Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Sony STR DB-790 ' ye hangi Hi Fi Hoperlör ler gider?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> Ev Sinema Ses Sistemleri >> Sony STR DB-790 ' ye hangi Hi Fi Hoperlör ler gider? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
pen_stan

27 Nisan 2008; 23:34:28 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Selam arkadaşlar bende Sony STR DB 790 anfi ve bunlara bağlı Sony SA VS 300 H modeli hoperlörler var anfide 2 çıkış boş bunlara 2 canavar bağlamak istiyorum tavsiyeniz ne olur?Bir de hoperlörün içinde gelen subwoofer beni tatmin etmiyor subwoofer olarak ne tavsiye edersiniz ben sony nin yine 1000 watt lık active subwoofer ı var o diyorum nasıl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pen_stan -- 28 Nisan 2008; 22:28:58 >

satox

27 Nisan 2008; 23:56:45 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

1000 watt mi, ne yaptin sen hocam yaw...disco mu acicaksin Bence hoparlorlerde de oldugu gibi sub'da da guce bakmak yerine, ses tonuna bakmak gerekli. Sahsen sub konusunda definitive hosuma gidiyor, onler icin de hoparlor dersen klipsch'in RF62 veya 82 modellerine bakmani oneririm. Ayni amfiden bende de var, ne var ki hoparlor konusunda pek yatirim yapamadim, forumda sicak firsatlarda bir donem oldukca revacta olan dream-77 hoparlor setini kullaniyorum. Cok iyi oldugunu soyleyemem, ancak fiyatina gore oldukca iyi performansi var o ayri

Imza mı??? Yaw ben kağıda zor karalıyorum onu...
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> Ev Sinema Ses Sistemleri >> Sony STR DB-790 ' ye hangi Hi Fi Hoperlör ler gider? Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
ThermalTake Shooner fansız VGA soğutucu
TT nin fansiz 0 ses VGA sogutucusu
Antazone n2000
Antazone dan kaliteli ve uygun fiyatli cipset sogutma cozumu

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç