Arkadaşlar M530w kullanıcıları olarak bildiklerimizi ve de sorunlarımızı bu alanda paylaşırsak daha hızlı çözümler ve de paylaşım elde ederiz diye düşündüm... Ben M530w yi alalı 1 hafta kadar oldu, hala çözemediğim durumlar var... Bunun yanı sıra asus.com da bir upgrade söz konusu ama nedense onu da yapmakta başarılı olamadım, hata mesajı veriyor...
m530w kullanıcısı arkadaşlar bu foruma bildiklerini yazabilirlerse çok seivinirim...
windows mobile'ın sitesindeki ücretsiz tema dan başka ben de bulamadım açıkçası çok da araştırmadım ama bulabildiklerimi buradan paylaşırım daha sonra... Bluetooth ile resim falan alıp göndermeyi denediniz mi hiç? ben bir türlü başaramadım..
bu arada asus web sitesinde bir firmware güncellemesi mevcut ben az önce gerçekleştirdim... açıklamasında ara sıra gerçekleşen telefonu cevaplayamama sorununun düzeltildiği, sistemin stabilitesinin ve performansının arttırıldığı yazıyor...
windows mobile'ın sitesindeki ücretsiz tema dan başka ben de bulamadım açıkçası çok da araştırmadım ama bulabildiklerimi buradan paylaşırım daha sonra... Bluetooth ile resim falan alıp göndermeyi denediniz mi hiç? ben bir türlü başaramadım..
Ben B.T. ile resim gönderip alıyorum fakat açıkcası normal bi telefona göre biraz daha sorunlu ve yavaş gönderip alıyorum ayrıca bir şeye dikkat çekeyim belki ilk kullananlar anlamsız bulacaktır ama bi resim vs gönderirken B.T ile gönder demiyosunuz işınla diyosunuz (nereye işınlıyosa mübarek)
Sayın Arkadaşlar, Bende yeni bir P535 kullanıcısı olarak çözemediğim birçok konu olmasına rağmen ; öncelikle eski Nokia Telefonumdan kopyaladığım telefon rehberi, P535 telefon fihristinde karışık olarak gözüküyor. Soyadları önce görüküp ,adları sonra gösteriyor.Bunu düzeltebileceğim bir yazılım bilen varsa yardımını rica ediyorum.
Ben çözümü buldum ipod touch edindim :) açıkcası touc ile int e girdikten sonra asus'u elime almıyorum desem yeridir Melesef Asus beklediğimden baya kötü çıktı
benim de zaten ipod touch ım var :) ama işin ilginç yanı asus un wifi si ile internete giremiyorum... gprs ten yiyor kontorleri... tel özelliğini kapatıp deniyorum bu sefer de girmiyor anlayamadım yav.
Merhabalar, E61i yaninda diger hattimi kullanmak icin M530W sahibi oldum. Telefon güzel ama WM 6.0 menüsü 10 sene önceki menüleri hatirlatiyor (Motorola,Ericsson gibi) Symbian'a o kadar cok alismisim ki, farkli geldi cihaz. Sarji 1 gün gidiyor.E61i 3 gün gidiyor. Pc Suite süper ötesi her işimi görüyorum. Fakat bu cihazın Sync programı bana göre yetersiz. 802.11 b/g diye aldim ama bence bu cihaz G B kadar hizli olamiyor. Veya B hizi bu. Telefonu alacak arkadaslara tavsiye ediyorum. Olumsuz yorumlara bakip telefondan sogumasinlar. Her telefonun eksileri var. Asus dedigimiz marka boş işler yapmaz. Rock Solid - Heart Touching Saygilar