elimdeki 500gb lik harici harddiskin 16 gb sini fat 32 olarak düzenledim bunu uydu alıcısına (next 2000cx super plus) takınca hata mesajı veriyor ne yapmalıyım
Bende de aynı receiver var.. elimde 300gb lik harici hdd var NTFS . Takiyorum sistem hatasi diyor tanimiyor.. PQI ın 4 Gb lik memory si var içindeki dosyalari gorebiliyorum Mp3 filan gayet guzel çalıyor ama time shift yaparak video kaydettiğimde goruntu kare kare ilerliyor.. izleencek gibi değil ??
Nedendir acaba?? acaba USB memory mi yavaş
Geri sayım sen doğduğunda başladı ! Eğer (9) canlı bile olsaydın en fazla (8) kez kaçabilirdin Ölümden ! Bil ki (7) Düvele sultan dahi olsan yerin (6) Mekan olacak sana. En fazla (5) Metre kumaş götürebileceksin ! Kapatacaksın (4) açsan da gözlerini ! Bu (3) günlük fani dünyada Azraile (2) kat olup yalvarsanda nafile. EceL geldiğinde (1) gün öleceksin ! İşte, o an herşey (0) dan başlayacak
Hocam peki geride kalan 484lük kısımda sorun varmı yoksa sistemi o dosya sistemine göre değiştir NTFS ise ona çevir
geriye kalan lısmı ntfs olarak kullanıyorum bazı büyük dosyalar için mecburen yani orda herhangi bir sorun yok! hepsini fat32 ye çevirmeden bu işi halletmek istiyorum
bu receiver sadece fat32 mi tanıyor?? olay bumudur??
Geri sayım sen doğduğunda başladı ! Eğer (9) canlı bile olsaydın en fazla (8) kez kaçabilirdin Ölümden ! Bil ki (7) Düvele sultan dahi olsan yerin (6) Mekan olacak sana. En fazla (5) Metre kumaş götürebileceksin ! Kapatacaksın (4) açsan da gözlerini ! Bu (3) günlük fani dünyada Azraile (2) kat olup yalvarsanda nafile. EceL geldiğinde (1) gün öleceksin ! İşte, o an herşey (0) dan başlayacak
Bende de aynı receiver var.. elimde 300gb lik harici hdd var NTFS . Takiyorum sistem hatasi diyor tanimiyor.. PQI ın 4 Gb lik memory si var içindeki dosyalari gorebiliyorum Mp3 filan gayet guzel çalıyor ama time shift yaparak video kaydettiğimde goruntu kare kare ilerliyor.. izleencek gibi değil ??
kardeş bende cıs olan modeli ve 120 gb WD marka var sorunsuzca kayıt yapıyorum.sizinkinin markası aynı olsada tanımaz çünkü takip ettiğim diğer iki adet forumda sizin gibi 500 gb alan arkadaşlarda var ama cihaz tanımıyor.önce hangi marka ve kaç gb ta kadar tanıyor onu forumlarda araştırın ondan sonra hdd alın ben ve bir sürü arkadaş böyle yapıp kesin sonuca vardık.
Next YE 2000 Cıs Super Plus USB-(Tek Çanakta Üç Uydu)-19.2 E -13 E -5 E - |Astra 19.2 | Hotbird 13|Sirius 5 |Turksat 42|KINGSTON 4 GB-KINGSTON 1 GB-PHILIPS 1 GB- WESTERN DIGITAL 2.5'' 120GB PASSPORT USB 2.0