selamlar,benim merak ettiğim binlerce anycool t808-818 ,n95 vs gibi çin modelleri alıyor herkez...özellikleri mükemmel,fiyatıda güzel.. peki bozulupta elinde kalan,garantisi olmadığı için 300 ytl civarında parayı çöpe atmış olan varmı aranızda?
olsada adam utanır buraya yazmaz ayrıca bu telefonların satıcılarına maliyeti 160 dolar 200 ytl alan ediyor herkese 300e 350ye hatta 400e bıle satıyorlar ona göre pazarlık edin.
spot olarak (garantisiz) satılan cihazlar zaten şu anda piyasayı sarmış durumda. Kaldıki garantili olan-olmayan, hatta piyasada çok ünlü olan bir çok markanın üretim yeri yine çin. 1000-1500 ytl yi bir telefona vermek ne kadar mantıklı ise ucuz çin malları alıp 250-300 ytl yi çöpe atma riskini almakta o kadar mantıklıdır.
1000-1500 ytl lik bir tel alıp 3-6 ay sonra yarısını zarar etmek ne kadar mantıklı ise
300 liralık telin çöpe atılması da o kadar mantıklı
quote:
Orjinalden alıntı: ank_hermes2004
spot olarak (garantisiz) satılan cihazlar zaten şu anda piyasayı sarmış durumda. Kaldıki garantili olan-olmayan, hatta piyasada çok ünlü olan bir çok markanın üretim yeri yine çin. 1000-1500 ytl yi bir telefona vermek ne kadar mantıklı ise ucuz çin malları alıp 250-300 ytl yi çöpe atma riskini almakta o kadar mantıklıdır.