Donaným Haber Forum
Ana Sayfa | Kayýt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hýz Aþýrtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarým | Fotoðraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Þikayet listesi | Uyarý listesi | Nick iþlemleri
Cevap: HIS Radeon HD3870 TURBO ICEQ3 512MB GDDR4 Detaylı İnceleme Panayır Var

Ýlgili konularý bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanýcýlar: hiç
  Basýlabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donaným / Hardware] >> Ana Sayfa Haberleri >> Kullanýcý Ýncelemeleri >> Cevap: HIS Radeon HD3870 TURBO ICEQ3 512MB GDDR4 Detaylı İnceleme Panayır Var Sayfa: <<   < önceki  1 2 [3]
Giriþ
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
O.z.X

Sisteme Gözat

30 Nisan 2008; 17:22:42 
Bu mesajla ilgili þikayetinizi bu icon a týklayarak yapabilirsiniz.

Merhabalar. Ýnceleme için teþekkürler. Bende de Sapphire marka HD3870 var ve sistem 1 haftadýr açýk olmasýna raðmen 48 derece þu anda.Oyunlardayken 60 derece en fazla gördüðüm ancak fan sesi çýldýrtacak þekilde ses geliyor.

HD3k serisine pek overclock yapýlamýyor. Stabil olmuyor yani. Pek ýsýnmamasýna karþýn maalesef HD3870 core 850'de bile stabil sorunu yaþayan insanlar var. Bende onlardan birisiyim :)
Buda o.c hakkýnda tartýþtýðým bi arkadaþ;
quote:

Açýkcasý þunu söleyeyim zaten bu kartlara yapýlan overclock çok fazla bi getirisi olmuyor belki shader mimarisi tam verimiyle kullanýlsaydýn o zaman daha iyi olucaktý nvidia kartlarda yapýlan overclock daha etkili oluyor, çok zorlamaya gelmez anlýycaðýn 2-3 fpslik bi fark için pek kayda deðer bi kaybýn olmaz

You're listening A State of Trance with Armin Van Buuren
Eva : Mekanýn ismi neden “Küçüðün Yeri”? Neden Frank’in Yeri deðil?
Frank : Bir þeye sahip olduðunda ona istediðin ismi verebilirsin.
extaz

Bu kullanýcýnýn bu kategori altýndaki blog mesajlarýna git Bu kullanýcýnýn DH Blog sayfasina git

30 Nisan 2008; 18:58:34 

quote:

Orjinalden alýntý: O.z.X

Merhabalar. Ýnceleme için teþekkürler. Bende de Sapphire marka HD3870 var ve sistem 1 haftadýr açýk olmasýna raðmen 48 derece þu anda.Oyunlardayken 60 derece en fazla gördüðüm ancak fan sesi çýldýrtacak þekilde ses geliyor.

HD3k serisine pek overclock yapýlamýyor. Stabil olmuyor yani. Pek ýsýnmamasýna karþýn maalesef HD3870 core 850'de bile stabil sorunu yaþayan insanlar var. Bende onlardan birisiyim :)
Buda o.c hakkýnda tartýþtýðým bi arkadaþ;
quote:

Açýkcasý þunu söleyeyim zaten bu kartlara yapýlan overclock çok fazla bi getirisi olmuyor belki shader mimarisi tam verimiyle kullanýlsaydýn o zaman daha iyi olucaktý nvidia kartlarda yapýlan overclock daha etkili oluyor, çok zorlamaya gelmez anlýycaðýn 2-3 fpslik bi fark için pek kayda deðer bi kaybýn olmaz

þunu gönül rahatlýgý ýle soyleyebýlýyorum býzým kartlarýmýz suan ýcýn nvýdýadan cok cok ýyý mýmarý býraz yavas ama anlamadýgým býr sey var bu kartlarda cok hýzlý adapde edý o 2-3 fps lýk fark hýc yokmus gýbý hýssettýrýp býze o heyecaný yasatmasý sunuda eklemekte fayda goruyorum bence 2-3 fps lýk fark kýmý zaman hýssedýlmýyor býle

==>[Cl@N_TÜRK] P @ S Æ
D R E M by E X T A Z <==
Core2Quard 2x 2400 Mhz |Gigabyte P35T-DQ6|OCZ 1333 Mhz 1024*2 DDR3 ( Golden Ýce ) | HIS Radeon HD3870 TURBO ICEQ3 512MB GDDR4 | Asus 450 W PSU | Philips 190CW | Seagete 250 gb 160 nm HDD | Asus QieTRACK DVDrw |Power Dream 650 Watt Kesintisiz Güç Kaynaðý|Feel Teramal Tech 4 Fan Kasa|
N95 8GB - Bir bilgisayar - Bir Kamera - Bir MP3 - Bir Video Oynatýcý - Bir Yol Gösterici - Bir Ýnternet Gezgini
N95 8GB - Cebimde birþey var...Ama tek birþey deðil...Bilgisayar artýk böyle birþey...
===> YENÝ NOKIA N95 8GB [ANA BAÞLIK, DESTEK, PAYLAÞIM] <===

NSeries - N95 8GB - Gelecek Bölüm Eðlence

Tuðer

30 Nisan 2008; 19:18:14 

nvidia'dan çok çok iyi, derken?
extaz

Bu kullanýcýnýn bu kategori altýndaki blog mesajlarýna git Bu kullanýcýnýn DH Blog sayfasina git

30 Nisan 2008; 19:24:01 

üstad ben hemen aktarayým ben tam anlamý ile Nvidia fanatiði idim ve gerçekten çok harika olduðunu düþür hiç bu zamana kadarda ati kullanma durumu olmamýþ biri idim.

hatýrlarsan üstad ben nvdia bir karttan ati bir karta geçtim ve bu kadar iyi sonuçlar alacaðýmý beklemeden yani ümidim kalmamýþtý bir atýmlýk barutum vardý onuda kullandým misali diyebiliriz.

ama bekledðimin ve beklentilerimin üzerinde sonuçlar alýnca iþte o zaman her þey deðiþti benim için hem nvdia hemde ati kullanmýþ biri olarak söylüyorum.

ama þu bir kýyas noktasý olmasýn lütfen ben nvdia kartýmý kullanamadýðým için bu karta geçtim belki n vdia bu karttan çok çok daha iyidir.

bu benim þahsi görüþüm.

üstad tabikide sen benden dha deneyimli ve iyisin bu konuda sadece benimki nacizane bir öngörü

==>[Cl@N_TÜRK] P @ S Æ
D R E M by E X T A Z <==
Core2Quard 2x 2400 Mhz |Gigabyte P35T-DQ6|OCZ 1333 Mhz 1024*2 DDR3 ( Golden Ýce ) | HIS Radeon HD3870 TURBO ICEQ3 512MB GDDR4 | Asus 450 W PSU | Philips 190CW | Seagete 250 gb 160 nm HDD | Asus QieTRACK DVDrw |Power Dream 650 Watt Kesintisiz Güç Kaynaðý|Feel Teramal Tech 4 Fan Kasa|
N95 8GB - Bir bilgisayar - Bir Kamera - Bir MP3 - Bir Video Oynatýcý - Bir Yol Gösterici - Bir Ýnternet Gezgini
N95 8GB - Cebimde birþey var...Ama tek birþey deðil...Bilgisayar artýk böyle birþey...

Tuðer

30 Nisan 2008; 19:27:39 

Anladým.

Ama katýlmýyorum, dediðinize.

AF yüzünden çok baþarým kaybediyor, 3800 serisi. Sýrf 16x AF açýyorum diye yarý yarýya baþarým kaybettiðini gördüm, Oblivion'da. 8800 GT ile baþ edememesinin ana sebebi de bu.

Kötü olduðu anlaþýlmasýn, memnunsanýz iyidir.

Bazý oyunlarda AF açsanýz da güzel baþarým verir. Meselâ Assassin's Creed'de gayet iyidir 3870.

< Bu mesaj bu kiþi tarafýndan deðiþtirildi Tuðer -- 30 Nisan 2008; 19:29:38 >
melankolizm

30 Nisan 2008; 19:33:35 

ellerine saglýk kanka mola at bi sigara icelim :)

extaz

30 Nisan 2008; 19:34:13 

quote:

Orjinalden alýntý: Tuðer

Anladým.

Ama katýlmýyorum, dediðinize.

AF yüzünden çok baþarým kaybediyor, 3800 serisi. Sýrf 16x AF açýyorum diye yarý yarýya baþarým kaybettiðini gördüm, Oblivion'da. 8800 GT ile baþ edememesinin ana sebebi de bu.

Kötü olduðu anlaþýlmasýn, memnunsanýz iyidir.

Bazý oyunlarda AF açsanýz da güzel baþarým verir. Meselâ Assassin's Creed'de gayet iyidir 3870.

anlýyorum ustad

Assassin's Creed'i yeni aldým henüz oynama fýrsatý bulamadým sýstem kuramýyorum hdd ye RAID yapamadýgýmdan dolayý raýd yapmaya ugrasýyorum sua
býter býtmez haber verýrým sana

==>[Cl@N_TÜRK] P @ S Æ
D R E M by E X T A Z <==

sierratr1

30 Nisan 2008; 20:02:57 

bu af ne iþe yarar hani þu 2x--4x--16xx dedikleri deðilmi

Karanlýða lanet etmektense bir mum yakmak daha iyidir...
Tuðer

30 Nisan 2008; 20:38:17 

AF, hayatî öneme sahip bir ayar.

Olmazsa olmaz.

Þurada birkaç görüntü var: http://forum.donanimhaber.com/m_18157864/mpage_1/key_HDr%2Cise%2Cyarar//tm.htm#18176019

Özellikle HL2 Episode 1'deki görüntü, yeterince açýklayýcý.

AA'dan bile hayli önemli.

AF açmayýnca, bazen öyle oluyor ki, sizin bulunduðunuz yerin dibi hariç her taraf çamura dönüyor.

< Bu mesaj bu kiþi tarafýndan deðiþtirildi Tuðer -- 30 Nisan 2008; 20:43:08 >
muss99

30 Nisan 2008; 23:45:33 

1 saattir crysis oynuyorum hiç bir sorunla karþýlaþmadým ( max 45 derece) bu test yazýlýmlarý çok boþ ve vakit kaybý,oyuna girip akýþkanlýk olmadýktan sonra 100,000 puan alsanýz neye yarar...
oyunda ss alamadým ama merak edenler için küçük bi web test yaptým buyrun.

Resmin büyük halini görebilmek için týklayýn

vista ultimate 64 + sp1
e6750
p35c ds3r
ocz 800 hpc 2*1
iceq3 turbo
epsilon 600w

< Bu mesaj bu kiþi tarafýndan deðiþtirildi muss99 -- 30 Nisan 2008; 23:48:13 >

Life is a state of TraNce..
extaz

1 Mayýs 2008; 11:22:55 

Arkadaþlar Kristalistin Sýcaklýk göstergesimi doðru yoksa everestin mi

bence everestin ki doðru çünkü kasanýn içindeki hava sirkülasyonu ile sucak çak yoyun 2 dk ya soður.

Resýme bakýn yorumlarýnýzý beklýyorum

Ufaltýlmýþ ön izleme resmi

Ekteki dosya (1)

< Bu mesaj bu kiþi tarafýndan deðiþtirildi extaz -- 1 Mayýs 2008; 11:23:30 >

==>[Cl@N_TÜRK] P @ S Æ
D R E M by E X T A Z <==

dIsAstEr

Sisteme Gözat

1 Mayýs 2008; 12:01:33 

Kristalist nedir hocam? Catalyst demek istiyorsanýz alakasý yok, bildiðin katalizör demek

Osmanlý Tarihi Kulübü
Eþrefoðlu al haberi, bahçe biziz, gül bizdedir
Biz þah-ý merdan kuluyuz, yetmiþ iki dil bizdedir
PSN: dIsAstEr-52
Timeguard

1 Mayýs 2008; 13:08:37 

quote:

Orjinalden alýntý: dIsAstEr

Kristalist nedir hocam? Catalyst demek istiyorsanýz alakasý yok, bildiðin katalizör demek

yok artýk lebron james

extaz

1 Mayýs 2008; 17:14:45 

Assassin's Creed

Tür:Aksiyon
Yapýmcý:Ubisoft Montreal
Daðýtýmcý:Ubisoft
Platform:PC,PS3,Xbox 360
Çýkýþ Tarihi:Çýktý
Web:http://assassinscreed.uk.ubi.com/
Medya:1 Double Layer DVD
Boyut:6.5 GB
Engine:Scimitar Engine
Yaþ Sýnýrý:16+
Screenshots:http://games.tiscali.cz/clanek/screen.asp?id=10609
Video:http://games.tiscali.cz/clanek/dl.asp?id=10611
Cover:http://www.tothegame.com/boxshot.asp?picnum=uk&id=5880

sistem Ýhtiyaçlarý:

MINIMUM REQUIREMENTS

Processor: Dual core processor 2.6 GHz Intel Pentium D or AMD Athlon 64 X2 3800+
RAM: 2 GB
Video Card: 256 MB DirectX 10.0-compliant video card or DirectX 9.0-compliant card with Shader model 3.0 or higher
Sound Card: DirectX 9.0 or 10.0 compliant sound card
HDD Space: 12GB
DirectX Version: DirectX 10.0

RECOMMENDED REQUIREMENTS

Processor: Intel Core 2 Duo 2.2 GHz or AMD Athlon 64 X2 4400+ or better
RAM: 3GB
Video Card: 512 MB Card
Sound Card: 5.1 Sound Card
HDD Space: 12GB
DirectX Version: DirectX 10.0

Haçlý seferleri zamanýnda 1191 yýlýnda Acre adlý bir þehirde geçen yapýmda Altair isimli bir karakteri
yöneteceðiz. Yeni projede Splinter Cell ve Prince of Persia'nýn karýþýmý bir oynanýþ yer alacak.
Yeri geldiðinde gizlenmemiz gerekecek, yeri geldiðinde ise aksiyon içine dalacaðýz. Oyunun arkasýnda
POP'un yaratýcý ekibi bulunuyor.Serbestliðin ön plana çýkacaðý oyun muhteþem olacak.

iLK gÖRÜNTÜLER

1480*900 TÜM DETAYLAR FULL 35 derece sýcaklýk ile

Arkadþlar tüm ekran görðntüleri için
Týklayýn

Ufaltýlmýþ ön izleme resmi

Ekteki dosya (1)

< Bu mesaj bu kiþi tarafýndan deðiþtirildi extaz -- 1 Mayýs 2008; 19:43:05 >

==>[Cl@N_TÜRK] P @ S Æ
D R E M by E X T A Z <==

extaz