Merhabalar. Ýnceleme için teþekkürler. Bende de Sapphire marka HD3870 var ve sistem 1 haftadýr açýk olmasýna raðmen 48 derece þu anda.Oyunlardayken 60 derece en fazla gördüðüm ancak fan sesi çýldýrtacak þekilde ses geliyor.
HD3k serisine pek overclock yapýlamýyor. Stabil olmuyor yani. Pek ýsýnmamasýna karþýn maalesef HD3870 core 850'de bile stabil sorunu yaþayan insanlar var. Bende onlardan birisiyim :) Buda o.c hakkýnda tartýþtýðým bi arkadaþ;
quote:
Açýkcasý þunu söleyeyim zaten bu kartlara yapýlan overclock çok fazla bi getirisi olmuyor belki shader mimarisi tam verimiyle kullanýlsaydýn o zaman daha iyi olucaktý nvidia kartlarda yapýlan overclock daha etkili oluyor, çok zorlamaya gelmez anlýycaðýn 2-3 fpslik bi fark için pek kayda deðer bi kaybýn olmaz
Merhabalar. Ýnceleme için teþekkürler. Bende de Sapphire marka HD3870 var ve sistem 1 haftadýr açýk olmasýna raðmen 48 derece þu anda.Oyunlardayken 60 derece en fazla gördüðüm ancak fan sesi çýldýrtacak þekilde ses geliyor.
HD3k serisine pek overclock yapýlamýyor. Stabil olmuyor yani. Pek ýsýnmamasýna karþýn maalesef HD3870 core 850'de bile stabil sorunu yaþayan insanlar var. Bende onlardan birisiyim :) Buda o.c hakkýnda tartýþtýðým bi arkadaþ;
quote:
Açýkcasý þunu söleyeyim zaten bu kartlara yapýlan overclock çok fazla bi getirisi olmuyor belki shader mimarisi tam verimiyle kullanýlsaydýn o zaman daha iyi olucaktý nvidia kartlarda yapýlan overclock daha etkili oluyor, çok zorlamaya gelmez anlýycaðýn 2-3 fpslik bi fark için pek kayda deðer bi kaybýn olmaz
þunu gönül rahatlýgý ýle soyleyebýlýyorum býzým kartlarýmýz suan ýcýn nvýdýadan cok cok ýyý mýmarý býraz yavas ama anlamadýgým býr sey var bu kartlarda cok hýzlý adapde edý o 2-3 fps lýk fark hýc yokmus gýbý hýssettýrýp býze o heyecaný yasatmasý sunuda eklemekte fayda goruyorum bence 2-3 fps lýk fark kýmý zaman hýssedýlmýyor býle
üstad ben hemen aktarayým ben tam anlamý ile Nvidia fanatiði idim ve gerçekten çok harika olduðunu düþür hiç bu zamana kadarda ati kullanma durumu olmamýþ biri idim.
hatýrlarsan üstad ben nvdia bir karttan ati bir karta geçtim ve bu kadar iyi sonuçlar alacaðýmý beklemeden yani ümidim kalmamýþtý bir atýmlýk barutum vardý onuda kullandým misali diyebiliriz.
ama bekledðimin ve beklentilerimin üzerinde sonuçlar alýnca iþte o zaman her þey deðiþti benim için hem nvdia hemde ati kullanmýþ biri olarak söylüyorum.
ama þu bir kýyas noktasý olmasýn lütfen ben nvdia kartýmý kullanamadýðým için bu karta geçtim belki n vdia bu karttan çok çok daha iyidir.
bu benim þahsi görüþüm.
üstad tabikide sen benden dha deneyimli ve iyisin bu konuda sadece benimki nacizane bir öngörü
AF yüzünden çok baþarým kaybediyor, 3800 serisi. Sýrf 16x AF açýyorum diye yarý yarýya baþarým kaybettiðini gördüm, Oblivion'da. 8800 GT ile baþ edememesinin ana sebebi de bu.
Kötü olduðu anlaþýlmasýn, memnunsanýz iyidir.
Bazý oyunlarda AF açsanýz da güzel baþarým verir. Meselâ Assassin's Creed'de gayet iyidir 3870.
< Bu mesaj bu kiþi tarafýndan deðiþtirildi Tuðer -- 30 Nisan 2008; 19:29:38 >
AF yüzünden çok baþarým kaybediyor, 3800 serisi. Sýrf 16x AF açýyorum diye yarý yarýya baþarým kaybettiðini gördüm, Oblivion'da. 8800 GT ile baþ edememesinin ana sebebi de bu.
Kötü olduðu anlaþýlmasýn, memnunsanýz iyidir.
Bazý oyunlarda AF açsanýz da güzel baþarým verir. Meselâ Assassin's Creed'de gayet iyidir 3870.
anlýyorum ustad
Assassin's Creed'i yeni aldým henüz oynama fýrsatý bulamadým sýstem kuramýyorum hdd ye RAID yapamadýgýmdan dolayý raýd yapmaya ugrasýyorum sua býter býtmez haber verýrým sana
1 saattir crysis oynuyorum hiç bir sorunla karþýlaþmadým ( max 45 derece) bu test yazýlýmlarý çok boþ ve vakit kaybý,oyuna girip akýþkanlýk olmadýktan sonra 100,000 puan alsanýz neye yarar... oyunda ss alamadým ama merak edenler için küçük bi web test yaptým buyrun.
Processor: Dual core processor 2.6 GHz Intel Pentium D or AMD Athlon 64 X2 3800+ RAM: 2 GB Video Card: 256 MB DirectX 10.0-compliant video card or DirectX 9.0-compliant card with Shader model 3.0 or higher Sound Card: DirectX 9.0 or 10.0 compliant sound card HDD Space: 12GB DirectX Version: DirectX 10.0
RECOMMENDED REQUIREMENTS
Processor: Intel Core 2 Duo 2.2 GHz or AMD Athlon 64 X2 4400+ or better RAM: 3GB Video Card: 512 MB Card Sound Card: 5.1 Sound Card HDD Space: 12GB DirectX Version: DirectX 10.0
Haçlý seferleri zamanýnda 1191 yýlýnda Acre adlý bir þehirde geçen yapýmda Altair isimli bir karakteri yöneteceðiz. Yeni projede Splinter Cell ve Prince of Persia'nýn karýþýmý bir oynanýþ yer alacak. Yeri geldiðinde gizlenmemiz gerekecek, yeri geldiðinde ise aksiyon içine dalacaðýz. Oyunun arkasýnda POP'un yaratýcý ekibi bulunuyor.Serbestliðin ön plana çýkacaðý oyun muhteþem olacak.