oncelikle yukarıda tatsız bir tartısma yasanmıs gibi....
ozellikle dikkatimi ceken site editörümüzün tavrı dikkatimi cekti...sunu soylemek isterim haber editöru arkadasımızın tavrını dogru bulmadım...axtaz arkadsımızın koydugu testler karma testler olabilir bilgilendir amaclı bence editör arkadsımızın elestiri yerine nasıl test edilir vs... olrak kısa ve oz bi sekilde acıklaması daha guzel olurdu...extaz arkadsımız daha tegmen rutmesinde belki cok fazla konu acma tec. olmaya bilir...bu yuzden elestiriyi haketmedigini dusunuyorum...
Nasıl test edilir vs. diye kısa ve öz bir şekilde açıklama yapmasına gerek yok, şahsi görüşüm. Gerek yerli, gerek yabancı bir sürü site var ve herhangi birine girip testler nasıl yapılmış öğrenilebilir. Eğer açıklama yapmaya gerek olsaydı Test Yapma Rehberi diye bir üst konu olurdu merak etme Ayrıca, rütbelerin tecrübeyi bağladığına inanmıyorum.
ben rutbenden kastım arkadasın yeni oldugu ve bu konuda fazla bilgisi olmaması durumuduydu...
ginede bi haber editorunun daha anlayıslı yaklasmasını dilerdim....
bence fx57 olsaydı boyle bir yorum yapmazdı yardımcı olurdu yada olmaya calısırdı kısa ve oz olarak...
merhaba driverleri atinin sitesinden indirdiniz dimi daha önce bir kac arkadas his kendi sitesinden yada kutudan cıkan driverleri yükledigi için böyle bir sorunla karsılasmıstı..hangi oyunu oynarsam oynayayım sıcaklık 50 derece bile olmadı masaüstü bosta iken maximum 42 derece bir yerlerde eksiklik var ama nerde 51 derece olsun kafamı keserim
Öncelikle kartınız hayırlı olsun.Bende kartımı hazırladım.Sabah Mavibilgisayar'a götüreceğim.Deneyeceklermiş.Siyah ekran sorunu vs veriyor.Aslında kutudan sizin dediğiniz gibi tornavida vs.çıktı su terazili ama herhalde hatalı bir kart.
//Gigabyte GA-MA770 DS3 Anakart//İşlemci AMD Athlon 5200 + Energy Different 45watt//Ekran Kartı HIS HD3870 IceQ Turbo//OCZ Platinium 2 GB DDR2 800 Mhz x2 4 GB Ram//Harddisk Samsung 500 GB 7200 Rpm//LG 20x Siyah Sata DVD RW//Thermaltake WingRs 400 watt Kasa//17 " Samsung CRT ve 17" LG LCD 12 MS monitör//Vista Home PremiumTR 64 Bit İşletim Sistemi//
merhaba driverleri atinin sitesinden indirdiniz dimi daha önce bir kac arkadas his kendi sitesinden yada kutudan cıkan driverleri yükledigi için böyle bir sorunla karsılasmıstı..hangi oyunu oynarsam oynayayım sıcaklık 50 derece bile olmadı masaüstü bosta iken maximum 42 derece bir yerlerde eksiklik var ama nerde 51 derece olsun kafamı keserim
atinin sitesini bulsam haklısın eğer elinde link var ise rica edeyim.
Öncelikle kartınız hayırlı olsun.Bende kartımı hazırladım.Sabah Mavibilgisayar'a götüreceğim.Deneyeceklermiş.Siyah ekran sorunu vs veriyor.Aslında kutudan sizin dediğiniz gibi tornavida vs.çıktı su terazili ama herhalde hatalı bir kart.
üstad karttan aşırı derecede memnunum sorun olmaz umarım senin içinde
birazdan 3 d mark testini stabil sistemde yayınlamyı düşünüyorum
buradaki bütün driverleri indirin bu arada sorun cözülmüş oldu
yükledikten sonra 42 dereceye düser
kardeşim çok teşekkür ederim
walla çok makbule geçti diyebilirim.
bu arada aklıma gemişken amd chipset için değil değilmi bu sayfa ben amd diye indirmedim açıkçası bu sayfaya bende ulaştım amd diye çekindim.
Şimdi xp pro olanların hepsini inidirip yeni kurduğum driverların üzerine hemen yazdıracağım umarım sorun vermez
ekran kartı ile ilgili bundan sonra bütün driverleri buradan indirin sorun olmaz... cünki indirmeniz gereken yer burası cipset ile ekran kartının bir alakası yok...sorun olmaz yükledikten sonra eminim ısınma sorunu ortadan kalkacaktır ...görüntü kalitesindeki yükselmelerde cabası
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marksmanboys -- 29 Nisan 2008; 22:29:54 >