Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
HIS Radeon HD3870 TURBO ICEQ3 512MB GDDR4 Genel Topic ve Detaylı İnceleme

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ana Sayfa Haberleri >> Kullanıcı İncelemeleri >> HIS Radeon HD3870 TURBO ICEQ3 512MB GDDR4 Genel Topic ve Detaylı İnceleme Sayfa: [1] 2 3   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
extaz

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

27 Nisan 2008; 17:43:11 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Merhaba Arkadaşlar

Açmış olduğum ***Rezillik Diz Boyu*** adlı konuyu hatırlayan arkadaşlarım vardır eminimki ( TIKLAYINIZ )

Arkadaşlar şimdi kartı aldım ve geldim hemen karta Ait Kutu içeriğinden ve kasa iç görüntüsünden çekmiş oldğum resimleri ve bazı ekran görüntülerini, hataları sizlerle paylaşmak istiyorum.

Bu arada kartı alınca doğan fiyat farkı nedeni ile UPS marka 650 W kesintisiz güç kaynağı ve 1,5 Lt Kola yanında hediye geldi

Şuan kartın üzerinde bulunan sistem zu zamandır yüklü ve kurulu olan bir sistemdir ( KİRLİ XP ) değerlendirirken bunu göz önünde bulundurmanızı rica ediyorum.

fyagiz ' in kart hakkındaki yorum ve değerlendirmeleri

quote:

Orjinalden alıntı: fyagiz
Şuan 10.1 kullanılıyor.SP1 geldi Vista'ya.Ancak daha Türkçe dil destekli çıkmadı.Bende bu iki ekran kartı arasında kaldım.Ama Zotac AMP! değildi.Asus 8800gt mi Palit 8800gt mi yoksa Sapphire HD3870'mi diye çok düşündüm.Uzaktan bakınca HD3870 Ultra'yı bile geçiyor(Saat hızları vs.).Şuan ATI Nvidia'nın mimarisini kullanıp üretmiş olsaydı HD3870 derdim.Ama öyle birşey yok.Sakın 8800gt de sanma.
8800gt Dez Avantajları(-) ve Avantajları(+):
(-)Aşırıya Kaçmadan Isınıyor(85-90 derece olmadan)
(+)Performansı gayet iyi.
(+)Şuan fiyatı daha ucuz.
(-)İleride SLI,CF vs düşünürsen aynı karttan alman lağzım.
(-)En fazla 6ay veya 1 yıl kullanırsın.(Desteklerine bakarak.)
HIS HD3870 IceQ Turbo Dezavantajları(-) ve Avantajları(+)
(+)Sessiz serin bir kart.(Daha 65 dereceyi görmedim. )
(-)Fiyatı pahalı.
(-)Oyunlarda 8800gt 20 fps veriyorsa bu kart 18 fps veriyor.
(+)FPS düşüklüğüne nazaran resimler bmp formatında olup incelendiğinde daha güzel görüntüyü veriyor.
(+)Benchmarklarda öne çıkıyor.
(-)Turbo modeli ne yazıkki 850 mhz yi kullanamıyor.Bios editör ile 837 mhz de çalıştırıyoruz.Çünkü en stabili o mhz.
(+)İleride CF,SLI vs düşünürsen yeni çıkan giriş seviyesi bir ekran kartı ile cf yapabilirsin.
(+)1,5-2 sene kullanabilirsin.(Yüksek destek vermesi sebebi ile.DX10.1,SM 4.1 vs.vs
)

Cenova Kardeşimin Benim için bulmuş olduğu test sonuçları

quote:

Orjinalden alıntı: cenova

konuyla ilgili bende şuan format atacağım ve formu hemen laptop üzerinden takip etmeye devam edeceğim.

Bu arada yaşadığım sorunlardan ve karşılaştığım süprizlerden bahsedeyim.

Monitörümün mevcut özelliği olan SMARTIMAGE özelliğini 8800gt de çalıştırmazken bu kartta çalıştırdım
Görüntüye hayran kaldım diyebilirim keskin net ve parlak
Resim incleme yaparken monitör ve kart anında ısış ve netleme yapmakta.
Şuan kedi gibi sessiz sayıcak şekilde çalışıyor.

Hatalar

Ses çıkmıyor tahminimce xp önceki Nvdia sürücüsü ile çakıştı ses vermiyor şuan format atınca düzeleceğini düşünüyorum.
Kasaya taktığımda ilk açılışta muazzam bir ses çıkardı korktum açıkçası
Kasaya sığmakta ve kapağını kapamada sorun yaşadım resimlerde de görmüşsünüzdür
ısınıyor gibi hissediyorum ama okuduğum değerler hatalıdırı düşüncesindeyim

şuan karşılaştıklarım bunlar

bechmark test programlarını bulduğumda ve oyunları yükledğimde asıl sonuçlar karşımıza çıkacaktır diye düşünüyorum.

[simage][/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extaz -- 1 Mayıs 2008; 11:15:15 >

==>[Cl@N_TÜRK] P @ S Æ
D R E M by E X T A Z <==
Core2Quard 2x 2400 Mhz |Gigabyte P35T-DQ6|OCZ 1333 Mhz 1024*2 DDR3 ( Golden İce ) | HIS Radeon HD3870 TURBO ICEQ3 512MB GDDR4 | Asus 450 W PSU | Philips 190CW | Seagete 250 gb 160 nm HDD | Asus QieTRACK DVDrw |Power Dream 650 Watt Kesintisiz Güç Kaynağı|Feel Teramal Tech 4 Fan Kasa|
N95 8GB - Bir bilgisayar - Bir Kamera - Bir MP3 - Bir Video Oynatıcı - Bir Yol Gösterici - Bir İnternet Gezgini
N95 8GB - Cebimde birşey var...Ama tek birşey değil...Bilgisayar artık böyle birşey...
===> YENİ NOKIA N95 8GB [ANA BAŞLIK, DESTEK, PAYLAŞIM] <===

NSeries - N95 8GB - Gelecek Bölüm Eğlence

extaz

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

27 Nisan 2008; 18:01:52 

bunlarda buldugum bır programdan aldıgı test sonucları

Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın

Ufaltılmış ön izleme resmi

Ekteki dosya (3)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extaz -- 28 Nisan 2008; 11:08:31 >

==>[Cl@N_TÜRK] P @ S Æ
D R E M by E X T A Z <==
Core2Quard 2x 2400 Mhz |Gigabyte P35T-DQ6|OCZ 1333 Mhz 1024*2 DDR3 ( Golden İce ) | HIS Radeon HD3870 TURBO ICEQ3 512MB GDDR4 | Asus 450 W PSU | Philips 190CW | Seagete 250 gb 160 nm HDD | Asus QieTRACK DVDrw |Power Dream 650 Watt Kesintisiz Güç Kaynağı|Feel Teramal Tech 4 Fan Kasa|
N95 8GB - Bir bilgisayar - Bir Kamera - Bir MP3 - Bir Video Oynatıcı - Bir Yol Gösterici - Bir İnternet Gezgini
N95 8GB - Cebimde birşey var...Ama tek birşey değil...Bilgisayar artık böyle birşey...

extaz

27 Nisan 2008; 18:15:19 

yorum yapan kimse yokmu yahu ???

==>[Cl@N_TÜRK] P @ S Æ
D R E M by E X T A Z <==

Senceru

27 Nisan 2008; 18:31:13 

dostum karttan memnunmusun kısaca ? turbo olmayan modelini almayı düşünüyodum turbo modeli pahalı...

Philips 32PFL7962 32" HD Ready Lcd Tv ||| Sony Playstation 3 (40 GB - PAL) |||

Oyunlarım : Fight Night Round 3 || Top Spin 3 - Oynadıklarım : UEFA EURO 2008 || PES 2008 || GTA 4 || MGS4 ||

PSN : Senceru
PeGaSuS@01

27 Nisan 2008; 18:32:54 

öncelikle hayırlı olsun öncelikle yeni seriden almanız güzel bu seri sonderece sorunsuz bi önceki seride çok hatalı ürün vardı ben 4 tane iade etdim bu 5. kart yeni seriden aldım sonunda düzgün bi ürün çıkdı
kasadaki kablolar dikkatimi çekdi o kablolar fena halde hava akışını engeller özellikle alt tarafda birikmiş durumda ekran kartının fanına giden havayı engeller tavsiyem keneğçeler yardımı ile kaboları tek tek ayırarak kasanın yan ve üst kısımlarına sabitleyin gem güzel bi görüntü elde edersiniz hemde hava akışı düzene girer
bu da benim 3dmark06 vista sp1 sonucum
http://img181.imageshack.us/my.php?image=3dmark06kn8.png

Q6600 3.5ghz 1.4v(SIVI SOĞUTMA)/gigabyte X38ds4/2x1gb ocz reaper 934mhz 5-4-4-12@2.35v/his hd3870 ICEQ turbo 870mhz-2500mhz/seagate sata2 250 gb/lc power 550wat/tehermaltake SHARK/BENQ 22''
/SIVI SOĞUTMA BİLEŞENLERİ MC-Block-CPU/MAGICOOL Extreme I - 120mm Radyatör/ATMAN F202 POMPA//
ALPHACOOL Alphacola - 1L UV-Yeşil SIVI/
extaz

27 Nisan 2008; 18:37:44 

quote:

Orjinalden alıntı: pegasus arda

öncelikle hayırlı olsun öncelikle yeni seriden almanız güzel bu seri sonderece sorunsuz bi önceki seride çok hatalı ürün vardı ben 4 tane iade etdim bu 5. kart yeni seriden aldım sonunda düzgün bi ürün çıkdı
kasadaki kablolar dikkatimi çekdi o kablolar fena halde hava akışını engeller özellikle alt tarafda birikmiş durumda ekran kartının fanına giden havayı engeller tavsiyem keneğçeler yardımı ile kaboları tek tek ayırarak kasanın yan ve üst kısımlarına sabitleyin gem güzel bi görüntü elde edersiniz hemde hava akışı düzene girer
bu da benim 3dmark06 vista sp1 sonucum
http://img181.imageshack.us/my.php?image=3dmark06kn8.png

evet bende ondan çok feci şekilde muzdaribim sinir bozucu hakikaten zaten kapağı kapatamadım 2 saat şimdi idareten böyle kalsın diyorum ilerleyen günlerde amerikan kelepçe ile hepsinin icabına bakacağım

teşekkürler

bu ön inceleme bakalım ne olucak ama suan benı tatmın ettı

nedenı ıse monıtorumun ve bılgısyarımın 8800 gt de kullanamadıgım tum ozellıklerını suan kullanabılıyorum keyfım yerınde yanı :)

==>[Cl@N_TÜRK] P @ S Æ
D R E M by E X T A Z <==

arsenik

Sisteme Gözat