Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
LINKSYS WAG325N (SİLİNEBİLR)

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Adsl Modem >> LINKSYS WAG325N (SİLİNEBİLR) Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
ShaDoW_17

27 Nisan 2008; 17:21:35 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Merhaba arkadaşlar bu başlığı açmak için çok düşündüm ama açmaktan başka bi çarem yoktu belki açılmıştır.(Arattım ama detaylı bilgiye ulaşamadım)

Neyse ben sorunuma geleyim net cafe işletiyorum bağlantıda acayip canımı sıkıyor 4096 kbps lik bağlantı var.

Modemim ise USR 9112 ama akşam saatlerinde bağlantı hızı 1500 e düşüyor yaptığı kopmalarda cabası :S

Resetleyince testte 3500 görüyor telekomdan kaç kere adam geldi ölçtüler biçtiler hattın çok temiz dediler (bu arada santrale olan uzaklık 2.7km kablo ölçü cihazında gördüm).adam hatta cep numarasını verdi aradım hususi

portumu değiştirttim ama gene aynı gene aynı....

En sonunda şu modemi gözüme kestirdim önerirmisiniz artık sorun yaşamaktan bıktım

LINKSYS WAG325N PRE-N 300 Mbps ADSL2+ GATEWAY KABLOSUZ MODEM

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=45&productid=bd95147

Edit : Arkadaşlar birde aynı markanın şu ürünü var gigabit portlu ben zaten gigabit ağ kullanıyorum düşünceniz nedir?

WRT350N http://www-tr.linksys.com/servlet/Satellite?c=L_Promotion_C2&childpagename=TR%2FLayout&cid=1175238161472&pagename=Linksys%2FCommon%2FVisitorWrapper&lid=6147278917L02

Wireless özelliğini kullanmayacağım ama sağlam bi modem almak istiyorum.. Görüşleriniz gerçekten çok önemli.

İki si arasında bi modemmi yoksa farklı bi modemmi önerirsiniz ???

Teşekkürler.... Saygılar...

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Edit= Silinebilir arkadaşlar wag200g modelini aldım şimdilik iyi aman nazar değmesin herkese iyi forumlar kolay gelsin

Saygılar....
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShaDoW_17 -- 30 Nisan 2008; 14:22:18 >

E 8200 - P35-DS3L - Zotac 8800GT Amp! Edition - 2*1GB Crucial Ballistix Tracer Led 1066 Mhz - 750 gb Seagate HDD - 460 Watt High Power Psu - Logitech X-540 -Samsung 206BW -
blue_fair

1 Mayıs 2008; 10:04:07 

ben bu modeli almak istiyorum arkadaşlar alınmaya değermi kullanan arkadaşlar varsa yorumlarını paylaşırlarsa çok sevinirim

ShaDoW_17

1 Mayıs 2008; 19:00:33 

Valla bende alacaktım ama sadece sanırım mavi de var bi çok ithalatçı firmanın sitesinden araştırdık stokta görünmüyordu, gailba vatanda da vardı bana acil lazım olduğu için linksys wag200g yi aldım wireless özelliğini kullanmıyorum fakat usr9112 den çok daha iyi performans verdi.

Saygılar...

E 8200 - P35-DS3L - Zotac 8800GT Amp! Edition - 2*1GB Crucial Ballistix Tracer Led 1066 Mhz - 750 gb Seagate HDD - 460 Watt High Power Psu - Logitech X-540 -Samsung 206BW -
painkiller78

9 Mayıs 2008; 1:04:20 

LINKSYS WAG325N güzel bir modem dir ama wireless özelliğini kullanmayacaksanız saçma bir yatırım olur.
LINKSYS WRT350N bu ise bir modem değildir tamamiyle bir router dır. yani olan bağlantınızı bununla kablosuz olarak paylaşabilirisniz en basit açıklaması tabii burda anlatılması gereksiz çok üstün özellikleri var bu cihazın ama sonuç itibari ile adsl modem deildir.

şu linkteki kablolu modem işinizi fazlasıyla görür

http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=21582

Toshiba A200-1AH
ShaDoW_17

9 Mayıs 2008; 12:48:28 

@painkiller78

İlgin için teşekkürler 350N i modem sanmıştım kocaman router yazıyomuş göremedim gigabit çıkışı olduğundan dikkatimi çekmişti.

Sonuç olarak linksys wag200g yi aldım memnunum

Saygılar...

painkiller78

15 Mayıs 2008; 1:36:59 

güle güle kullan

Toshiba A200-1AH
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Adsl Modem >> LINKSYS WAG325N (SİLİNEBİLR) Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
AKA Yayıncılık Röportajı
Compex 2007 : CAKA Yayıncılık (Sesli Kitap) Standı Röportajı
WEB Dersleri Blog lara giriş 2
Selcukhoca.com ve Gunesintamicinde.com ile bloglar üzerine röportaj

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç