ya dün ben ankarada gördüm bu telefonu,yerini de söylesim Necati bey.Caddesinde büyük bir avea magzazi var,sonlara dogru. Orada gördüm,inanmayanlar gittip bakabilir.
Bakın mesela bu arkadaş da 17 Mart günü telefonu bayide gördüğünü yazmıştı (yukarıda).
6230i nin spotunu şu an gittigidiyor da 800 YTL ye hemen almak mümkün. Ya da 760 YTL teklif verebilirsiniz en az. Demek ki Türkiye'ye girmiş şu an cihaz, tek tük de olsa.
ARKADSLAR BIRAZ ONCE GITTIGIDIYOR.COM SITESINE GIRDIM 6230İ YI BULDUM ADAMLARADA SORDUM ADAM TELEFONU DUBAİDEN GETIRTMIS BANA DEDIKI ELDEN VERILIRSE 500$ A VERECEKMIS FULL AKSESUARLA BIRLIKTE HABERINIZ OLSUN
Ben gören arkadaşlara ve bilgisi olan arkadaşlara şunu sormak isstiyorum. Bu telefon 6230 ile aynı boyutta ve içinde symbian var öylemi? Yani messenger çalıştırabiliyorum?
Selam, Bende 6230 almıştım 1 hafta bende durdu 6230i çıkacağını duyunca geri verdim.2 haftadır nokia.com.tr de homepage de 6230i nin reklamını veriyorlardı.bugün baktım yok.Nokia bayinin söylemesine göre 800 milyon olacakmış.ama ne zaman çıkacağı halen belli değil.
Garantilisi gelmiş. Fiyatına 750 YTL dedi satıcı. Pazarlık payı da vardı kesin. Kutunun içinde Türkçe kullanım kılavuzu falan herşey var ama Gençbilmemne türü bir garantisi var. Sağlam bir garanti midir bilmiyorum. Duyan var mı hiç böyle Gençxxxxx şeklinde bir garanti adı?