ya arkadaşlar 6230i telefonum var telefon açılışta ekran çizgi çizgi oluyo ama sonra düzeliyo yazılmdan olabilirmi telefonda herhanghi biyerde zararı yok sadece açılış sanki fazla electrik geliyo gibi yardımcı olursanız sevinirim
bir soruda benim olacak kullanan arkadaşlara sesleniyorum bu telefonda kişilere ton atama olmuyormu hepsine olmazsa hiç olmazsa 10 kişiye ayrı ayrı atanırmı? atanırsa nasıl en eski tellerde var da bunda bulamadım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalerg -- 27 Mayıs 2008; 14:13:55 >
bir soruda benim olacak kullanan arkadaşlara sesleniyorum bu telefonda kişilere ton atama olmuyormu hepsine olmazsa hiç olmazsa 10 kişiye ayrı ayrı atanırmı? atanırsa nasıl en eski tellerde var da bunda bulamadım
saol kardeş çözdüm olayı her kişiyi grup seçip atıyabiliyorum yalnız takvim uyarıcısına mp3 atayamıyorum 6233 e atanıyordu bunda atanmıyor galiba veya ben beceremedim
saol kardeş çözdüm olayı her kişiyi grup seçip atıyabiliyorum yalnız takvim uyarıcısına mp3 atayamıyorum 6233 e atanıyordu bunda atanmıyor galiba veya ben beceremedim
slmlar birçok telefon kullanmış biri olarak uzun zamandır 6230i düşünüyordum ama kısmet olmadı şu an w810i kullanıyorum ama 2. tel olarak 6230i düşünüyorum ve piyasa fiyatları 130 160 arası tavsiye edermisiniz?birde ben çogunluk msj için kullanmayı düşnüyorum ve w810 da T9 a alıştıgım için sorun yaşarmıyım.görüşlerinizi bekliyorum...
slmlar birçok telefon kullanmış biri olarak uzun zamandır 6230i düşünüyordum ama kısmet olmadı şu an w810i kullanıyorum ama 2. tel olarak 6230i düşünüyorum ve piyasa fiyatları 130 160 arası tavsiye edermisiniz?birde ben çogunluk msj için kullanmayı düşnüyorum ve w810 da T9 a alıştıgım için sorun yaşarmıyım.görüşlerinizi bekliyorum...
t9 olayını bilemem ben t9 kullanmadığım için ama telefon güzel telefon işini gayet iyi görür ayrıca 2. telefonun olacakmış zaten tavsiye ederim
t9 olayını bilemem ben t9 kullanmadığım için ama telefon güzel telefon işini gayet iyi görür ayrıca 2. telefonun olacakmış zaten tavsiye ederim
Son versiyon nedir acaba arkadaşlar?Pc suite ve nokia yetkilileri halen kablo ile pc'den update olayını yapamadılar mı? Ben telefonumu uyumsuz modda değil gayet güzel pc suite 7 versiyonunda ve pc suite modunda bağlayabiliyorum.Nokia software updater'a girdiğim zaman software updater şu an kullanılamıyor gibi bir hata alıyorum.Telefonun ilk sahibi benim 2005'te almıştım.2005'in firmware'i var 3.30.Yani illaha gidip kvk'ya veya başka bir yere para verip mi yükletelim.Kendi diğer symbian telefonuma atabiliyorum versiyon.Buna da atılsa ve kendi kendine restart atma problemlerini bi çözülse:(
slm arkadaşlar... 6230i 03.80 versiyon sahibi oldum hepiniz gibi bir çok cep kullandım. yalnız bu bendeki cepin internete bağlanma (internete bir bilgisayar üzerinden bağlandığını biliyorum) en azından wap üzerinden msn felan gibi bağlanmalara karşı bir hatası oladuğunu düşünüyorum sebebide şu. GPRS bağlantı yok uyarısı veriyor. bir ton ayarlar istenildi elle yapıldı yok bir hareket... ikinciside ekran koruyucu,,, şöyle büyükçe dijital saat şeklinde ekrana bakınca direk okuyabılecegımız bır ekran koruyucu varmı arkadaşlar sımdıden herkese teşekkurler...