Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Nokia 6230i Meraklıları

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Nokia >> Cevap: Nokia 6230i Meraklıları Sayfa: <<   < önceki  10 11 12 13 14 15 16 17 18 [19]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
maglife

26 Nisan 2008; 12:07:01 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

http://www.4shared.com/file/45444045/72fde122/Far_ways.html

benim temam bu
512 mb hafıza kartım var
telefon gayet normal çalışıyor....

maglife

26 Nisan 2008; 12:10:06 

6230i de HAFIZA KARTINDAN e - kitap okumayı Nokia bolümünde bir konu açarak açıkladım
bu konu hakkında yardım isteyenlere yardım edebilirim....

Reis-i Eagles

Sisteme Gözat

26 Nisan 2008; 12:10:09 

quote:

Orjinalden alıntı: fehan

ya arkadaşlar 6230i telefonum var telefon açılışta ekran çizgi çizgi oluyo ama sonra düzeliyo yazılmdan olabilirmi telefonda herhanghi biyerde zararı yok sadece açılış sanki fazla electrik geliyo gibi yardımcı olursanız sevinirim

herkeste öyle o. bende de öyleydi

··¤(`×[¤ everything.by.reis-ieagles™ ¤]×´)¤··
Yeni HTC Touch HD. High Definition yeniden tanımlandı.
Dokunmatik 3.8" WVGA Ekran - 5mp AF Kamera - (A)GPS - Wi-Fi®: 802.11 b/g - 3.5mm Girişi - 1350mAh Batarya
Nokia N95 ve N73 İncelemeleri | Garmin Mobile XT Kurulum ve Kullanım Kılavuzu | Yeni Nesil N-Gage
bluemad

1 Mayıs 2008; 1:41:31 

arkadaslar bu 6230i ye format atiliyormu atiliyorsa nasil ?
son versiyon nedir acaba ?

kemalerg

26 Mayıs 2008; 21:14:33 

bir soruda benim olacak kullanan arkadaşlara sesleniyorum bu telefonda kişilere ton atama olmuyormu hepsine olmazsa hiç olmazsa 10 kişiye ayrı ayrı atanırmı? atanırsa nasıl en eski tellerde var da bunda bulamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalerg -- 27 Mayıs 2008; 14:13:55 >

NYZ
masterrr

28 Mayıs 2008; 16:36:08 

quote:

Orjinalden alıntı: kemalerg

bir soruda benim olacak kullanan arkadaşlara sesleniyorum bu telefonda kişilere ton atama olmuyormu hepsine olmazsa hiç olmazsa 10 kişiye ayrı ayrı atanırmı? atanırsa nasıl en eski tellerde var da bunda bulamadım

evet yapabiliyorsun
gruba ve kişiye ayrı melodi

kemalerg

29 Mayıs 2008; 19:47:34 

saol kardeş çözdüm olayı her kişiyi grup seçip atıyabiliyorum yalnız takvim uyarıcısına mp3 atayamıyorum 6233 e atanıyordu bunda atanmıyor galiba veya ben beceremedim

NYZ
masterrr

30 Mayıs 2008; 16:58:43 

quote:

Orjinalden alıntı: kemalerg

saol kardeş çözdüm olayı her kişiyi grup seçip atıyabiliyorum yalnız takvim uyarıcısına mp3 atayamıyorum 6233 e atanıyordu bunda atanmıyor galiba veya ben beceremedim

hayır bu yapılamıyor

lehrer

9 Haziran 2008; 12:06:01 

slmlar birçok telefon kullanmış biri olarak uzun zamandır 6230i düşünüyordum ama kısmet olmadı şu an w810i kullanıyorum ama 2. tel olarak 6230i düşünüyorum ve piyasa fiyatları 130 160 arası tavsiye edermisiniz?birde ben çogunluk msj için kullanmayı düşnüyorum ve w810 da T9 a alıştıgım için sorun yaşarmıyım.görüşlerinizi bekliyorum...

masterrr

9 Haziran 2008; 13:53:17 

quote:

Orjinalden alıntı: lehrer

slmlar birçok telefon kullanmış biri olarak uzun zamandır 6230i düşünüyordum ama kısmet olmadı şu an w810i kullanıyorum ama 2. tel olarak 6230i düşünüyorum ve piyasa fiyatları 130 160 arası tavsiye edermisiniz?birde ben çogunluk msj için kullanmayı düşnüyorum ve w810 da T9 a alıştıgım için sorun yaşarmıyım.görüşlerinizi bekliyorum...

t9 olayını bilemem ben t9 kullanmadığım için ama telefon güzel telefon işini gayet iyi görür ayrıca 2. telefonun olacakmış zaten
tavsiye ederim

masterrr

9 Haziran 2008; 13:57:17 

quote:

Orjinalden alıntı: lehrer

t9 olayını bilemem ben t9 kullanmadığım için ama telefon güzel telefon işini gayet iyi görür ayrıca 2. telefonun olacakmış zaten
tavsiye ederim

gtricksta

18 Temmuz 2008; 16:50:23 

Son versiyon nedir acaba arkadaşlar?Pc suite ve nokia yetkilileri halen kablo ile pc'den update olayını yapamadılar mı? Ben telefonumu uyumsuz modda değil gayet güzel pc suite 7 versiyonunda ve pc suite modunda bağlayabiliyorum.Nokia software updater'a girdiğim zaman software updater şu an kullanılamıyor gibi bir hata alıyorum.Telefonun ilk sahibi benim 2005'te almıştım.2005'in firmware'i var 3.30.Yani illaha gidip kvk'ya veya başka bir yere para verip mi yükletelim.Kendi diğer symbian telefonuma atabiliyorum versiyon.Buna da atılsa ve kendi kendine restart atma problemlerini bi çözülse:(

Asus F3SG240DV NVIDIA 9300M G...
mavishow

25 Eylül 2008; 17:52:09 

slm arkadaşlar...
6230i 03.80 versiyon sahibi oldum hepiniz gibi bir çok cep kullandım.
yalnız bu bendeki cepin internete bağlanma (internete bir bilgisayar üzerinden bağlandığını biliyorum) en azından wap üzerinden msn felan gibi bağlanmalara karşı bir hatası oladuğunu düşünüyorum sebebide şu. GPRS bağlantı yok uyarısı veriyor. bir ton ayarlar istenildi elle yapıldı yok bir hareket... ikinciside ekran koruyucu,,, şöyle büyükçe dijital saat şeklinde ekrana bakınca direk okuyabılecegımız bır ekran koruyucu varmı arkadaşlar sımdıden herkese teşekkurler...

mavishow

26 Eylül 2008; 9:52:04 

bizde çok mu geriden takip ediyoz diycem ama topicte ölmüş onunda etkisi var sanırım...

Sayfa:   <<   < önceki  10 11 12 13 14 15 16 17 18 [19]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Nokia >> Cevap: Nokia 6230i Meraklıları Sayfa: <<   < önceki  10 11 12 13 14 15 16 17 18 [19]
Buraya git: