arkadaşlar merahba bende 6230i sahibiyim 2 yıl oldu cok memnunum telefonumdan bazen arada bi kitlenşyo oda fazla değil gerçi başkada büyük sorunum olmadı şimdiye kadar cok şükür en çok kullandığım telefondur kendisi şimdiye kadar. ama bu aralar 6300 kaydı gözlerim telefon cok ince 6230i kullanıcılarından böyle yönelen var mı? birde bu benim versiyon 3.30muş pek bi hata göremedim ama 3.89u nasıl yukleyebilirim. telefonun garantisi bitti haliyle.
telefonu ilk çıktığında aldım 2-3 oluyor belkide 10 kere düşürmüştüm hatta en son öyle bir düşürdümkü üniversitede hoca bile evladım lazım olmuyo mu sana dedi müthiş telefon ama şöyle bir nokta var ses kalitesi süper lakin kollamayınca benim gibi ses kalitesi bozulabiliyor ben aldığımda 600 ytl felandı şimdi 350 lerde paramın hakkını verdi ama bir öneri mumkunse alırken arkasına bakın şu cihazların ne malı olduğuna fark ediyor çunku hade selamet le
arkadaşlar merahba bende 6230i sahibiyim 2 yıl oldu cok memnunum telefonumdan bazen arada bi kitlenşyo oda fazla değil gerçi başkada büyük sorunum olmadı şimdiye kadar cok şükür en çok kullandığım telefondur kendisi şimdiye kadar. ama bu aralar 6300 kaydı gözlerim telefon cok ince 6230i kullanıcılarından böyle yönelen var mı? birde bu benim versiyon 3.30muş pek bi hata göremedim ama 3.89u nasıl yukleyebilirim. telefonun garantisi bitti haliyle.
Ben de 6230i'yi çok uzun zamandır kullanıyorum ve benim de gözüm 6300'da şu an. İkinci elde 6230i (temiz ve kutulu, garantisi bitmiş) ne kadar eder şu an?
Bu arada versiyon için bir teknik servise 10 YTL civarı para vermen gerekir. (KVK falan çok para alır.)
Merhaba! Mübarek ramazanınızı kutluyorum.Benim yaklaşık bir yıldır kullandığım 6230i telefonum var.Örneğin java olmasına rağmen cepezan proğramını blutoothla yüklüyorum.Dosya biçimi desteklenmiyor diyor.yardımcı olursanız sevinirim.Saygı ve selamlar.
Merhaba! Mübarek ramazanınızı kutluyorum.Benim yaklaşık bir yıldır kullandığım 6230i telefonum var.Örneğin java olmasına rağmen cepezan proğramını blutoothla yüklüyorum.Dosya biçimi desteklenmiyor diyor.yardımcı olursanız sevinirim.Saygı ve selamlar.