Ya Arkadaşım Şu Açıdan Demiştim Şimdi Biz Java Tabanlı Oyun Ve Program Yüklüyoruz Jar Uzantılı dosyaları neyse telefonda desteklenmiyor diyor bazı yerden duyduk bizde telefona java yüklüyeceksiniz diye sonra işte bu yani yada oyun ve prg uyan bi yer adres verirseniz çok sevinirim java program ve oyun indirdirk bir sürü ama hiç birini açmıyor :(
ben 1 yılı aşkın süredir nokia 6230i kullanıyorum ve yakın zamanda yön tuşlarından sağ ve sol+telfonun yanındaki ses düğmeleri çalışmamaya başladı ancak sonradan farkettimki başka bir tuştan sonra hızlıca basınca(örn: no+sağ yöntuşu=takvim) çalışıyor. böyle oluncada sanırım bir temassızlık sorunu var diye düşünüyorum. daha önce benzer bir sorun yaşayan olduma aramızda acaba?
Beyler ben Nokia6630'u 1 yıl kullandım ve sattım bundan 7 ay önce...
Şimdi tekrar Telefon alıcam ama bu telefonun özellikleri Nokia6630'a çok benziyor.... Bu telefon sadece ekranının 64 K renk olmasından ve küçük olmasından kaybediyor bence....
Hangisini alsam şaşırdım kaldım walla bi yardımcı olup yorumlarınızı eksik etmeyiniz?
arkadaşlar benim 6230i nin versiyonu 03.40.şimdi bunu yükseltmek istiyorum ama iki sorum var.birincisi bunu evdeki imkanlarla nasıl yapacağım?ikincisi yazılım değiştiğinde telefondaki resimlerin,mesajların,rehberin vs değişip-değişmeyeceği? yardım edeceklere teşekkürler.
Hangisini alsam şaşırdım kaldım walla bi yardımcı olup yorumlarınızı eksik etmeyiniz?
Bende hiç tuş sorunu olmadı. Garantisi varsa, teknik servis en iyi çözüm diye düşünüyorum.
Benim telefonunda tuşları soyulmaya başladı..
Bu arada 6230i lerde versiyon yükseltme mi ne oluyormş.. Onu nasıl yapıyoruz yada yaptıktan sonra telefona ne faydası olacak?
teknik servislerde yapılıyor garantiliyse ücretsiz yaptirabilirsin
Versiyonu evde yükleyemiyorsun. Arkadaşın dediği gibi ancak teknik servisde yükseltebilirsin. Garantisi varsa para almazlar yetkili teknik servsilerde. (KVK, Genpa) Eski versiyondaki hatalar düzelir ve faydası o olabilir. Şu anki son versiyon 3.89.
Bu arada versiyon yüklendiğinde telafondaki rehber, mesaj, oyun vs gibi sonradan yüklenen her şey silinir. Bu nedenle önceden yüklü olanlar PC Suite programıyla, bilgisayara yedeklenebilir.