Arkadaşlar bu iki ürün arasında kaldım.codogen 160 gb 105 ytl ama phılıps inde 120 gb'ı aynı para sizce hangisini almalıyım yada max 150 ytl ye kadar hangisini tavsiye edersiniz
98 le uyumlu olma diye birşey yok.. Win98 USB sürücü yaması kurmalısınız. (işletim sisteminiz win98 ise)
Bunun haricinde ikisinden de 98 usb sürücüsü falan çıkmaz. Tak çalıştır özellikli aletlerdir. XP ya da Vistada herhangi bir sürücü yüklemenize gerek yok.
Ya arkadaşlar bu soruyu tam ben soracaktım arkadaş sormuş bize şöyle genişçe bir bilgi versenizde alsak güzel güzel kullansak ne var bi yardımcı olun. Şimdiden Teşekkürler...
Satis yaptiklarim : darkcondor(eyetoy camera), Weycell 61(3 aylık XBOX 360 Live Gold), sanat7 (12+1 aylik XBOX 360 Live Gold + 4000 Live Microsoft Point + 4000 Live Microsoft Point)...
Ben yaklaşık 1 aydır Codegen 160GB kullanıyorum. Oldukça memnunum, hiçbir sorun ile karşılaşmadım. Bence aynı fiyata 160GB varken 120GB almak hiç mantıklı değil. Zaten Codegen ürününde de Toshiba disk kullanılıyor.
Arkadaşlar ben Codegen aldım siparişim yarın gelecek ben size ii ce inceleyip gerekli bilgileri vereceğim hiç merak etmeyin. Bu tip ürüblerde zaten önemli olan dış kasa değil içindeki harddisk ben size harddiskin özelliklerini ATA mı SATA mı olduğunu filan yazacağım....
Arkadaşlar ben Codegen aldım siparişim yarın gelecek ben size ii ce inceleyip gerekli bilgileri vereceğim hiç merak etmeyin. Bu tip ürüblerde zaten önemli olan dış kasa değil içindeki harddisk ben size harddiskin özelliklerini ATA mı SATA mı olduğunu filan yazacağım....
Dış kasa çok çok önemlidir. Darbeye, sarsıntıya karşı korunaklı bir harici hdd kolay kolay bozulmaz. Codegen bu konuda(dış kasa) baya bi zayıftır..
Arkadaşlar ben aldım ürünü inceledim gerçekten hoş dış kasa alüminyum. İçinde Toshiba harddisk var ilgilenenlere söyleyeyim Philips lerde bile samsung harddisk var. Ürün çok hızlı fakat Sata mı ata mı onu anlayamadım fotolarını çektim ama koyacak vaktim şuan yok olunca buraya yükleyeceğim. Unutmadan alırken hpsibu...com dan alacaksanız eğer modeli CODX olanı alacaksınız diğerinin kasası arkadaşın dediği gibi çok zayıfmış.
quote:
Orjinalden alıntı: dejaay
quote:
Orjinalden alıntı: seeder
Dış kasa çok çok önemlidir. Darbeye, sarsıntıya karşı korunaklı bir harici hdd kolay kolay bozulmaz. Codegen bu konuda(dış kasa) baya bi zayıftır..
Philips lerin içinde Hitachi disk var. Samsung kullanılan iki ürün var: XS Extra Smart ve SmartDisk. Çok nadir diğer markalardan Samsung çıkabiliyor. Ne ucuz bulurlarsa piyasada o anda onu kullanıyorlar.