Sert plastik kesmek için hangi ucu tavsiye edersiniz?
bir süredir burda yoktum ben yokken baya birşeyler olmuş bugün kendime tatil ilan edip biraz mod yapıyım dedim kasanın önünün %80ini 5mm plexiyle kapladım 5 mmde yumuşak bişi değil
keseceğin diskleri sayardak
1. sırada testere 2.sırada elmas
eğer ikisinide bulamazsan başka bişeyle denemeye dahi kalkma
arkadaşlar metal kesim diski için diş protez lab. gidin onların kullandığı diskler var karbon olan biraz kokar ma keismde gayet iyidir ayrıca dremel yerine de yine aynı yerlerde kullanılan asma motorlar var onları tavsiye ederim
Thug Life'... Just as rowdy as me Before I flee computer chips I gotta deal wit brothas flippin I don't see no devils bleedin' Only black blood drippin We can change Whatcha now say?
Arkadaşlar yeni biyer buldum ben orayı tavsiye ederim İstanbul Avrupa Yakasında olanlar için Tophanenin hemen ilerisinde Sagda 724 diye bir yer var hatta internet magazası falanda var. Ordan ben elmas dremel ucu aldım ama aklınıza gelebilcek tum uclar vardı. tavsiye ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi datox -- 24 Ağustos 2008; 15:19:59 >
matkap uclarının hepsi takılırmı bu dremel denilen alete
+ Matkaba bu uçlar takılır mı ??? Sanırım takılmaz ama daha iyi bilen biri çıkarsa iyi olur. Matkap girişleri genelde yuvarlak ... Düz, yıldız tornavida uçları iste 5gen yada 6gen olması gerekiyor ... Dremel girişini göremedim
Değiştirme: Dremel uçlarına baktım ... Bağlantı yerleri neredeyse aynı ... Büyük ihtimal ile matkaba takılır ve matkap uçlarıda buna takılır
Bu arada ilk mesaj içinde ince bir matkap ucu gördüm Delik delmek için kullanılıyor (Adını bilmiyorum) ... Sanırım 2mm olmalı yada 1.50 falan Onunla Plexy delerken çatlama kırma yaratır mı ??? Bunun için Dremel'de hız seviye ayarlaması ve mod var mı ??? ( Mod derken breyzde Duvar delmek için ayrı, tahta delmek için ayrı modlar var onları soruyorum )
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xX_Warlock_Xx -- 12 Eylül 2008; 4:45:29 >
Kadın adama evlendiğimiz zaman, senin bütün üzüntülerini ve sorunlarını paylaşmak istiyorum... der. Bunun üzerine adam, Çok tatlısın hayatım... Ama çok şükür, benim hiçbir üzüntüm ya da sorunum yok... Bunun üzerine kadın, ama hayatım daha evlenmedik ki :)
dremele 1-4 mm kalınlıkları arasındaki tüm aparatlar takılabilir (kesici disk milleri , zımpara milleri , fırça milleri , matkaplar , elmaslar aklınıza ne gelirse)
dremeller için matkaplarda kullanılan mandren şeklinde daha küçük boyutta mandrenler var ama ben henüz kullanma fırsatı bulamadığım için onlara kaç mm çaplarında miller takılıyor bilmiyorum
dremellerde kullanılan tüm uçlar matkaplardada kullanılabilir (1mm matkap ucunu tutabilecek mandreni olan bir matkabın kolay bulunabileceğini sanmıyorum)
dremellerde mod yok sadece devir ayarı var (ayrıca hangi akıllı dremelle duvar delmek isterki?)