Şimdi Ara

Ford FUSİON Grup-Paylaşım Kahvesi (50 Yİ GEÇTİK... 67 FUSİON KULLANICISI !!!) (163. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.457
Cevap
60
Favori
416.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 161162163164165
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar selam 104.000 Km'de temiz bir ikinci el Fussion'la aranızdayım.

    SORULAR;

    1;)Virajlarda ana yoldan gelen sağ ya da sol taraftan gelen araçları görmek için aynayı genişletebilecek bir şey var mı ?
    2) Araç telefon tutacağı(Özellikle Navigasyon için Gerekli One M 8 tel) kullanıp ta memnun olan,öneri yaparsa süper olur
  • Merhaba ben de fusion ailesi üyesiyim. Neredeyse tüm sayfaları okudum ben de birkaç şey eklemek istiyorum. Araç piyasada memur jipi olarak bilinen, şehir içi 0,17 şehirlerarası 0.22 kuruş yakıtı olan, öyle söylenildiği gibi savurması falan asla olmayan, içerisine yine uydurulduğu gibi ses falan almayan, piyasada araba diye satılan dusterlarla asla kıyaslanmaması gereken bir arabadır. Araçta kronik rahatsızlık olarak belirtilebilecek hiçbir kusur bulunmamaktadır. Allah herkese kazasız belasız binmeyi nasip etsin. Bakımları zamanında ve doğru yapıldığı taktirde bu araç sadece kullanıcı kaynaklı sorun verir. Unutulmaması gereken tek şey aracınız dizel ise her dizel araçta olduğu gibi bakımlarının benzinli araçlara göre daha titiz yapılmasıdır.

    Bu da benim aracım.
    2010 Model 1.4 TDCI Comfort 94.000 Km. Bütün bakımları en son 90bin kmde yapılmıştır. Kaza boya değişen yoktur.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umtro -- 14 Mayıs 2015; 14:36:39 >




  • Arkadaslar hepinize selam bende 2008 model ford fusion 1.4 tdci urbanite sahibiyim. Araci yeni aldim ve bu sebepten birkac sorum olucak arac ile yuksek hizda ani ve sert fren yaptiğimda abs devreye giriyor fakat hem direksiyonda hemde pedal da fazlasiyla titreşim hissediyorum bunun sebebi ne olabilir. Ikinci sorum ise lastiklerin durumu iyi değil hangi marka lastik almam daha iyi olur.ücuncu sorum ise debriyaj cok yukarida kavriyor tabi buda beni yoruyor biraz bir ustaya gosterdiğimde debriyajda kaçirma olmadigini soyledi ama bu kadar yukarida olmasi normal mi ? Son sorum ise araca hiz sabitleyicisi taktirilabiliyor mu ve maliyeti ne kadardir. Herkese tesekkurler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • firatseyhan F kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Allah kazasız belasız ağız tadıyla kullanmak nasip etsin. Lastiklerin kauçuk yapısı sertleşince ABS daha kolay devreye giriyor. Sebep bu olabilir. lastikleri değiştirdiğinizde kontrol edin düzeleceğini tahmin ediyorum. Ben 1 ay önce Yokohama Bluearth aldım. AB etiket değerleri iyiydi. Genel olarak memnun kaldım. Tavsiye ederim. Lastik'den beklentinize göre değişir. Konforlu olanların hamuru yumuşak oluyor. Bozuk yollarda kullanacaksanız sert hamuru olan lastikler daha dayanıklı olabilir. Ancak eski lastiklerle devam etmenizi önermiyorum. Debriyaj yukarıda kavrama sorunu bende de var. Balatalar aşındıkça kavrama noktası değişiyor. Usta daha gider dedi kullanıyorum.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_105982811/f_//tm.htm#105992354 arkadaşlar bi bakarmısınız yardımınıza ihtiyacım var benim memur jipi hastalandı sanırım
  • ayhan1095 kullanıcısına yanıt
    Merhaba bende 2010 fusion var teyp kodunu nasıl bulmam elimde mevcut değil

    @ayhan1095

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • cetinmen kullanıcısına yanıt
    Verdiginiz bilgiler icin tesekkurler.fakat arabanin sert bir suspansiyona sahip olmasindan dolayi yumusak bir lastik takmak daha uygun olmaz mi birde lastikler size ne kadara mal oldu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • firatseyhan F kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Süspansiyon konusunda katılıyorum. Bu lastiği yumuşak olduğu için aldım ancak çok farkeden birşey olmadı. Kliksa 'dan tanesini 150 'ye almıştım. Şimdi artmış fiyatı. Pirelli cinturato 'da alternatiflerim arasındaydı.
  • farukserap F kullanıcısına yanıt
    Benim fusionda bagaj kapağını açtığımda eğilip sol altta biyerde olduğunu gördüm.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • farukserap F kullanıcısına yanıt
    Bazılarında Sürücü güneşliğinin ayna kapağında oluyor...
  • slm herkese ....8 yıldır fusıon sahıbıyım aracım benzin lpg li 1/6 i ...arıza sorunu olan arkadaslar yazabılır hemen hemen coğunu zorda olsa hallettik en azından aynı sorun varsa kısa yoldan cözüm buluna bilir.
  • Merhaba arkadaşlar. 1 hafta kadar önce bende bir Fusion 1.6 i Lux sahibi oldum. Araç 2004 model 46000 km'de ve ben 2. sahibi oldum,ilk sahibi de tanıdık. Haftasonu 350 km kadar yaptım ve sanırım lpg taktırmam gerekecek. Lpg uyumu nasıldır bu aracın,Atiker kit iş görür mü? Şehir içi 0,50 krş,şehirler arası 0,35 krş gibi yaktı,ki 110 km/h'yi geçmedim. Yol tutuşu güzel,çok uzun mesafe yapmadığım için yorgunluk hissetmedim. Süspansiyonunun sert olduğundan bahsedenler olmuş ama ben pek sorun hissetmedim. 1-2 ufak sorun var aklıma takılan. Araç çok olmasada yol sesi alıyor,bu normal mi sizce ? 2.si;sürücü kapısından,sanırım aynaya yakın bir yerden rüzgar sesi geliyor,bu sorunu yaşayan var mı? Müzik konusunu sanırım en basitinden bir Fm transmitter alarak çözmem gerekecek. Birde yolda giderken kalorifer anahtarı kapalı olmasına rağmen havalandırma deliklerinden hava geliyor,bu neden olabilir?




  • Arkadaşlar bi konuda yardımcı olur musunuz? Çok acil.
    Ben de Ford fusion almak üzereyim. 2008 model ruhsatta comfort 1.6i 5K A/T yazıyor.
    Sahibi benzinli, otomatik olduğunu söyledi.
    Fakat internette böyle bir arabadan bir tane daha bulamadım.
    Bu konu hakkında bilgilendirebilir misiniz? fiyatını özelliklerini incelemek istiyorum.
    Şimdiden teşekkür ederim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eskishrli

    Arkadaşlar bi konuda yardımcı olur musunuz? Çok acil.
    Ben de Ford fusion almak üzereyim. 2008 model ruhsatta comfort 1.6i 5K A/T yazıyor.
    Sahibi benzinli, otomatik olduğunu söyledi.
    Fakat internette böyle bir arabadan bir tane daha bulamadım.
    Bu konu hakkında bilgilendirebilir misiniz? fiyatını özelliklerini incelemek istiyorum.
    Şimdiden teşekkür ederim.

    Özel sipariş olabilir. A/T otomatik vites olduğunu gösteriyor. Zaten ruhsatta bile A/T yazıyorsa başka birisine sormanıza gerek yok.
    Aracın ikinci el piyasası çok yok, çoğu kişi memnun olduğundan dolayı. Belki piyasada sizin araçtan yoktur şuan. Bende tam bilgi sahibi değilim 2008 modeller hakkında.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErdmEry -- 7 Temmuz 2015; 19:31:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar ford fusion aracini satmak isteyen varsa bana pm atsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar arkadaşlar, ben de bugün itibariyle bir Ford Fusion'luyum. İstoç Oto Ticarette bir dükkana daldım arabayı alıp çıktım. 2011 model 1.4 TDCI Comfort 47.000 km'de. Sis farları yok ama çok önemli de değil. Hafta sonu da arka park sensörü taktıracağım. Aracın devirini nasıl ayarlamalıyım? daha önce 15 sene sadece benzinli kullandım.





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TranceFormer -- 12 Ağustos 2015; 13:08:57 >




  • Değerli arkadaşlar bir sünnet cemiyetinde konvoyda kornaya direksiyon simidinin iki tarafından koordineli bir şekilde peşpeşe basınca bir müddet sonra sesi kesildi, nefesi yetmedi:(( Bir daha da çalmadı. sigortayı kontrol ettim normal gözüküyor. Açıkçası kornanın nerede olduğunu da bulamadım. Fusionlarda kornanın tam olarak nerede olduğunu bilen varsa yardımcı olursa sevinirim en azından kontrol edeyim. Korna muhtemelen patladı diye düşünüyorum başka nereden kaynaklanabilir sorun sizce. Eğer patladıysa nasıl bir korna önerirsiniz.
  • Meraba arkadaşlar,2004 1,6 L lpg li fusion kullanıyorum.Bi sıkıntım var,daha önce karşılaşmış bir arkadaş vardır belki,yardımcı olursanız sevinirim.Arabada marşa basınca tak diye bi ses geliyo,bugün ustaya götürdüm usta marş dinamosu olabilir,baktırdık bişey bulamadılar. 4 ayda 3 kez bujilerim değişti,usta benzin çok kötü dedi,kötü benzin bujiyi bozar mı,böyle bi durumla karşılaşan varsa yardım lütfen...
  • Arkadaşlar 2004 benzinli fusion sahibiyim benim de bir sikintim var, inşallah bilen biri cikar...direksiyonu sağa sola çevirince sanki metal parcalar birbirine surtuyor gibi ses geliyor.Bunun nedeni ne olabilir?
    Şimdiden tesekkurler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TranceFormer kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun aracınız.
    Bildiğim kadarıyla bizim araçlarda Turbo 1800-2000 devir gibi devreye giriyor.
    Ben devri çok düşürmeden ve çok yükseltmeden kullanıyorum. Genelde 2000-2500 devir aralığındayım.
    Bakımları aksatmıyorum. Hava filtresini bakımdan önce arada temizletirim. Aracı harekett ettirmeden ve durdurmadan önce rölantide en az 30 saniye bekletirim.
    Aracı sıfır aldım. 215 bin km ye geldim. Çok şükür bir sorun yok :)
  • 
Sayfa: önceki 161162163164165
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.