Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
SAMSUNG U700 SES YÜKSELTME (DENENDİ)

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Samsung >> SAMSUNG U700 SES YÜKSELTME (DENENDİ) Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
KABRESIĞMAZ

Sisteme Gözat

27 Nisan 2008; 9:37:11 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaşlar yeni aldıgım u700 için ses kodları arıyordum çünki gerçekten çok az çıkıyordu.ve buldum da harbiden ses acayip yükseldi
u700 kullananlar bilir.telefonun melodisini kendi mp3 lerinizden birini yaptıysanız ilk başta çalarken ses çok kısık çıkıyor sonra yükseliyor.onuda hallettik bu kodlarla aşşağıda yazdıgım kodlar sonucunda çıkan menüdeki sayıların hepsini 1 db(desibel) yaptım şiddetle tavsiye ederim.fazla abartmayın çok cızırtılı geliyo ses.orjinal ayarlarınızı bir kenara not edin.belki tekrar geri dönmek zorunda kalabilirsiniz. bilmiyorum belki forumda verilmiş olabilir.ama yine de paylaşmak güzel şey yapamayan olursa pm ile yardımcı olurum.kolay gelsin.

*#0002*28346# basın...yeni çıkan ekrandan sonra üç defa daha # tuşuna basın....1 den 9 a kadar olan menüde 8 e basın yani audio seçeneği....sonra 3 spk config seçeneği....sonra 4 tuşuna basın av-Qtune(mp3) seçeneği....ordan 1 tuşuna basın spk mp3 vol seçeneği.....çıkan desibel değerlerini değiştirin ...korkmayınn fazlası cızırtılı olursa yine düşürürsünüz...değer girmek istediğinizde 1 den 6 ya kadar her tuşa basışta o seçenek seçilir ...girdiğiniz değerin onda biri kabul edilir...yani 120 yazıp tamam deseniz 12.0 dB yazar...u700 de ses problemi çözümü herkese hayırlı olsun.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KABRESIĞMAZ -- 12 Mayıs 2008; 14:56:18 >

Sony Ericsson Cyber-shot® Topluluğu
farukkk

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

27 Nisan 2008; 11:34:46 

ELİNE SAĞLIK ARKADAŞIM GÜZEL ÇALIŞMA

İMZAMDAKİ SES YÜKSELTME KONUSUNA ALIYORUM

''SAMSUNGLAR IÇIN MSN MESENGER MIG33''.
TIKLA
"E900/U600/E250/D SERISI TÜM SAMSUNGLARA JAVA OYUN YÜKLEMESI " TIKLA
**D500/D900/E250 BÜTÜN SAMSUNGLARIN KULAKLIK VE MP3 SESININ ÇOGALTILMASI **.TIKLA
**SAMSUNGLAR IÇIN OYUN DUVAR KAGIDI PROGRAM HERSEY**.TIKLA
**INTERNETE GIRME OPERA MINI PROGRAMI**.TIKLA**SAMSUNGLARDA UÇAK MODU VE ÖNEMLI KODLAR**.TIKLA
''K790/K800/K810 MENU/PATCH/AKUSTIK/CAM DRIVER/UYGULAMA HERSEY''.
TIKLA

''SETOLDEN DOSYA YÜKLEMEK NASIL OLUR RESIMLI ANLATIM''
TIKLA
**Yazilim Deposuhttp://byfarukkk.4shared.com/** TIKLA
**Bütün Sony Ericssonların Yazılım Main FS Dosyaları ** TIKLA

KABRESIĞMAZ

Sisteme Gözat

27 Nisan 2008; 12:19:08 

quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

eyvallah hocam ne demek ama galiba bu telefonlardan pek kullanan kalmamış kimse bişey yazmadıgına gore

farukkk

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

27 Nisan 2008; 12:23:07 

quote:

Orjinalden alıntı: KABRESIĞMAZ

quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

eyvallah hocam ne demek ama galiba bu telefonlardan pek kullanan kalmamış kimse bişey yazmadıgına gore

daha yeni konu ondandır

beklemek gerekir

TIKLA
**D500/D900/E250 BÜTÜN SAMSUNGLARIN KULAKLIK VE MP3 SESININ ÇOGALTILMASI **.TIKLA
**INTERNETE GIRME OPERA MINI PROGRAMI**.TIKLA**SAMSUNGLARDA UÇAK MODU VE ÖNEMLI KODLAR**.TIKLA
TIKLA

TIKLA

SLaYeR KiNG

27 Nisan 2008; 20:00:21 

teşekkürler bilgi ve paylaşım için :)

ben de u700 kullanıyorum, bu u700'ün ekranı çok çabuk çiziliyor ve kirleniyor , bi temizleyici ve ya ekranın bu sorunlarını giderici bir yöntem bişi var mıdır,bildiğiniz? bendeki u700 koyu kahverengi siyaha yakın bi renk ben de hala çözemedim ne renk olduğunu bu arada

KABRESIĞMAZ

Sisteme Gözat

27 Nisan 2008; 20:07:05 

quote:

Orjinalden alıntı: SLaYeR KiNG

ben de u700 kullanıyorum, bu u700'ün ekranı çok çabuk çiziliyor ve kirleniyor , bi temizleyici ve ya ekranın bu sorunlarını giderici bir yöntem bişi var mıdır,bildiğiniz? bendeki u700 koyu kahverengi siyaha yakın bi renk ben de hala çözemedim ne renk olduğunu bu arada

aynı dert bende de var.ama sadece ekran çiziliyo onlarda minik minik.yoksa soyulma kesinlikle olmuyomuş yenilerde.bugun cd ci bi arkadas vardı ona gittim film almak için dedim boyle boyle bu cd çiziklerini neyle siliyosun diye.valla bi ürün gösterdi sanırım adı dry and clean olması lazım ya da öyle bişiy.ama dedi telefonda kullanılırmı onu bilmiyorum denemedim dedi.bende cesaret edemedim ama denemeye değer.denersem paylaşırım.ama dediğim gibi kullanacağınız ürün cd silme ürünleriyle aynısı olabilir.sonuçta oda çizikleri giderip cd nin daha kaliteli okunması sağlıyor..

aliass

27 Nisan 2008; 20:56:20 

u600 de oluyormu bu kod?deneyen varmı?

SLaYeR KiNG

27 Nisan 2008; 22:46:11 

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: SLaYeR KiNG

aynı dert bende de var.ama sadece ekran çiziliyo onlarda minik minik.yoksa soyulma kesinlikle olmuyomuş yenilerde.bugun cd ci bi arkadas vardı ona gittim film almak için dedim boyle boyle bu cd çiziklerini neyle siliyosun diye.valla bi ürün gösterdi sanırım adı dry and clean olması lazım ya da öyle bişiy.ama dedi telefonda kullanılırmı onu bilmiyorum denemedim dedi.bende cesaret edemedim ama denemeye değer.denersem paylaşırım.ama dediğim gibi kullanacağınız ürün cd silme ürünleriyle aynısı olabilir.sonuçta oda çizikleri giderip cd nin daha kaliteli okunması sağlıyor..

paylaşım için teşekkür ederim ama cd' silici bez ve ya aparatlardansa ; lcd ve tft temizleyiciler var sanırım onları kullanmak daha mantıklı gittigidiyor'da bi aparat vardı 17-18 ytl resmini de vereyim bu tür bişi alınabilir mi alınamaz insan tereddüt ediyor telefonun camı daha kötü olursa diye endişeleniyor ama bazı lekeler var silmekle geçmiyor yani ne kadar silersen sil ıslak mendille bile silsen geçmiyor nasıl lekeyse.. çizik değil leke ama ne yaparsan yap geçmiyor...

sungur 13

30 Nisan 2008; 14:04:26 

genelde mp3 gain programini kullaniyorum.cunku telefona kod girince tekrar bu haline geri d0nemeyecegimden korkuyorum,bence mp3 gain hala en garantili yontem

aliass

30 Nisan 2008; 23:11:15 

bu kod u600 için olmuyor

levis_mk

1 Mayıs 2008; 4:21:38 

faruk kardesim..neden mp3 gain de tum mp3 leri almiyor da bazilarini aliyor bazilarina error diyor .ben winamp mp3 leri dinliyorum,bir de m4 lere ayni syi yapmiyor yanii ..**** gain de "dosyalar ekle"girdigimde bazilarinin sesini yukseltiyor bazilarinin yukseltmiyor?lutfen yardimci olur musunuz?ben bu islerde biraz acemiyim onun icin kusura bakmazsiniz?

KABRESIĞMAZ

Sisteme Gözat

1 Mayıs 2008; 12:06:40 

bişey sorcam.garantiden gümüş kısmın değiştiğini biliyorum.acaba değiştiren arkadaşların cam ekranıda yenilediler mi? yani ekranda değişiyor mu? benimki çizik çizik birazcık

farukkk

Sisteme Gözat

1 Mayıs 2008; 15:25:53 

quote:

Orjinalden alıntı: sungur 13

genelde mp3 gain programini kullaniyorum.cunku telefona kod girince tekrar bu haline geri d0nemeyecegimden korkuyorum,bence mp3 gain hala en garantili yontem

AYARLAR SES AYARLARINDAN FABRİKA AYARLARINA GERİ DÖNME UYGULARSAN SES AYARLARIN ORJİNALİNE DÖNER

TIKLA
TIKLA

TIKLA

aliass

1 Mayıs 2008; 19:29:53 

benim bildiğim cam değişmiyor
quote:

bişey sorcam.garantiden gümüş kısmın değiştiğini biliyorum.acaba değiştiren arkadaşların cam ekranıda yenilediler mi? yani ekranda değişiyor mu? benimki çizik çizik birazcık

Ewren

2 Mayıs 2008; 15:04:13 

quote:

Orjinalden alıntı: aliass

benim bildiğim cam değişmiyor
quote:

o kadardan bisey olmaz yaw takma