selam arkadaşlar ben anakartlarda kii güeney köprüsü ve jüzey jöprüsünde kii sorunları nasıl çözerim örnek ekrana görüntü vermeyen bii anakartın güney köprüsünü nasıl onanrırım ...yardımlarınızı bekliyorum saygılar
konu yanlış yerde arkadaşım,araşdırıpda konu açsaydın keşke
[Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. Bugün yarına dünle beslenerek yol alır] ~La Rochefoucauld ~ [İki şeye hakkım olduğuna karar verdim: Özgürlük ve ölüm. Birine sahip olamazsam ötekini isterim, çünkü hiç kimse beni canlı tutsak edemez.] ~ Harriet Tubman~
[Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. Bugün yarına dünle beslenerek yol alır] ~La Rochefoucauld ~ [İki şeye hakkım olduğuna karar verdim: Özgürlük ve ölüm. Birine sahip olamazsam ötekini isterim, çünkü hiç kimse beni canlı tutsak edemez.] ~ Harriet Tubman~
eWWet konuyu oraya aç kısa sürede ceWWap alırsınız
kısaca anlatıyım ısıtma yöntemi ile çıkarırsın fön makinasına benzeyen bir aleti etrafını temizledikten sonra onu tutup vakum gibi baskı ederek söküp yerine uyumlu başka bir chip takılabilir.