Arkadaşlar Skystar 2.6D tv kartı kullanıyorum. Hangi yazılımı kullanırsam kullanayım Türksat uydusundan Hotbird uydusundaki bir kanala geçmek istediğimde görüntü gelmiyor. Türksat uydusundaki kanallarda sorun yok ama Hotbird'den bir yayın izlemek istediğimde olmuyor. Bazen kendi kendine düzeliyor ama nedenini anlayamadım. Diseqc ayarını yanlış yapıyor olabilir miyim? Çatıda iki çanak var ve 4'lü disecq kurulu. Hangi çanak hangi portta emin değilim. Zaten disecq aletinin üzerinde yazan port numaraları ile yazılımlardaki ayarlar da birbirini tutmuyor galiba. Bu konuda bir çözüm yolu önerebilecek varsa çok memnun olurum.
"Beş-on sene sonra dünyada ihtiyacının üzerinde tahıl üretebilen üç ülke kalacak; Amerika, Arjantin, Avustralya... Bunlar sana buğday vermezse aç kalırsın. Ve yuları takarlar boynuna, seni istedikleri yere götürürler!"
Tamam arkadaşlar sağolun, yalnız metalmen senin dediğinden bir şey anlamadım.
"Beş-on sene sonra dünyada ihtiyacının üzerinde tahıl üretebilen üç ülke kalacak; Amerika, Arjantin, Avustralya... Bunlar sana buğday vermezse aç kalırsın. Ve yuları takarlar boynuna, seni istedikleri yere götürürler!"