Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
dozer köpek kovucu mesafe artırma

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Elektronik >> dozer köpek kovucu mesafe artırma Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
mr.acer

26 Nisan 2008; 22:39:16 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaşlar alt katımda bir kadının köpeği var beni uyutmuyo gece gündüz uluyo..BU yüzden bu dozer denilen aletten aldım ama bi işe yaramıyo köpek hala uluyo...Kadın köpeğini sustur diyorum dayanamıyosan taşın burdan diyo...Bigün çıldırıp bişey yapmaktan korkuyom...Bana yardım edin nasıl aletin menzilini artırım bu kadını taşınmaya zorlayabilirim...Allah aşkına bi çözüm üretin bu kafayı üşütecek arkadaşınıza

nicaleus

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

26 Nisan 2008; 22:46:46 

allah kolaylık versin ne diyeyim. o aletler bence hiç bir işe yaramıyor

Core2Duo E2160 rev.M0 @ 2.8GHz - Gigabyte P35 DS3L rev.A2- Sapphire HD4850 @ 700-1023
2x1GB Kingston Value 800MHz@960MHz (5-5-5-15) - 250GB Seagate + 320 GB WD - Philips 107E
OCZ ThoughPower600W

lakiska

27 Nisan 2008; 11:02:56 

Arkadaşım belediyeye şikayet edersen çok daha kesin bir çözüm alırsın.

Mahkeme kararıyla köpeği göndermek zorunda kalırlar.

cturna

Sisteme Gözat

27 Nisan 2008; 11:24:24 

abicim apartmanda köpek beslemek yasak hemen belediyeyi arıosn ve köpeği evden seve seve değil öpe öpe attırıolar

Creative X-FI Platinium FATAL1TY Champion Series
asus eee pc user(cici cocuk )
Panturk

27 Nisan 2008; 22:40:28 

köpek uludukça sende zıpla hopla tepin :D ya o ya sen bıkacak alt katında olması senin için avantajlı yapabildin kadar gürültü yap sende :D

Karanlıklara sitem edecegimize, hepimiz karanlıkta bir mum yaksak, karanlıklar aydınlıga dönerdi.
cturna

Sisteme Gözat

27 Nisan 2008; 22:51:20 

mantıklı

Creative X-FI Platinium FATAL1TY Champion Series
asus eee pc user(cici cocuk )
tazmania_vn

27 Nisan 2008; 23:25:11 

benimde bildigim kadariyla belediyeye sikayet edince zabita eve gelip uyarisini yapiyo
bu arada aklima birsey geldi simdi normalde evimizi sehrin kenarinda bulunuyo bizdede ari vardi cati katinda yoldan gecen birisini ari sokmusta bizim arilardanmis diye zabita gelmist arilar icin bizi uyarmsiti ve baska bir yere tasitmisti
bu arada arkadasin dedigi aletlerden kullanan ve tam verim alani hic duyamadim

>>>DH ÜNİVERSİTELİLER GRUBU<<<
» DH Elektronik Klubü »
KATADE

28 Nisan 2008; 0:08:11 

Eve tesisat kurun,o sizi rahatsız ediyosa sizde onu rahatsız edin.Olmadık saatlerde açın sesi dinsizin hakkından imansız gelsin...

Agent_WD40

1 Mayıs 2008; 7:04:49 

Eşim köpekten çok korktuğundan bu Dazer marka olandan aldık gayet verimli kullanıyoruz. Aşağı yukarı 5 - 6 metre arasında köpek kalmıyor genelde.

Geldim, gördüm, yendim.
swordmaster

1 Mayıs 2008; 17:51:36 

nasıl yaptığımı tarif edemiyorum ama şu köpeklerin çıkardıkları ıslığa benzer bir ses varya hani. O sesi bende çıkartabiliyorum kimse benim çıkarttığımı anlamıyor çünkü ağızımı açsamda kapasamda çıkartabiliyorum. Ayrıca geniş alanlarda dahi duyulan bir ince ses oluyor. Neyse sadede gelelim bu sesi arkadaşlarım köpeklere yaklaştığımızda çıkartmamı istedi bütün köpekler kaçıyordu benden. Çalışın belki yapabilirsiniz o sesi ben şans eseri okulda sıkıldığım bir derste bulmuştum. Herkes etrafına bakınıyordu nereden geliyor bu kulak çınlatan ses diye.

http://www.****.com/HomeMain.cfm?RefID=swordmaster
Yazılımcı Online

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

1 Mayıs 2008; 18:07:54 

quote:

Orjinalden alıntı: tazmania_vn

benimde bildigim kadariyla belediyeye sikayet edince zabita eve gelip uyarisini yapiyo
bu arada aklima birsey geldi simdi normalde evimizi sehrin kenarinda bulunuyo bizdede ari vardi cati katinda yoldan gecen birisini ari sokmusta bizim arilardanmis diye zabita gelmist arilar icin bizi uyarmsiti ve baska bir yere tasitmisti
bu arada arkadasin dedigi aletlerden kullanan ve tam verim alani hic duyamadim

Arının seri numarası var sanki sizin kovandan olduğunu anlıyorlar

Geçti istemem gelmeni
Yokluğunda buldum seni
Bırak vehmimde gölgeni
Gelme artık neye yarar

Necip Fazıl KISAKÜREK
mr.acer

2 Mayıs 2008; 0:49:11 

Sağolun arkadaşlar önce polise gitmem gerekecek koruma için kadın tehdit etti beni korkiyim valla

mevsim2

6 Mayıs 2008; 17:30:17 

dozzer la ilgili bir fıkra anlatayım, adam pire ilacı satıyor ve nasıl kullanılacağını anlatıyor, "pireyi tutacaksın burnuna burnuna sıkacaksın"
bu cihazlar da böyle, ben denemek için aldım ve 2 metreden tuttum ama köpekler hiç etkilenmediler, apartmanların işletme planlarında, köpek beslenemez kararı var ise, cumhuriyet başsavcılığına "izmir yargıtay hukuk mahkemesi kararı gereği apartmanda köpek beslenmesi yasaktır gereğini..." deyip, işletme planı ilgili sayfadan da bir kopya ekleyip bir dilekçe verdiğinizde gereği yapılmalı, (internette "yargıtay köpek izmir" diye arattırın ve detay bilgiyi bulun, ben köpekleri çok seviyorum ama aprtmanda beslenmesine karşıyım, kesin iş yapan, denediğiniz bir marka dozzer var ise bildirirseniz sevinirim. Hatta apartmanda hayvan istemeyenler derneği kuracağım nerede ise, tepemizde tam 3 tane besliyorlar, komşusundan çok köpeğine önem verenler çoğaldı maalesef.

Neo59

7 Mayıs 2008; 20:49:42 

Hocam bu dazzer marka köpek kovuculardan bendede var ve gayet güzel çalışıyor. Ancak menzil uzatmak kolayda çok yüksek frekanslarda ses çıkardığı için duvarlardan yada camlardan geçmesi olanaksız. Bu yüzden kapalı ortamdaki bir köpeğe etki etmen zor. Zaten buzzerine kulağını yaklaştırdığında sesi duyuyorsundur ancak araya bir cam koyarsan sesin kesildiğini fark edersin.

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Ben bir Türküm!!!
Ben; Orta Asyadan Türeyen, Anadoluda Büyüyen, Avrupa içlerine Yürüyen TÜRK´üm.
Ben; Atillayi, Yavuzu, Fatihi var eden, kralları, imparatorlari kendisine Yar eden, Düşmanına dünyasını dar eden TÜRKüm.
Ben; Damarlarında asil kanin aktigi ırkım, Benden bahseder destanım,Ağıtımm,TÜRKüm,ben TÜRKüm, taa iliklerime kadar MUSTAFA KEMAL ATATÜRK`üm!!!
Ya Siz Kimsiniz ???
mevsim2

11 Mayıs 2008; 10:47:52 

ben tanıdık bir firmadan emanet aldım ve yoldaki 1-2 köpekte denedim hayvanlar hiç tepki vermediler, elimde bir elektronik org şeması var, onda direnç değerlerini değiştirip bir pot yaparak denemek istiyorum
belki bu sivrisineklerde de etkili olabilir ama uygun frekansları bulmak lazım tam emin değilim

lokosit

12 Mayıs 2008; 2:26:06 

bu aletler ultrasonik yüksek frekansta gürültü yapan aletlerden olsa gerek. eğer öyle ise duvara çarpınca ses orada kalır. menzilini artıramazsın.

benimde köpeğim var ama bence köpeği eve hapsetmek yada ev ortamına alıştırmak hayvana kötülük yapmaktır. arkadaşım sen belediyeye şikayet et, olmazsa savcılığa kadar git. bırak sorununu onlar çözsünler

O BİR ROTTWEİLER
http://www.youtube.com/watch?v=affF74twlOs
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Elektronik >> dozer köpek kovucu mesafe artırma Sayfa: [1]
Buraya git: