Telefonda Çoğunlukla Oynadığınz Oyun Nedir (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Diğer Markalar ve Konular

Mehmet.Fatih -> Telefonda Çoğunlukla Oynadığınz Oyun Nedir (26 Nisan 2008; 21:28:57)

Özürdiliyorum..Bana göre önemli size göre ise oldukça basit bi konu açtığım için Özürdiliyorum..

Mehmet.Fatih -> Cevap: Telefonda Çoğunlukla Oynadığınz Oyun Nedir (26 Nisan 2008; 21:31:17)

Ayrıca genellikle Most Wanted oynuyorum

||_MusTy®_|| -> Cevap: Telefonda Çoğunlukla Oynadığınz Oyun Nedir (26 Nisan 2008; 21:35:19)

Hiç oyun oynamam cep telefonumda.. [sm=red_bandana.gif]

Mehmet.Fatih -> Cevap: Telefonda Çoğunlukla Oynadığınz Oyun Nedir (26 Nisan 2008; 21:55:53)

ÖzürDilerim.Fakat benim amacım böyle bişey deildi Gerçekten Özür Diliyorum

B o S c H -> Cevap: Telefonda Çoğunlukla Oynadığınz Oyun Nedir (26 Nisan 2008; 22:42:11)

quote:

Orjinalden alıntı: Mehmet.Fatih

ÖzürDilerim.Fakat benim amacım böyle bişey deildi Gerçekten Özür Diliyorum

Özür dilediğin için teşekkür ederim. özür dileyerek kişiliğinizi gösterdiniz. Bir dahaki konu açtığınızda daha dikkatli olmanız yeterli olacaktır.

Sonuçta amacımız iyi bir ortam yaratmak. Konu karmaşası olduğu zaman ana konular yok oluyor. Bu durum istenen bir durum değildir.

Saygılar [sm=ok.gif]

Ünal Korkmaz -> Cevap: Telefonda Çoğunlukla Oynadığınz Oyun Nedir (26 Nisan 2008; 23:23:05)

Oyun oynamam ama 3410 elime geçtiği zaman Snake II çok oynarım. 3230'da da Rally Pro oynarım.

Arkadaşım özür dilemene de gerek yok. Gayet doğal soru sormuşsun ki burda gördüğü oyunları internetten bulup yükleyecek arkadaşlar da çıkacaktır kesin.

Sayfa: [1]

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
0.09375