çok güzel ancak bu kasa için harcanan zamana yazık yahu.Ne gerek var bunca teferruata.Ancak o yan aydınlatmalar iyi fikir verdi.Benzer bir proje tasarım zaten vardı.Burada gördüğümle iyice pekişti
-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*- GMC-H70 Tower Kasa - Tagan 480Watt PSU - GIGABYTE GA-p35 Mainboard - İntel P4 3.00Ghz 2Mb cache CPU - Kingston hyperx2x1Gb 800Mhz DDR2 ram - ATI radeon X1900GT GDR3 Grafik kartı - Samsung 250Gb 7200rpm HDD - Samsung writeMasteR DVD-WR - Revoltec Red Led 120mm case Fanx3 - SilenX 120mm red led fan - GMC120mm orginal case fan - SUNBEAM Rheobus Extreme 6'lı Fan Kontrolcü
Technologic
Uzaklaştırılmış 29.996816585648 gün cezanın 23 günü kaldı.
26 Nisan 2008; 21:38:43
Walla boyle bı kac tane daha gordum hepsı o kadar koklu yapmıslarkı modıfıyeyı keske turkıyedede ımkanlarımız ıyı olsada bızde boyle yapabılsek KDV o kadar yuksekkı bırak modu pc bıle toplayamıyoruz ve doların artısıda cabası
[Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. Bugün yarına dünle beslenerek yol alır] ~La Rochefoucauld ~ [İki şeye hakkım olduğuna karar verdim: Özgürlük ve ölüm. Birine sahip olamazsam ötekini isterim, çünkü hiç kimse beni canlı tutsak edemez.] ~ Harriet Tubman~
Herşey mükemmeldi işçilik fikir v.s. taki boyanana kadar bence boyada mundar etmiş kasayı bu kadar kötü renk seçimi yapılamazdı, boyası hariç mükemmel olmuş (boyasından kastım işçilik vesaire değil belli ki adam işin ehli ama standart amerikalı olduğundan renk seçimi rezil olmuş sadece) .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Agent_WD40 -- 27 Nisan 2008; 17:39:27 >