arkadaşlar bugün taze taze aldım 300 ytl ye 2. el ama garantili ve full.aralıkta adam 621 ytlye almış.bende k750i vardı. onu 145 saydı üstünü tamamladım.asıl sorum şimdi sizce nasıl ? iyi yapmışmıyım yoksa kazıklandım mı? veya bu fiyata değer mi? şimdiden sağolun.bu telefonu kullanıpta memnun olmayanlarda varsa lütfen bu yönlerini yazsınlar...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KABRESIĞMAZ -- 26 Nisan 2008; 18:28:41 >
almışın artık hayırlı olsun ama u700 ün boyası dökülüyo çeşke u600 veya d900 vs alsaydın
Prensiplerim yoktur ama seviyesiz değilim, Kuralları sevmem ama yersiz yere çiğnemem, İçe kapanık değilim ama gerekmezse konuşmam, Kinci değilim ama unutmam,şefkat gösteririm ama şımartmam, Şüpheciyim ama kuruntu yapmam,kendimle çelişebilirim ama kafama takmam, Dalga geçerim ama kırmam, huzur veririm ama söz vermem,sahip olurum ama ait olmam... MOTOROLA V3İ MODLAMA REHBERİ ----- MSİ MEGABOOK M670
arkadaşlar bugün taze taze aldım 300 ytl ye 2. el ama garantili ve full.aralıkta adam 621 ytlye almış.bende k750i vardı. onu 145 saydı üstünü tamamladım.asıl sorum şimdi sizce nasıl ? iyi yapmışmıyım yoksa kazıklandım mı? veya bu fiyata değer mi? şimdiden sağolun.bu telefonu kullanıpta memnun olmayanlarda varsa lütfen bu yönlerini yazsınlar...
quote:
Orjinalden alıntı: KABRESIĞMAZ
cevab yok mu arkadaşlar?
edit: bu arada videoları büyük ekran izleyemiyorum diyen arkadaşlar.video oynarken # tuşuna basın
300 ytl çiziksiz 5 aylık u700 bence iyi fiyata almışsın,kardeş.. ama renkde önemli hangi renk gri ve çiziksizse çok şanslısın diyebilirim
u700'ün kapağının açılıp kapanırken ses çıkarması derken kastın melodi ve ya tuş takımı gibi bi ses telefonun elektronik aksamından çıkan bir ses'se bilemiyorum ama demek istediğin sürgü yani telefonun sürgüsünün açılıp kapanmasınında hani şu 8600'da çıkan ses gibi kızağın oturmasından kaynaklanan bir ses'se bu u700 de çıkmıyor diyebilirim e900'den sonra bu telefonun kızağı bana hem çok hassas geldi hem de hiç estetik gelmedi üstelik telefonda çok büyük ebat olarak.. şaşırdım valla bu samsung bu telefonu niye bu kadar büyük tuttu anlamadım...
Menüler çok vasat ,rehber menüsü özellikle vasat ötesi..,dokunmatik tuşlardan ikitanesi gereksiz, üstelik sağ üst tuş direk internete kısayol olarak ayarlanmış ve sanırım değiştirilemiyor gereksiz ve anlamsız geldi bana.. üstelik doğru dürüsttema yok.. Telefon çok iri ve ekranın gereksiz yere çok büyük olduğu gibi ekran inanılmaz hassas ve çok kolay kirleniyor ve kir tutuyor.. malzeme beklediğim kadar kaliteli değil.. üstelik samsung studio programı pc suit'in yanında.. windows vistadan sonra ms-dos kullanmak gibi..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLaYeR KiNG -- 27 Nisan 2008; 23:20:21 >