Ve bu TAKOZ vodafone dene operatör bana hala ama hala e-fatura yollayamıyor 3 atdır elli kere aradım
demediğim laf etmediğim hakaret kalmadı telefonda ama yok tık yokkkk ne zaman arasam e-fatura sistemleri üzrinde teknik çalışma var düzelmesininin ardından yollanacak e-faturalar
ne bitmez çalışmaymış allahın cezası yaaa bıktım
1 aydır bu e-fatura sorunum haricinde gene arayanı bil servisinden aranan numaraların msj alamıyorum bunu 4 kere üstüne basa basa dedim her seferinden hattınız la ilgil ibir sorun yok cihaz kontrolü yapın dediler
ebe alahın takozu ben aynı telefon üzreinde bi de ayriteyetten faturasız kontörlü hat kullanıyoum o hattımda sorun yok ta faturalı hattımda takıncamı telefon bozuluyor
bıktım ve bugün sabah radım suat bey diye biri çıktı ağzıma ne gleiyorsa sözledim öldünüz bizim için dedim nefret unsuru ldunuz dedim batmak üzeresiniz farkına varın battınız zaten elinsaf dedim 3 aydır bi efatura yollayamazmısınız bu kadar mı beceriksiz bi firmasınız dedim
tuyrkcell geçti, sizi dedim bön bön bakın arkasından dedim ve bu ay sonu vodafone faturalı hattımı iptal ettirip turkcell e gçeiyorum dedim bunuda aynen iletin o çok bilmiş ceo nuza dedim
ve kapadım
bktım yaaa tamam çekiyorsun beni konuşturuyorsun ama NEREYE KADAR YAA UFACIK BİR SORUNU ÇÖZEMİYORSUN ZAVALLISIN VODAFONE
valla ne diyem birde nick te vadafone TR yazıyo.. demekki önce nicki değiştirmek gerekiyor sonra vadafona ait sim kartı bir daha kullanmamak üzere kırıp atmak gerekiyor.
ben de vodafone kontorlu hat kullanıyorum. Mart ayının ayrıntılı görüşme detayını istemiştim, 1 ay sonra adresime şubat ayının görüşme detayı geldi. vodafone servisleri çalişmiyorki.
Hücre mesajlarını alamaıyorum kaç zamandır..cihaz sorunu diyorlar :) Turkcell ve Avea aynı cihazdan sorunsuz alıyor :)
Ciddiyet sıfır..
Allah sonumuzu hayır etsin :)
Bidee
Vodafone TR arkadşaımız bile Vodafone bunu dediyse Vodafone ciddi sorun içinde
Bana Vodafone Live ! deme :) sinirden deli oluyorum
Dün akşam madona ve justin in düet şarkısı 4 minutes satın aldım 2.5 ytl üxreti ile sonra indirmeyi deniyorum zaten ağır 10 dakkada anca 1.95 mb indiriyor ortasına geldi kesildi indirilemiyor dedi sonra bi daha başladım %100 oldu bitti ve hatao larak indirilemiyor dedi bu kadar takoz işte yaaa
resmen para kazanma yolunu bulmuşlar boşu boşuna 2.5 ytl ödedim
şikayet maillı yazdım;
Merhaba Vodafone TR,
26.04.2008 Gece 22.00 sularında Vodafone Live üzerinden Madonna feat. justin timbarlek - 4 Minutes şarkısı satın aldım 2.5 ytl ödeyerek
ama malesef inmiyor tam yükleniyor %100 oluyor indirme ama hata veriyor indirilemiyor diyor 2 kere böyle oldu boşu boşuna para ödedim size hem içerik ücreti ödedim 2.5 ytl hemde 2 mb bağlantı ücreti ödedim
yazık yaa bu kadar olmaz resmen hiç yoktan boşu boşuna masraf ödedttirdiniz
madem bu kadar rezil bir alt yapınız var hangi akla hizmet live dene bu berbat sistemi çıkartıyorsunuz
Derhal alınan tüm ücretlerin geri iadesini istiyorum
Gereğinin yapılmasını arzederim
Vodafone Numaram: 0541 xxx xx xx
GELEN CVP;
Sayın XXXX XXXX ,
İletmiş olduğunuz mailinize istinaden öncelikle 21 Nisan 2008 tarihinden itibaren 3 Ay boyunca Vodafone aboneleri live portalında dolaşırken ve portal içersinde aldıkları içerikleri telefonlarına indirirken datakullanım ücreti ödemeyeceklerdir. Ürünler için içerik ücreti alınmaya devam edilecektir .
Vodafone live!'dayer alan içeriklerin ücret bilgileri satın alma işlemi öncesinde, onay ekranlarında görüntülenmektedir. Bu bağlamda içerik ücreti ile ilgili şikayetiniz ile ilgili kaydınızalınarak ilgili birimimze iletilmiş olup ,tarafınıza bilgi aktarılacaktır . Vodafone İnternet sitemize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkürederiz.
Ve bu TAKOZ vodafone dene operatör bana hala ama hala e-fatura yollayamıyor 3 atdır elli kere aradım
demediğim laf etmediğim hakaret kalmadı telefonda ama yok tık yokkkk ne zaman arasam e-fatura sistemleri üzrinde teknik çalışma var düzelmesininin ardından yollanacak e-faturalar
ne bitmez çalışmaymış allahın cezası yaaa bıktım
1 aydır bu e-fatura sorunum haricinde gene arayanı bil servisinden aranan numaraların msj alamıyorum bunu 4 kere üstüne basa basa dedim her seferinden hattınız la ilgil ibir sorun yok cihaz kontrolü yapın dediler
ebe alahın takozu ben aynı telefon üzreinde bi de ayriteyetten faturasız kontörlü hat kullanıyoum o hattımda sorun yok ta faturalı hattımda takıncamı telefon bozuluyor
bıktım ve bugün sabah radım suat bey diye biri çıktı ağzıma ne gleiyorsa sözledim öldünüz bizim için dedim nefret unsuru ldunuz dedim batmak üzeresiniz farkına varın battınız zaten elinsaf dedim 3 aydır bi efatura yollayamazmısınız bu kadar mı beceriksiz bi firmasınız dedim
tuyrkcell geçti, sizi dedim bön bön bakın arkasından dedim ve bu ay sonu vodafone faturalı hattımı iptal ettirip turkcell e gçeiyorum dedim bunuda aynen iletin o çok bilmiş ceo nuza dedim
ve kapadım
bktım yaaa tamam çekiyorsun beni konuşturuyorsun ama NEREYE KADAR YAA UFACIK BİR SORUNU ÇÖZEMİYORSUN ZAVALLISIN VODAFONE
Bıktım ve BIKTIK SENDEN
Myvodafone a şifrenizle girerek e-posta bölümü üzerinden istediğiniz mail adresine faturalarınızın gelmesini sağlayabiliyorsunuz müşteri hizmetleri bu bilgiyi vermedimi size??
arkadaşım artık vodafone devrı kapandı. turkcell + avea var. ıkı operator de guzel servıslerı cekım kuvvetlerı. al bı turkcell bı avea hem mesajlas hem kesıntısız konus en guzelı
bana 1 yıldan beri efatura gelmiyor, efatura alabilen arkadaşlar varsa hallerine şükretsinler
söylediğim gibi işlem yaptığınız sürece alabilirsiniz müşteri hizmetleri gönderemiyor sadece ayrıca hotmail uzantılı adreslerde sorun olabilyor adresinde de değişiklik yapabilirsin
Turkcell hala çok kazık. Dakikası hala 4 kontör adam akıllı kampanyası yok.Hepsi geçici ve hangi birinin garantisi varki ? Elinde müşteri tutana kadar böyle yapıcaklar.Eski günlerdeki günlerini aradığı için böyle geçiştirmelik kampanyalar yapıyor turkcell. Ha eskiden çok yoluyolardı şimdi eskisine göre iyi o yüzden bi şey diyemicem :)