Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
BU KADAR GICIK BİR OPERATÖR OLMAZ

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mobil Operatörler >> Vodafone >> BU KADAR GICIK BİR OPERATÖR OLMAZ Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Vodafone TR

26 Nisan 2008; 17:51:42 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Tam 3 Aydır VODAFONE FATURALI Hat kullanıyorum

Ve bu TAKOZ vodafone dene operatör bana hala ama hala e-fatura yollayamıyor 3 atdır elli kere aradım

demediğim laf etmediğim hakaret kalmadı telefonda ama yok tık yokkkk ne zaman arasam e-fatura sistemleri üzrinde teknik çalışma var düzelmesininin ardından yollanacak e-faturalar

ne bitmez çalışmaymış allahın cezası yaaa bıktım

1 aydır bu e-fatura sorunum haricinde gene arayanı bil servisinden aranan numaraların msj alamıyorum bunu 4 kere üstüne basa basa dedim her seferinden hattınız la ilgil ibir sorun yok cihaz kontrolü yapın dediler

ebe alahın takozu ben aynı telefon üzreinde bi de ayriteyetten faturasız kontörlü hat kullanıyoum o hattımda sorun yok ta faturalı hattımda takıncamı telefon bozuluyor

bıktım ve bugün sabah radım suat bey diye biri çıktı ağzıma ne gleiyorsa sözledim öldünüz bizim için dedim nefret unsuru ldunuz dedim batmak üzeresiniz farkına varın battınız zaten
elinsaf dedim 3 aydır bi efatura yollayamazmısınız bu kadar mı beceriksiz bi firmasınız dedim

tuyrkcell geçti, sizi dedim bön bön bakın arkasından dedim ve bu ay sonu vodafone faturalı hattımı iptal ettirip turkcell e gçeiyorum dedim bunuda aynen iletin o çok bilmiş ceo nuza dedim

ve kapadım

bktım yaaa tamam çekiyorsun beni konuşturuyorsun ama NEREYE KADAR YAA UFACIK BİR SORUNU ÇÖZEMİYORSUN ZAVALLISIN VODAFONE

Bıktım ve BIKTIK SENDEN

Old_Town

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

26 Nisan 2008; 18:52:44 

valla ne diyem birde nick te vadafone TR yazıyo.. demekki önce nicki değiştirmek gerekiyor
sonra vadafona ait sim kartı bir daha kullanmamak üzere kırıp atmak gerekiyor.

Elveda DonanımHaber,Elveda Eski dostlar;
"Asırlar boyu ezile geldik,Elendik yıkandık,süzüle geldik,Erenler yoluna dizile geldik,Hakka giden yolun yolcusuyuz biz..."
xantos07

26 Nisan 2008; 19:08:48 

Vodafone kadar dandik bi operator yok sirf hattmdaki kontorler icin tutuyom hattimi. En iyisi turkcell

fatih4444

26 Nisan 2008; 22:41:08 

ben de vodafone kontorlu hat kullanıyorum. Mart ayının ayrıntılı görüşme detayını istemiştim, 1 ay sonra adresime şubat ayının görüşme detayı geldi.
vodafone servisleri çalişmiyorki.

ayhan1095

26 Nisan 2008; 23:39:21 

Vodafone hat almıştım.
Kontur bitti hat çöpe gitti.
Aranmak zor
Sadece aramaya yönelik

Ford Fusion Grup
s.volkan

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

27 Nisan 2008; 0:04:42 

live yazdık 7048 e gödnerdim 3 kere

daha ayarlar gelecek :)

Hücre mesajlarını alamaıyorum kaç zamandır..cihaz sorunu diyorlar :) Turkcell ve Avea aynı cihazdan sorunsuz alıyor :)

Ciddiyet sıfır..

Allah sonumuzu hayır etsin :)

Bidee

Vodafone TR arkadşaımız bile Vodafone bunu dediyse Vodafone ciddi sorun içinde

KRALKARTAL - VKFORUM

Bulunmaz Hint Kumaşı Vodafone
Noxco

27 Nisan 2008; 0:50:31 

Son zamanlarda vodafon şikayetleri arttı, umarım okuyorlardır buraları...

Sam0

Sisteme Gözat

27 Nisan 2008; 2:08:40 

Telsim daha güzeldi, daha samimiydi en azından..
İnsanlara geyik yollayıp, çobanlık yaptırtmıyordu...
Geyik geldi, napıyım gibi sevimsiz diyaloglarda olmuyordu..
Bırak, otlasın hayvan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sam0 -- 27 Nisan 2008; 2:08:59 >

Player : iPod Touch 16GB , Sony S-605 2GB
Kulaklık: BeyerDynamic)))) DT 880 ,Altec Lansing IM616, V-Moda Vibe , Sony MDR P180
Amfi : Meier Audio Corda Move
Kablo(LOD) : sKyLine iPod Line Out Dock
İnceleme: COWON iAudio U3 , Shure E-500 PTH
Vodafone TR

27 Nisan 2008; 12:33:54 

quote:

Orjinalden alıntı: s.volkan

live yazdık 7048 e gödnerdim 3 kere

daha ayarlar gelecek :)

Hücre mesajlarını alamaıyorum kaç zamandır..cihaz sorunu diyorlar :) Turkcell ve Avea aynı cihazdan sorunsuz alıyor :)

Ciddiyet sıfır..

Allah sonumuzu hayır etsin :)

Bidee

Vodafone TR arkadşaımız bile Vodafone bunu dediyse Vodafone ciddi sorun içinde

Bana Vodafone Live ! deme :) sinirden deli oluyorum

Dün akşam madona ve justin in düet şarkısı 4 minutes satın aldım 2.5 ytl üxreti ile sonra indirmeyi deniyorum zaten ağır 10 dakkada anca 1.95 mb indiriyor ortasına geldi kesildi indirilemiyor dedi sonra bi daha başladım %100 oldu bitti ve hatao larak indirilemiyor dedi bu kadar takoz işte yaaa

resmen para kazanma yolunu bulmuşlar boşu boşuna 2.5 ytl ödedim

şikayet maillı yazdım;

Merhaba Vodafone TR,

26.04.2008 Gece 22.00 sularında Vodafone Live üzerinden Madonna feat. justin timbarlek - 4 Minutes şarkısı satın aldım 2.5 ytl ödeyerek

ama malesef inmiyor tam yükleniyor %100 oluyor indirme ama hata veriyor indirilemiyor diyor 2 kere böyle oldu boşu boşuna para ödedim size hem içerik ücreti ödedim 2.5 ytl hemde 2 mb bağlantı ücreti ödedim

yazık yaa bu kadar olmaz resmen hiç yoktan boşu boşuna masraf ödedttirdiniz

madem bu kadar rezil bir alt yapınız var hangi akla hizmet live dene bu berbat sistemi çıkartıyorsunuz

Derhal alınan tüm ücretlerin geri iadesini istiyorum

Gereğinin yapılmasını arzederim

Vodafone Numaram: 0541 xxx xx xx

GELEN CVP;

Sayın XXXX XXXX ,

İletmiş olduğunuz mailinize istinaden öncelikle 21 Nisan 2008 tarihinden itibaren
3 Ay boyunca Vodafone aboneleri live portalında dolaşırken ve portal içersinde aldıkları içerikleri telefonlarına indirirken datakullanım ücreti ödemeyeceklerdir.
Ürünler için içerik ücreti alınmaya devam edilecektir .

Vodafone live!'dayer alan içeriklerin ücret bilgileri satın alma işlemi öncesinde, onay ekranlarında görüntülenmektedir.
Bu bağlamda içerik ücreti ile ilgili şikayetiniz ile ilgili kaydınızalınarak ilgili birimimze iletilmiş olup ,tarafınıza bilgi aktarılacaktır .
Vodafone İnternet sitemize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkürederiz.

Saygılarımızla
Vodafone Müşteri Hizmetleri

mirage616

27 Nisan 2008; 20:53:22 

quote:

Orjinalden alıntı: Vodafone TR

Tam 3 Aydır VODAFONE FATURALI Hat kullanıyorum

Ve bu TAKOZ vodafone dene operatör bana hala ama hala e-fatura yollayamıyor 3 atdır elli kere aradım

demediğim laf etmediğim hakaret kalmadı telefonda ama yok tık yokkkk ne zaman arasam e-fatura sistemleri üzrinde teknik çalışma var düzelmesininin ardından yollanacak e-faturalar

ne bitmez çalışmaymış allahın cezası yaaa bıktım

1 aydır bu e-fatura sorunum haricinde gene arayanı bil servisinden aranan numaraların msj alamıyorum bunu 4 kere üstüne basa basa dedim her seferinden hattınız la ilgil ibir sorun yok cihaz kontrolü yapın dediler

ebe alahın takozu ben aynı telefon üzreinde bi de ayriteyetten faturasız kontörlü hat kullanıyoum o hattımda sorun yok ta faturalı hattımda takıncamı telefon bozuluyor

bıktım ve bugün sabah radım suat bey diye biri çıktı ağzıma ne gleiyorsa sözledim öldünüz bizim için dedim nefret unsuru ldunuz dedim batmak üzeresiniz farkına varın battınız zaten
elinsaf dedim 3 aydır bi efatura yollayamazmısınız bu kadar mı beceriksiz bi firmasınız dedim

tuyrkcell geçti, sizi dedim bön bön bakın arkasından dedim ve bu ay sonu vodafone faturalı hattımı iptal ettirip turkcell e gçeiyorum dedim bunuda aynen iletin o çok bilmiş ceo nuza dedim

ve kapadım

bktım yaaa tamam çekiyorsun beni konuşturuyorsun ama NEREYE KADAR YAA UFACIK BİR SORUNU ÇÖZEMİYORSUN ZAVALLISIN VODAFONE

Bıktım ve BIKTIK SENDEN

Myvodafone a şifrenizle girerek e-posta bölümü üzerinden istediğiniz mail adresine faturalarınızın gelmesini sağlayabiliyorsunuz müşteri hizmetleri bu bilgiyi vermedimi size??

alcilpolple

27 Nisan 2008; 21:55:30 

arkadaşım artık vodafone devrı kapandı. turkcell + avea var. ıkı operator de guzel servıslerı cekım kuvvetlerı. al bı turkcell bı avea hem mesajlas hem kesıntısız konus en guzelı

Ekonomici

28 Nisan 2008; 12:34:53 

mirage616

bana 1 yıldan beri efatura gelmiyor, efatura alabilen arkadaşlar varsa hallerine şükretsinler

mirage616

28 Nisan 2008; 17:42:55 

quote:

Orjinalden alıntı: Ekonomici

mirage616

bana 1 yıldan beri efatura gelmiyor, efatura alabilen arkadaşlar varsa hallerine şükretsinler

söylediğim gibi işlem yaptığınız sürece alabilirsiniz müşteri hizmetleri gönderemiyor sadece ayrıca hotmail uzantılı adreslerde sorun olabilyor adresinde de değişiklik yapabilirsin

s.volkan

28 Nisan 2008; 18:52:29 

hotmailde sorun olabiliyor :)

Varmı böle bişey :)

KRALKARTAL - VKFORUM

Bulunmaz Hint Kumaşı Vodafone
CODY

28 Nisan 2008; 20:05:23 

Turkcell hala çok kazık. Dakikası hala 4 kontör adam akıllı kampanyası yok.Hepsi geçici ve hangi birinin garantisi varki ? Elinde müşteri tutana kadar böyle yapıcaklar.Eski günlerdeki günlerini aradığı için böyle geçiştirmelik kampanyalar yapıyor turkcell. Ha eskiden çok yoluyolardı şimdi eskisine göre iyi o yüzden bi şey diyemicem :)

Şuan AVEA ya karşı baya sempati duymaya başladım

----------------------------------
mirage616

28 Nisan 2008; 23:43:21 

quote:

Orjinalden alıntı: s.volkan

hotmailde sorun olabiliyor :)

Varmı böle bişey :)

Vodafone bu o yüzden var

Ekonomici