|
Vodafone TR -> Cevap: BU KADAR GICIK BİR OPERATÖR OLMAZ (27 Nisan 2008; 12:33:54)
|
quote:
Orjinalden alıntı: s.volkan live yazdık 7048 e gödnerdim 3 kere daha ayarlar gelecek :) Hücre mesajlarını alamaıyorum kaç zamandır..cihaz sorunu diyorlar :) Turkcell ve Avea aynı cihazdan sorunsuz alıyor :) Ciddiyet sıfır.. Allah sonumuzu hayır etsin :) Bidee Vodafone TR arkadşaımız bile Vodafone bunu dediyse Vodafone ciddi sorun içinde [;)] Bana Vodafone Live ! deme :) sinirden deli oluyorum Dün akşam madona ve justin in düet şarkısı 4 minutes satın aldım 2.5 ytl üxreti ile sonra indirmeyi deniyorum zaten ağır 10 dakkada anca 1.95 mb indiriyor ortasına geldi kesildi indirilemiyor dedi sonra bi daha başladım %100 oldu bitti ve hatao larak indirilemiyor dedi bu kadar takoz işte yaaa resmen para kazanma yolunu bulmuşlar boşu boşuna 2.5 ytl ödedim şikayet maillı yazdım; Merhaba Vodafone TR, 26.04.2008 Gece 22.00 sularında Vodafone Live üzerinden Madonna feat. justin timbarlek - 4 Minutes şarkısı satın aldım 2.5 ytl ödeyerek ama malesef inmiyor tam yükleniyor %100 oluyor indirme ama hata veriyor indirilemiyor diyor 2 kere böyle oldu boşu boşuna para ödedim size hem içerik ücreti ödedim 2.5 ytl hemde 2 mb bağlantı ücreti ödedim yazık yaa bu kadar olmaz resmen hiç yoktan boşu boşuna masraf ödedttirdiniz madem bu kadar rezil bir alt yapınız var hangi akla hizmet live dene bu berbat sistemi çıkartıyorsunuz Derhal alınan tüm ücretlerin geri iadesini istiyorum Gereğinin yapılmasını arzederim Vodafone Numaram: 0541 xxx xx xx GELEN CVP; Sayın XXXX XXXX , İletmiş olduğunuz mailinize istinaden öncelikle 21 Nisan 2008 tarihinden itibaren 3 Ay boyunca Vodafone aboneleri live portalında dolaşırken ve portal içersinde aldıkları içerikleri telefonlarına indirirken datakullanım ücreti ödemeyeceklerdir. Ürünler için içerik ücreti alınmaya devam edilecektir . Vodafone live!'dayer alan içeriklerin ücret bilgileri satın alma işlemi öncesinde, onay ekranlarında görüntülenmektedir. Bu bağlamda içerik ücreti ile ilgili şikayetiniz ile ilgili kaydınızalınarak ilgili birimimze iletilmiş olup ,tarafınıza bilgi aktarılacaktır . Vodafone İnternet sitemize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkürederiz. Saygılarımızla Vodafone Müşteri Hizmetleri
|
|
|
|