Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
turkcell'den ikinci bahar kampanyası bu mesajı 1 saat içinde 25 kişiye gönder anında 250 kontör kaza

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mobil Operatörler >> Turkcell >> turkcell'den ikinci bahar kampanyası bu mesajı 1 saat içinde 25 kişiye gönder anında 250 kontör kaza Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
ozgurdeniz65

26 Nisan 2008; 17:09:16 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

turkcell'den ikinci bahar kampanyası bu mesajı 1 saat içinde 25 kişiye gönder anında 250 kontör kazan.5. mesajdan sonrası bedaVA.DAHA ÇOK GÖNDER DAHA ÇOK KAZAN.

ARKADAŞLAR böle bişey gelirse sallamayın ve keyfinize devam edin..YALAN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurdeniz65 -- 28 Nisan 2008; 20:18:43 >

basturkemin

Sisteme Gözat

26 Nisan 2008; 17:11:14 

250 kontör gelmez, 5 kişi için 2kontörden ****öründe gider. SMS beleşçilerinin, işi olmayanların uydurmaları. Bende yapıcam böyle şeyler yakında

Acer Aspire 5100 Serisi Meraklıları Derneği - Telsim Geri Gelsin! (Vodafone'u eleştiriyoruz!)
ozgurdeniz65

26 Nisan 2008; 17:13:40 

quote:

Orjinalden alıntı: basturkemin

250 kontör gelmez, 5 kişi için 2kontörden ****öründe gider. SMS beleşçilerinin, işi olmayanların uydurmaları. Bende yapıcam böyle şeyler yakında

zaten bana 1 sms=1 kontör de...2 tane mesaj daha atsam gün boyu trcelllilerle beleş mesajlaşma hakkmı da var...ama niye böle bişey yollasınlar ki?? böle yapınca ona kontör mü gidiyo???teeşkkürler.

basturkemin

Sisteme Gözat

26 Nisan 2008; 17:19:42 

quote:

Orjinalden alıntı: ozgurdeniz65

quote:

250 kontör gelmez, 5 kişi için 2kontörden 10 kontöründe gider. SMS beleşçilerinin, işi olmayanların uydurmaları. Bende yapıcam böyle şeyler yakında

zaten bana 1 sms=1 kontör de...2 tane mesaj daha atsam gün boyu trcelllilerle beleş mesajlaşma hakkmı da var...ama niye böle bişey yollasınlar ki?? böle yapınca ona kontör mü gidiyo???teeşkkürler.

Hayır hocam şöyle düşünün. Bugün hava kapalı, evde oturuyorum, sıkıntıdan patlıcam. Sonra alıyorum telefonu elime, bedava mesajlarımda var bir ton, yazıyorum bir mesaj "Turkcell'den Bahar Kampanyası! Bu mesajı 25 kişiye gönder, anında 250 kontör kazan! Bilgi: Turkcell Müşteri Hizmetleri 4440535" diye ve rehberimdekilere gönderiyorum. Sonra millet de inanıyor başkalarına gönderiyor.

Asıl irdelemen gereken şu; böyle bir kampanya olsa arkadaşından değil de, Turkcell veya ilgili operatörün kendinden direk sana mesaj gelir, böyle olmadıkça yukarıda anlattığım senaryonun bir parçası olan mesaj gelmiştir. Bu işi gerçekten bilen, takip eden bir yakınınızdan yada güvenilir bir kaynaktan gelmediği sürece silin gitsin.

Teknik olarak öyle birşeyin olması mümkün değil şuan. Yada senin bana gönderdiğin mesajı ben 25 kişiye gönderdiğimde, Operatörün mesaj gönderimini anlayabilmesi tamam ama içeriğini bilemez ki. Mantıksal açıdan düşündüğünüzde boş bir iş olduğunu direk anlayabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi basturkemin -- 26 Nisan 2008; 17:21:44 >

Acer Aspire 5100 Serisi Meraklıları Derneği - Telsim Geri Gelsin! (Vodafone'u eleştiriyoruz!)
hepsi1lesme16

26 Nisan 2008; 17:29:59 

hepsi sallama aveadada geliyor böyle şey olmaz turkcellden gelmdeği sürece hepsi yalan inanmayın

((((¯`•._.•GöNLüNü GüN eDeNi SeVMeZ SeVDa iSTeR HeP oNu üZeNi•._.•´¯))))

ASUS P4V8X-X P4 3.20GHZ SAPPHİRE ATİ RADEON 256mb X1650PRO DDR3 2GB DDR400 MHZ RAM ASUS 350W PSU SEAGATE 160GB SATA2 HDD
ozgurdeniz65

26 Nisan 2008; 17:36:15 

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ozgurdeniz65

quote:

250 kontör gelmez, 5 kişi için 2kontörden 10 kontöründe gider. SMS beleşçilerinin, işi olmayanların uydurmaları. Bende yapıcam böyle şeyler yakında

Hayır hocam şöyle düşünün. Bugün hava kapalı, evde oturuyorum, sıkıntıdan patlıcam. Sonra alıyorum telefonu elime, bedava mesajlarımda var bir ton, yazıyorum bir mesaj "Turkcell'den Bahar Kampanyası! Bu mesajı 25 kişiye gönder, anında 250 kontör kazan! Bilgi: Turkcell Müşteri Hizmetleri 4440535" diye ve rehberimdekilere gönderiyorum. Sonra millet de inanıyor başkalarına gönderiyor.

Asıl irdelemen gereken şu; böyle bir kampanya olsa arkadaşından değil de, Turkcell veya ilgili operatörün kendinden direk sana mesaj gelir, böyle olmadıkça yukarıda anlattığım senaryonun bir parçası olan mesaj gelmiştir. Bu işi gerçekten bilen, takip eden bir yakınınızdan yada güvenilir bir kaynaktan gelmediği sürece silin gitsin.

Teknik olarak öyle birşeyin olması mümkün değil şuan. Yada senin bana gönderdiğin mesajı ben 25 kişiye gönderdiğimde, Operatörün mesaj gönderimini anlayabilmesi tamam ama içeriğini bilemez ki. Mantıksal açıdan düşündüğünüzde boş bir iş olduğunu direk anlayabilirsiniz.

arkadaş güvenilir biri ama dediklerinize katılıyorum...haklısınız...

metalok

26 Nisan 2008; 17:48:07 

İşe bak...
Gönderdikten sonra okudum bu konuyu

Not: Bana birbirini tanımayan iki arkadaşımdan 10dk arayla gelince, böyle bir eyleme alet olmuş oldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metalok -- 26 Nisan 2008; 17:50:58 >

DENİZ
.:ER_JaNN:.

Sisteme Gözat

26 Nisan 2008; 17:54:19 

Bana da iki farklı arkadasımdan geldi birkaç tane yolladım sonra dedim bunda bi iş var.Bi baktım Dhye konuyu gördüm.

єгςคภ รє๔єŦ
I LOVE MY P1i

legion90

26 Nisan 2008; 17:54:29 

Bana da şimdi geldi. Tanımadığım bi numaradan. Eskiden Msnde yollarlardı böyle şeyleri şimdi telefonlara kadar düştü. Millet kandırmaya uğraşıyolar. Hey Allah ım..

2005 Hyundai Accent Admire 1.6 107HP - Gece Mavisi
WOLKY

Sisteme Gözat

26 Nisan 2008; 18:06:46 

bende 3 tane birbirini tanımayan arkadaşımdan gelince bu olaya alet oldum nasılsa smsler ücretsiz yollarsam ne kaybederim diye...

ama bile bile lades yani.. olmadığını bile bile ;)

(FENE12BAHCE SPOR KULÜBÜ)
(APPLE MACBOOK PRO - CORE2DUO 2.5GHZ- 2GB RAM - 250GB HD - NVIDIA 8600M GT 512MB)
(TOSHIBA SATALLITE A100/599 - CORE2DUO 2.0GHZ - 2GB RAM - 160GB HD - NVIDIA 7600 256MB)
(DESKTOP PC - P4 3.0GHZ - 1GB RAM - 120GB HD - NVIDIA FX5700 TDLE)
(MOBILE PHONE - SAMSUNG U900 SOUL - NOKIA N80)
(IPOD TOUCH 8GB)

musty578

26 Nisan 2008; 18:35:55 

arkadaşlar bu sms virüsü ama piçlik olsun die yolluom bende herkeze nası olsa bedava

piri.reis

26 Nisan 2008; 18:41:25 

böyle mesajlar devmalı ortalıkta dolaşmaya devam ederse turkcell ve avea çok ucuza sms vermeyi bırakacaklar.

benden söylemesi.

hayırlı ramazanlar
ssbrc

26 Nisan 2008; 19:18:12 

sabah banada geldi o msj hemde küçük kuzenimden.hemen aradım uyardım dedim daha kimseye gönderme yalan işler onlar

Nokia 6280
Old_Town

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

26 Nisan 2008; 19:29:57 

kontör satanların işleri bozuldu sanırsam millete kontör harcattırmak için habire sallama mesaj gönderiyorlar..
inanmayın siz bu yalanlara gerçek bişey varsa operatör gönderir zaten yoksa başkalarından gelen mesajlara itibar etmeyiniz

Elveda DonanımHaber,Elveda Eski dostlar;
"Asırlar boyu ezile geldik,Elendik yıkandık,süzüle geldik,Erenler yoluna dizile geldik,Hakka giden yolun yolcusuyuz biz..."
webkurdu47