Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Ben de girdim :) Feel ZL02

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Pc Modifikasyon >> Projeler >> Ben de girdim :) Feel ZL02 Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Stradale

Sisteme Gözat

26 Nisan 2008; 13:56:43 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

slm herkese bu konuya takılalıdan beri aklımda kaldı ben de kasamı modlicam diye yatıp kalkıyodum geçi hiçbişey bilmiyodum ama yazıları okuyarak öğrendim bişeyler ve sonunda ben de kasama bişeyler yaptım ilk çalışmam oldu bu resimleri koyuyorum öneri ve görüşlerinizi bekliyorum

kasanın standart hali (çıkartmalar yoktu tabi )

mod işlemleri (biraz az ama kapağı ayrı bi yere götürüp kestiğim için çok resim çekemedim)

bunlar da moddan sonraki hali

|Drake|

26 Nisan 2008; 15:15:49 

eger dewamını getireceksen ei bi baslangıc dewamıı beklioruz

tatianass

Sisteme Gözat

26 Nisan 2008; 15:22:01 

Fena olmamış.

Soldat Oynuyan varsa benimle P.M aracılığı ile konuşabilirler.

Stradale

Sisteme Gözat

26 Nisan 2008; 15:33:20 

teşekkürler devamını getirmeyi düşünüyorum ama haftaya sınavlarım başlıyo onlardan sonra yeni şeyler eklemeyi düşünüyorum

emmoo14

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

26 Nisan 2008; 16:18:27 

Ya fena olmamış başlangıç için ama plexi yi daha büyük tutabilirdin ve kapağı acil boyamalısın mahvetmişsin güzelim kapağı neyse tekrar eline sağlık

Emmoo14
Hecir

26 Nisan 2008; 17:14:33 

devam et böyle bırak ma

rachadell

Sisteme Gözat

26 Nisan 2008; 19:43:17 

Selamlar.

Arkadaşım hevesle başlamışsın bu güzel.Ancak yan kağaı elden geçirmelisin.İlk önce kapak kesiminden sonra hiç eğelememişsin.Kesilen kenarları güzelce eğeleyip daha sonrada kapağı önce 200 sonrada 100'lük zımparalarla zımparala.Ardından bir kat astar ve 1.kat 2. kat boya bunların arasında 4-5 saat bekle.Son katıda atıp 1 gün beklet.Ertesi günde 1 kat vernik atıp kapağını sağlamlaştır.

Bir diğer nokta kapaktaki ızgaralı olan alanı kesmendir.Cidi anlamda görselliği bozuyor.Ve ön panele biraz görsellik lazım.Bir fan kontrol bir muskeeter..vs

kolay gelsin.

supercharged cooler by rachadell

-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-
GMC-H70 Tower Kasa - Tagan 480Watt PSU - GIGABYTE GA-p35 Mainboard - İntel P4 3.00Ghz 2Mb cache CPU - Kingston hyperx2x1Gb 800Mhz DDR2 ram - ATI radeon X1900GT GDR3 Grafik kartı - Samsung 250Gb 7200rpm HDD - Samsung writeMasteR DVD-WR - Revoltec Red Led 120mm case Fanx3 - SilenX 120mm red led fan - GMC120mm orginal case fan - SUNBEAM Rheobus Extreme 6'lı Fan Kontrolcü
Stradale

Sisteme Gözat

26 Nisan 2008; 19:52:16 

quote:

Orjinalden alıntı: rachadell

Selamlar.

Arkadaşım hevesle başlamışsın bu güzel.Ancak yan kağaı elden geçirmelisin.İlk önce kapak kesiminden sonra hiç eğelememişsin.Kesilen kenarları güzelce eğeleyip daha sonrada kapağı önce 200 sonrada 100'lük zımparalarla zımparala.Ardından bir kat astar ve 1.kat 2. kat boya bunların arasında 4-5 saat bekle.Son katıda atıp 1 gün beklet.Ertesi günde 1 kat vernik atıp kapağını sağlamlaştır.

Bir diğer nokta kapaktaki ızgaralı olan alanı kesmendir.Cidi anlamda görselliği bozuyor.Ve ön panele biraz görsellik lazım.Bir fan kontrol bir muskeeter..vs

kolay gelsin.

teşekkürler arkadaşım evet bu şekilde tam olmadı heyecandan olsa gerek fazla bişey yapamadım o gün de param bitmişti (öğrenciyiz ne de olsa) şimdi tekrar biriktiriyorum iki tane daha UV ışık alıp üst tarafa takıcam bende olan ikiliyi komple alt tarafa taktım ve ekran kartı yüzünden üst tarafa ışık gitmiyo yan taraftaki fan grilline gelince onu da kesmeyi düşünmüştüm ancak kapağın iç tarafındaki kasaya geçen dişler o grillin tam altında bulunuyo ve plexi tam yapışmayabilir diye fan grillini bırakmayı tercih ettim ön kısım da kapaklı olduğu için pek bişey yapamadım kapağı çıkarmayı düşündüm ancak kırmaktan korkup çıkaramadım (baya zorladım hem de) ama diğer dediğin zımpara ve boya işini en kısa zamanda yapmayı düşünüyorum öneri ve görüşler için herkese teşekkürler

TheEye

Sisteme Gözat

26 Nisan 2008; 19:57:10 

güzel olmuş hiç fena değil

LOST FAN CLUB
Technologic
Uzaklaştırılmış
29.996816585648 gün cezanın 27 günü kaldı.

26 Nisan 2008; 19:57:12 

Cok guzel olmus bı fıkır werıyım o kapagı feel2 dekı gıbı kesersen daha sık durur hem kasanın ıcındekıler daha ayrıntılı gorunur ve arkadasımızın dedıgı gıbı kasanı boya beyaz guzel durmuyo modcular genellıkle sıyah kasa kullanıyolar buda bı fıkır olabılır sana..
devamını beklıyoruz..
rachadell

Sisteme Gözat

26 Nisan 2008; 20:29:53 

Ön panele 120mm'lik bir fan çok yakışır

supercharged cooler by rachadell

-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-
GMC-H70 Tower Kasa - Tagan 480Watt PSU - GIGABYTE GA-p35 Mainboard - İntel P4 3.00Ghz 2Mb cache CPU - Kingston hyperx2x1Gb 800Mhz DDR2 ram - ATI radeon X1900GT GDR3 Grafik kartı - Samsung 250Gb 7200rpm HDD - Samsung writeMasteR DVD-WR - Revoltec Red Led 120mm case Fanx3 - SilenX 120mm red led fan - GMC120mm orginal case fan - SUNBEAM Rheobus Extreme 6'lı Fan Kontrolcü
BODYGUARDS

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

27 Nisan 2008; 2:15:00 

bencede ön tarafla uğraş biraz,o ızgarayıda keserek pletakarsan güzel durur düşüncesindeyim,daha sonrada boya işleri falan artık

[Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
Bugün yarına dünle beslenerek yol alır
]
~La Rochefoucauld ~
[İki şeye hakkım olduğuna karar verdim:
Özgürlük ve ölüm. Birine sahip olamazsam ötekini isterim,
çünkü hiç kimse beni canlı tutsak edemez.
]
~ Harriet Tubman~

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Pc Modifikasyon >> Projeler >> Ben de girdim :) Feel ZL02 Sayfa: [1]
Buraya git: