Selam arkadaşlar. Stereo sistemimi buradan görüşlerini paylaştığım ve tecrübelerine güvendiğim arkadaşlar sayesınde oluşturdum.Cidden çok bilgilendim forum da hala da devam ediyorum
NAD352-NAD tuner_NAD cd player ve Wharfadale diamond 9.6
Sistem üste yazdığı gibi bir kombinasyondan oluşmakta. Müzik daha önemli diye stereo üzerine kurdum sistemi ama sinema içinde yeterli olacagını düşündüm.Sinemada şu an bir eksiklik hissediyorum doğal olarak Bass konusunda.Çok fazla bir para ayıramayacağım evlilik arifesınde olduğum için.Subwoofer 'a 300 -500 ytl vererek beni tatmin edecek bir sinema performansı da alabilir miyim ? Yoksa hiç değmez mı pişman olmayayım.Bilgi alabilir sem çok sevinirim.İyi bir teknolojik bilgim yok özür dilerim şimdiden anlamakta zorlanırsam.
Wharfadale diamond serisini ev sineması için tüm bileşenleri vardır. örneğin subwoofer olarak diamond sw modelleri var. sizin için de sw150 modeli olabilir. ben hiç dinlemedim ancak kullananlar memnun olduklarını söylüyorlar. fiyatı da 750 civarları olabilir ama emin değilim. bunu da bir araştırın isterseniz.
Teşekkürler arkadaşım.Evet wharfadale subwoofer var modeli bi araştırayım.Peki pek kıyaslama yapamayacağım için soruyorum.Extreme audıo ugradıgımda alt seslere inebilme konusunda biraz dikkat etmem gerektiğini söyledi.Çünkü stereo amfi oldugu için sinema amfilerine göre subwoofer a daha az sinyal veya akım gönderirmiş,bu da önemli sanırım.Bi de belki media markt gibi bir yerden yıpranmamış bir teşhir ürünü alabilirim uygun olabiliyor.
amfinizin subwoofer çıkışı olmadığı için alacağınız subwooferın high level in ve out terminalleri olması gerekir.ya da imzamda kullandığım gibi sub çıkışı olan bir amfi alsaydınız daha iyi olabilirdi.
amfinizin subwoofer çıkışı olmadığı için alacağınız subwooferın high level in ve out terminalleri olması gerekir.ya da imzamda kullandığım gibi sub çıkışı olan bir amfi alsaydınız daha iyi olabilirdi.
NAD C352 de preout çıkış mevcuttur. Burada sub'a bağlantı yapılabilir.
Tesekkür ederim.Yalnız şu durum için gerçekten içim rahat değil.Subwoofer a gidecek sinyal sinema amfisine göre daha az olacak veya subwoofer alt seslere inebilecek özellikte olmalı.Subwoofer alırken neye dikkat edicem bu sistemigöz önünde bulundurarak.Wharfdale sw 150 önerilmişti.Başka ne alternatif olabilir.300-500 ytl ye kadar.
Tesekkür ederim.Yalnız şu durum için gerçekten içim rahat değil.Subwoofer a gidecek sinyal sinema amfisine göre daha az olacak veya subwoofer alt seslere inebilecek özellikte olmalı.Subwoofer alırken neye dikkat edicem bu sistemigöz önünde bulundurarak.Wharfdale sw 150 önerilmişti.Başka ne alternatif olabilir.300-500 ytl ye kadar.
Velodyn VX-10 al bitir olayı. 500-550 ytl arasi bir fiyatı olmalı. Kesinlikle pişman olmazsın.