fuji s5700 ve s1000fd arasında kararsız kaldım aralarında 100 ytl gıbı bı fark var s1000fd daha pahalı ama 12x zoom ve 10mp s5700 den yuksek geldı bana...
s5700 kullanan cok arkadas var . ama s1000fd hakkında fazla bılgı bulamadım.
yardımlarınızı beklıyorum...
tesekkurler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi angn -- 21 Mayıs 2008; 4:35:49 >
teknik özellik olarak s1000fd daha iyi görünüyor(max.çekim hızı 8sn/4sn,min çekim hızı 1/2000 ,1/1000 geniş açı 33 mm/38 mm...vb)
eğer bu ikisi arasında kaldıysanız s1000fd önde gibi... seçeneklerinizde bulabilirseniz s6500fd,canon s3 veya s5 ide bir inceleyin derim. kolay gelsin...
s1000fd yeni çıkan bir makina olduğu için pek bir şey yok hakkında, benimde gözüm o makinada ama henüz cesaret edip alamadım ama s5700 amatör bir kullanıcıyı tatmin eder düzeyde bana göre ki s5700'ü gold'da bulamazsın, onun yerine s5800 satıyorlar artık. ben mart sonu gold'a girdim s5700'ü direk alcaktım ama kalmamıştı, sonra s1000fd'yi gördüm, beklemeye aldım kendimi, belki daha iyi bir makinadır diye. gerçi %25 indirim benim de aklmı çeliyor, ulan git al şu s1000fd'yi diyorum kendi kendime ama bakalım
bu arada bu konu da kitlenir birazdan haberin olsun üst konulardan devam etmen için ya da FUJI CAFE'den falan
kısaca yukarda arkadasın dedıgı gıbı ozell bakımından s1000fd s5700 den ustun gozukuyo. ki fiyatta gayet uygun...
yanında canta sd kart vs. seyler varmı onuda sormadım ama :((
vardır büyük ihtimalle ama zaten promosyon olarak verilen kartları sevmem ben pek, kafamın yattığını almak isterim
şu an için fiyatlar %25 indirimden dolayı en uygun orda evet, kampanya aslında mart sonuna kadardı ama uzatmışlar, nisan sonu geldi hala devam ediyorlar.
ben s5700'den veya s5800'den daha iyi olabileceği kanısındayım s1000fd'nin ama kesin bişey söylemek zor tabi, sadece amazon.com'da iki kullanıcı yorumu buldum onlarda baya baya iyi olduğunu yazmışlar makinanın.
s1000fd için gerçek boyutlarda örnek foto olarak yine sadece fuji'nin kendi sitesinde var 3 tane. onları koyuyorum ben buraya, gerçi markaların kendi sitelerinde yayınladıkları fotoğraflar ne kadar güven verici olur bilmiyorum ama yine de bi fikir verir en azından.
beyler teknosa da 5800 üde 1000fd yi de aynı akreleri çekerek açılarını karşılaştırarak noise lere bakarak ayrıntı yakalama gücüne bakarak ve hızlı kullanımına bakarak karşılaştırdım kesinlikle s1000fd diyorum iyi geceler.