Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Lig Tv, Goldmaster Uydu

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> Dijital Platformlar >> Lig Tv, Goldmaster Uydu Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
FaTaL_uA

25 Nisan 2008; 21:07:00 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Merhaba arkadaşlar şimdi malum maç var pazar günü :) bildiğiniz gibi.
Bende Goldmaster SAT-14400CIM receiver var.
Teknik özellikler:
Goldmaster SAT 14400 CIM Uydu Alıcı
Ürün Özellikleri: * 100 Uydu ve 1300 Transponder kayıt etme imkanı * Toplam 5000 kanal kayıt edebilme (4000 TV kanalı 1000 radyo kanalı) * SHARP Tüner * MPEG2 Video * Ekranda 256 renkli grafikler * CD kalitesinde ses, LD kalitesinde görüntü * 13/18 V 0/22 Khz ton kontrolleri * Değişken LNB polarite kontrolü 13/18 V,0/22 KHz ton , 0/12 V, DISEqC, * Mekanik ve Manyetik poleratör * SMATV sistemlerine uyumlu * Ön panelde kanal bilgilerini Xip 0 gösteren display * Düzenlenebilir 10 adet favori listesi * Elektrik kesintilerinde hafızanın korunması * İleri düzeyde menü işlevleri * Güçlü kanal düzenleme * DISEpC 1.2 uyumlu * 13 dilde menü * Teletext (TV''nizde teletext özelliği olmasa bile) * Favori kanal özelliği * C/Ku band uydularından SCPC/MCPC yayınlarını alabilme * Son kanalı hafızada tutabilme * Alt yazı * Değişik görüntü ölçüleri (4:3 ve 16:9) * Kanal yayın bilgilerini gösteren EPG * Değişik kilit sistemleri: Uydu, Ayar ve Çocuk kilitleri * Uydu ve kanal tarafından destekleniyorsa çok dilde yayın alabilme * Uydu alıcısından uydu alıcısına veri yazılım aktarabilme * Internet üzerinden yazılım versiyon yükseltebilme

Bunlar ben önceden yiğenimin digitürk kartını(normal digitürk spor paketi abonesi onlar yani digitürkün kendi receiverı falan var) çakılı olan modüle takıp izleyebiliyordum zaten satarkende lig tv uyumlu diye almıştım herneyse ancak şimdi izleyemiyorum. Versiyon yükseltsem şimdi izleyebilirmiyim bu cryptowoks denen modülmü ne var diye biliyorum içinde öncedne izliyorduk ama şimdi izleyemiyoruz ne yapmam gerek teşekkürler

[img]http://www.ultraslan.com/images/Reklam/adiloyunicinelele.gif[/img]
ertugrulgazi

25 Nisan 2008; 23:30:40 

cihazın en güncel yazılımını at birde modül olarak dijiturk uyumlu olması gerekir. tabii kartıda olacak..
FaTaL_uA

26 Nisan 2008; 2:51:14 

Kart var işte normal dt kartı eko spor paketimidir nedir ondan modülde cihazda var zaten cakılı olarak ancak soralardan izleyememiştik işte
yazılımı güncellim bakalıom olur inşallah
Yokmu başka bu tip deneyen biri

bodrumlu2

26 Nisan 2008; 13:21:56 

Sorun olmaması lazım güncelleme yapmanızla ilgisi yok.Eğer cihazınızda cryptoworks modül ve abonelik kartı varsa mutlaka izlersiniz.Abonelik kartını kendi reaceverında açıyor mu peki yakın zamanda denediniz mi.?Belki abonelikle ilgili bir sorun olmuş olabilir.Eğer öyle bir sorun yoksa modülde bir arıza olmuş olabilir.Cihazınızı güncellemeyle bir ilgisi yok yanlız onu biliyorum..

Nothing lasts forever
Even cold november rain
FaTaL_uA

26 Nisan 2008; 18:52:07 

Ya kart normal dt abonelik kartı receiverda digiturkun kendi receiverı eski siyah philipslerden süper paketmidir nedir lig tv dahil her kanal acık galiba o paketten.Biz bu uyduyu 3-4 sene önce lig tv uyumlu diye almıştık içinde çakılı modül var dendi ama tık yok açılmıyor..

Böyle sağ alttaki yere takıyoruz olmuyor sola takıyoruz gine olmuyor anlayamadım gitti önceden izliyorduk versiyonuda bugün güncellettim gine birşey deişmedi arkadaş biraz geç yazmış :) orda bi tane next cıkardı usbli falan ondada cakılı modül var dedi oda olmadı dediği şey kendiniz üyelik alcaksınız ligtv için yoksa olmazmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaTaL_uA -- 26 Nisan 2008; 18:54:35 >

bodrumlu2

28 Nisan 2008; 11:11:38 

quote:

Orjinalden alıntı: FaTaL_uA

Ya kart normal dt abonelik kartı receiverda digiturkun kendi receiverı eski siyah philipslerden süper paketmidir nedir lig tv dahil her kanal acık galiba o paketten.

Arkadaşım galiba demişsiniz önce herhangi bir dt reaceverında kartınızı deneyin..

Nothing lasts forever
Even cold november rain
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> Dijital Platformlar >> Lig Tv, Goldmaster Uydu Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Xigmatek HDT D1284
Xigmatek HDT (Heatpipe Direct Touch) ile sessizliğin ve performansın sınırlarını zorluyor
Synology CS407
Synology Cube Station 407 ağ diski video incelemesi

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir