Şimdi Ara

## Samsung S2 Pebble; çakıl taşından esinlenen MP3 çalar ##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
13.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  ## Samsung S2 Pebble; çakıl taşından esinlenen MP3 çalar ##

     ## Samsung S2 Pebble; çakıl taşından esinlenen MP3 çalar ##

    (Newlaunches'tan alıntıdır)



    MP3 çalar ve kişisel medya oynatıcılar konusunda diğer markalarla rekabeti elden bırakmayan Samsung, ultra kompakt yapılı MP3 çaları S2 Pebble'ın duyurusunu gerçekleştirdi. İsminden ve tasarımından da anlaşılacağı gibi S2'nin tasarımı çakıl taşından esinlenilmiş, dizayna önem veren teknoloji meraklıları hedef kitle olarak belirlenilmiş.

    1 GB belleğe sahip S2 MP3, WMA ve OGG formatındaki ses dosyalarını oynatabiliyor. S2'nin belleğinde optimum koşullarda 16 saatlik ses dosyalarını depolayabiliyoruz. MP3 çalarda, dahili lityum iyon batarya bulunuyor ve batarya tam şarj durumunda 13 saate kadar aralıksız müzik dinleme keyfi sunuyor.

    Tüm müzik kontrol, ses tuşları cihazın tek bir tarafında toplanmış ve DNSe 2.0 teknolojisi ile desteklenmiş. DNSe, kullanıcılara kolay bir arayüz vaadediyor. Böylece tuşlara bakmaksızın gereken işlemleri rahatça yapabiliyorsunuz. S2'de led ışık da bulunuyor. Seçilen ekolayzır ve çalma moduna göre renklerin ve şekillerin değiştiğini görüyoruz.

    Siyah, beyaz, yeşil, kırmızı ve mor olmak üzere 5 farklı renk seçeneğiyle S2 Pebble'ın haziran ayında piyasaya sürülmesi bekleniyor.







  • samsungun bole cepte elde taşınır küçük ürünlerinin bataryalı diyim yada. güzel görünümüne aldanıp almayın sakın. batarya olayında çok kötü samsung.
  • Madem çakıl taşı yapmak istiyor, o renkler ne ya, çakıl taşlarındaki gibi bir doku kaplama olması gerekirdi firma bu konuda ciddiyse, samsung çakıl taşı benzetmesini ürün çıktıktan sonra yapıştırmışa benziyor.
  • en alttaki beyaz olanı deniz kabuğuna benzemiş daa çok
  • bence şık ve güzel ürünler
  • Tuş kısmı çok hoş olmasada ben tasarımını beğendim kaliteli duruyo
  • @v1ncent samsung un şarjı kötü demiş ama mp3 playerlarında şarj süresi gayet makul bence.. cep telefonları konusunda haklısın şık fakat şarjı gitmiyor samsung cep telefonlarının...
  • bu ürünün prizden sarj gibi bir durumu var mı? adaptor vs?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Cihan9999

    bu ürünün prizden sarj gibi bir durumu var mı? adaptor vs?

    Evet Adaptöle Jarş oluyor ancak beraberinde verilen cak girişini usb ye verilen parçayı kullanman gerekiyor tam şarjda 18 saat aralıksız müzik dinledim kulaklığın üzerine yerleştirilen özel bir çıkıntı ile ekstra bi aparat kullanmadan kulaklıkta asılı kalıyor ve el ile çekilmek suretiyle çıkmıyor o çıkıntıyı kaldırmak için kulaklığın dier tarafına bastırıp çekiyorsunuz ama bi dez avantaj var veri taşıma amaçlı kullanılamıyor pc ye geç bağlanıyor ( intel, 3,6 ghz işlemci 1 gb ati ekran kartı 3 gb 800+ ram ) ve veri akışı çok yavaş yanında verdikleri ara parça dan kaynaklanıyor sanırım ses kalitesi çok güzel arkadaşımızınyukarıda belrttiği formattaki şarkıları çalışıyor yerden kazanç sağlamak için ben ogg vorbis i tercih ediyorum alıcak arkadaşlarımada onu öneririm ve arkadaşlar en önemli özeliği de bilmiyorum hiç real a fln sinemaya gittinizmi eğer gittiyseniz bi sisnema sistemi var araba sağdan gelip sola gidiyor diyelim seste onu takip ediyor sağdan gelip sol kulakta bitiyor arkandan ateşmi ediyorlar sesi arkadan geliyormuş gibi hissediyorsun. Buda açıkçası çok hoşuna gidiyor insanın bide 3 farklı ekolayzırözelliği sunuyor insana birincisinde sıradan mp3 ler gibi geliyor ses sanırım bunu aradaki fark anlaşılsın diye yapmışlar zira hiç güzel değil 2. konser salonundaymışsınız gibi sanki heryerden geliyor ses 3. is yanı başındaymış gibi net geliyor ses en güzelide bu. Sırayla çalma, Karışık Çalma, ve Favori ( doldurabildiğin kadar ) seçeneğimiz var yannda verilen kullanma kulavuzunda ayrıntılı bir şekilde anlatılıyor zaten burda her tuşun ne anlama geldğini anlatmaya çalışmak olmaz zira her tuşun farklı 2-3 özelliği var alacak arkadaşlara tavsiye ederim güzel bir uzun yol arkadaşıdır kendisi




  • tasarım olarak hoş ancak ekranı olmayan bir mp3 player ne işer yarar ki
  • ekransız mp3 ler,motoru olmayan arabaya benzer..
  • Örneğin 2 gb'lık olanda istediğin şarkıyı bulmak çok zor olur.. Mp3 player'de mutlaka ekran ve browser olması şart..
  • u3,a815 ve touch aldıktan sonra bana basit geliyor ama havalı bir alet gösteriş için ideal
  • Bimeksten 57 liraya 2 gb lık olanını aldım ve ses kalitesinden çok memnun kaldım.
    Tavsiye ederim.
    Fiyat performans olarak şahane.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: jumuu

    ekransız mp3 ler,motoru olmayan arabaya benzer..

    +1
  • benim de arkadasimda var bu aletten kulakliklari takip sarki dinlemeye baslayinda kendi iPhone um dan sarki dinleyesim gelmedi acaba kulakligin bunda bir etkisi varmi bilmiyorum ama gercekten cok guzel bir alet iPod shuffle a gercekten tercih edilebilecek bir alet
  • ben bu ürünü uzun zamandır kullanıyorum harika bişi bütün cevrem beyeniyor :)bende siyahı var diğer renklerde güzel ama en güzelleri beyaz ve siyahı bence :) kaLiteLiLer öLe iki düşmeyLe bozuLmuyorLar bataryasıda çok dayanıkLı 15 dk. acele sarj ediyosun bi gün yetiyor mütiş bişi yanıp sönen bazı renkteki ışıklarıda çok kLas duruyor !

    aLıcakLar çok sansLı :):)
  • Ürünü kullanmayan şarj durumundan haberi olmayan bir sürü kişi hemen yorum yapmış ekran konusunda birşey diyemem o da tercih meselesi ama ürün kesinlikle çok şık. Ben kız arkadaşıma almıştım, ses kalitesinden çabuk şarjından ve şıklığından memnun kaldık. Umduğumdan daha iyi ve daha güzel çıktı açıkcası..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BARIŞA ÖZLEM -- 15 Ocak 2010; 4:56:28 >
  • sarj aletını nerden bulabılırm ben bunun ??? lutfn yardımcı olun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    ben bu ürünü uzun zamandır kullanıyorum harika bişi bütün cevrem beyeniyor :)bende siyahı var diğer renklerde güzel ama en güzelleri beyaz ve siyahı bence :) kaLiteLiLer öLe iki düşmeyLe bozuLmuyorLar bataryasıda çok dayanıkLı 15 dk. acele sarj ediyosun bi gün yetiyor mütiş bişi yanıp sönen bazı renkteki ışıklarıda çok kLas duruyor !

    aLıcakLar çok sansLı :):)

    slm dostum biraz hort oldu ama nasıl bu ürün ben yeni gördüm alayımmı ses kalitesi nasıl ömrü falan nasıl?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.