Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: TOSHİBA A200-1LA Kullanıcıları kulubü

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Toshiba >> Cevap: TOSHİBA A200-1LA Kullanıcıları kulubü Sayfa: <<   < önceki  1 [2] 3   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Noshulu

23 Mayıs 2008; 1:10:45 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

iyi günler..bende a200 1la kullanıcısıyım ve genel olarak bilgisayarda gördüğüm aksaklıklardan bahsetmek istiyorum.. web kamerası (ayarlarını düzgün yapamamış olabilirim),şarjının gitme süresi (max 1 saat 45 dakika benim bilgisayar için) şarj aletinin büyüklüğü ve aşırı ısınması, fanın sürekli çalışıyor olması(uyku modundan çıktıktan sonra google'ı açarken bile) ,hdd'in devamlı işlemde olması gibi problemler gözüme çarptı..Bunla benim bilgisayarıma özel olabilir bu konularda sizlerin bilgisayarlarınızın durumlarını öğrenmek istiyorum..özellikle şarj süresi ve fanın sürekli çalışıyor olması konusunda..şimdiden teşekkürler..
şu anki durumlar sp1 güncellemesi yapmış ancak bios update yapmamış bulunmaktayım (bilgi)

hakansnet

23 Mayıs 2008; 15:25:13 

benim fanda bir problem yok...
ama web cam ilk açılışta berbat gösteriyor sonra ayarlardan bir şeyler herhangi bir şey mesela gecemodu o zaman görüntü güzelleşiyor...

bende diğer güncellemeleri yapmadım toshiba tempro da bekleyen 11 güncelleme var diyor...

TOSHIBA A200-1LA CORE2 DUOT7300 2.0GHZ-2048MB
determinanty

23 Mayıs 2008; 19:33:49 

fanın kısa aralıklarla devreye girip biraz sesli çalıştığı doğru.bu durum select olan benim cihazda da var.Ancak öyle fazla bir ısınma yok.Sizde de olduğunu sanmıyorum.Everest ile ölçülen normal 45-50 derece arası cpu sıcaklığı bu makinanın özelliklerine göre normaldir...

Ayrıca bios update fan çalışmasını kesinlikle etkilemiyor.Yani daha az çalışır duruma getirmiyor.CPU sıcaklığının 43 derece üzerine çıktığı anda fan devreye girer.bu durum hemen her notebook ta aynıdır...

Vaiomda cpu sıcaklığı 63 dereceyi buluyor..fan hiç susumuyor....Yani al işte markaysa marka ...Sony!!! Toshiba bunun yanında buzdolabı kaldı....
3 model Toshiba kullanmış ve halen 1LA modelini kullanan biri olarak diyebilirim ki Toshiba diğer markalrdan daha kalitelidir.Isınma nedeniyle kapanma veya donanım aygıtı arızası veya performans kaybı yaşamazsınız....

TOSHIBA SATELLITE A200-1LA SELECT
SONY VAIO VGNFZ-21M
sarhan

24 Mayıs 2008; 9:09:12 

Arkadaşlar forum hayırlı olsun. Ben de 1 hafta önce A200-1LA aldım...Şu an memnunum. notebook hakkında fazla bilgim yok ama öğrenmeye çalışıyorum

BENCE TOSHIBA...
sarhan

24 Mayıs 2008; 9:15:39 

Forumda yazılanları okudum ve bazılarını da uyguladım. Benim bilgisayarım da yavaş açılıyordu. Sp-1 i ve güncellemeleri yükledim. Flash Card, messanger,bloetotu ve bazı gereksiz bulduğum toshiba başlangıç programlarını msconfig-seçmeli başlangıçtan kaldırdım. Şu an tam olarka kapanma 15 sn ve açılması 55 sn (tüm programların kurulu olarak) sürüyor. Performans ayarı maximumda.İlk açılışta ağır olmasının nedenini çok programın yüklü olmasına bağlıyorum. Toshibaya ait gerekli gereksiz tüm programlar kurulmuş. Normal zamanda kullanmayacağınız programları başlangıç listesinden çıkarmanızı öneririm....

BENCE TOSHIBA...
LeFransız

24 Mayıs 2008; 9:57:43 

quote:

Orjinalden alıntı: LeFransız

Arkadaslar merhaba,

Bende subat ayindan beri toshiba a200 kullanicisiyim fakat bi kaç sorum olacak.

Sorularim biraz komik gelebilir ama genede sorayim =)

Vista puanlarinda grafik puani nedense cok dusuk

Bide recovery cdsini kullanarak yeniden kurdum vistayi suan bilgisayara neleri kurayim guncelleme olsun(ekran karti ve ses karti icin ozellikle) program acisindan olsun...

??? Yardim edebilcek birisi varmi?

• Eski nickim: FB_Scream_FB
determinanty

24 Mayıs 2008; 11:30:02 

quote:

quote:

Arkadaslar merhaba,

Bide recovery cdsini kullanarak yeniden kurdum vistayi suan bilgisayara neleri kurayim guncelleme olsun(ekran karti ve ses karti icin ozellikle) program acisindan olsun...

A200... gerisi nedir? muhtemelen bu ürün intel paylaşımlı ekran kartına sahip ki vista grafik puanı düşük..bu zaten normal bir durum...

SONY VAIO VGNFZ-21M
LeFransız

25 Mayıs 2008; 15:21:57 

quote:

Orjinalden alıntı: determinanty

quote:

quote:

Arkadaslar merhaba,

A200... gerisi nedir? muhtemelen bu ürün intel paylaşımlı ekran kartına sahip ki vista grafik puanı düşük..bu zaten normal bir durum...

Peki tesekkurler annadim. Pek bi bilgim yok ama tam olarak modelini nasil ogrenebilirim.

determinanty

25 Mayıs 2008; 17:20:33 

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: determinanty

quote:

quote:

Arkadaslar merhaba,

Peki tesekkurler annadim. Pek bi bilgim yok ama tam olarak modelini nasil ogrenebilirim.

nasıl yani!!! kullandığın cihazın modelini bilmiyormusun??. Buda güzel iyimi.....Hiç makinanın altındaki Toshiba yazısınada bakmak gelmedi mi aklına...
Heralde bu forumda kafa buluyosun sen ....sana iyi eğlenceler.

SONY VAIO VGNFZ-21M
LeFransız

25 Mayıs 2008; 20:48:37 

Mesaj içeriğinde çok fazla alıntı bulundu ve gösterimi engellendi

LeFransız

25 Mayıs 2008; 20:52:03 

@determinanty

Kafa buldugum filan yok. Model name: A200-258 yazio :s

determinanty

25 Mayıs 2008; 21:50:43 

quote:

@determinanty

Kafa buldugum filan yok. Model name: A200-258 yazio :s

işn rengi değişti şimdi.Çünkü bu makinanın ekran kartı nette ATI HD2400 gözüküyor.Grafik puanının 4,3-4,6 arasında olması lazım .bir sorun var.ya ekran kartı sürücüsünü güncelle.yada yeniden puan güncellemesi yap.Puanın bu kadar düşük olması mümkün değil..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi determinanty -- 25 Mayıs 2008; 21:53:29 >

SONY VAIO VGNFZ-21M
hacada

26 Mayıs 2008; 8:24:24 

arkadaşlar notebook un temizliğini nasıl yapıyorsunuz?özel bişey kulanıyormusunuz?benim çalıştığım yer çoktoz alıyor ne yapmalıyım?

stres

26 Mayıs 2008; 12:00:10 

Bende bu modelden almak istiyorum ama şöyle adam gibi gerçek bir indirim bekliyorum(en az %30).Ben alana kadar piyasadan kalkmaz inşallah

LOGİTECH Z-5500 5.1 DİGİTAL***SONY NS 360 DVD PLAYER***PROFİGOLD PGD 481 COAXİYEL KABLO***PHİLİPS 720 SA DVD DİVX PLAYER***PROFİGOLD PGD 561 OPTİK KABLO***CREATİVE AUDİGY 2 ZS***PHİLİPS FW-28 MÜZİK SETİ***ANALOG KABLO***PENTAX K200D D-SLR 10.2 MP
LeFransız

26 Mayıs 2008; 20:45:50