Digiturk sinema paketi üyesiydim paketim bitti iptal etmek istedim binbir zorlukla 9.90 lık paketi verdiler kabul ettim (24 ay taahütten kimse bahsetmedi) sonra bu peketi iptal etmek istedim imzanız var dediler (ben hiç bir belgeye imza atmadım imzada sahtecilik yaptılar) parası neyse söyleyin ödeyip sizden kurtulucam dedim fatura gönderdiler 149 YTL ödedim ve üyelik iptal oldu. Kartı iade edin dediler kartı iade ettim.
Ancak tüm bu işlemlerden 1 ay sonra evimde bir kağıt geldi. Ekipmanları teslim edin yoksa 200$ ödersiniz diye.
1) Eksik kampanya bilgisi 2) imzada sahtecilik 3) parası ödenmiş dandik uydu alıcısının tekrar iade istenmesi (bu kampanyada uydu alıcısı üyeye ait oluyordu tüm gelecek borçlarımı ödedim)
bir firmaan daha ne beklenir ki
DIGITURK almayı düşünenler iyi düşünsün bunların tuzaklarına düşmesin.
bencede haklisin bunlarin alayi bole bizdede digiturk varken iptal ettiriken cok zorluk cekmistik yok 6 ay bedava verelim fln bayagi direttiler almasi kolay iptal ettirmesi cok zor digiturkde
bu tip satislarda soylem esnasinda musteri hizmetleri temsilcisinin onayliyor musunuz tipi laflari ve buna verilen evet cevabi konuyu sabitlemek icin yeterlidir ..
cunku ilk sozlesmede bunlari pesinen kabulleniyorsunuz farkinda olmadan
tavsiyem hangi kampanyalarin hangi sartlarda yapildigini bu tip sitelerden takip edin ...
ayrica bole konularda en zararli sey sinirlenmektir , iptal etmen bastan yersiz .. kampanyalar para tuzagidir , kampanya bozmak hep musteriyi kayba surukler .. iyi kotu bi karar verip onunla dvm etmeyi bilmek gerekir
imzan olmayan bir evrak varsa hiçbirşey ispat edemezler müşteri hizmetleri sana "imzan var" demek zorundalar çünkü onlar sistemin imzasız olmadığını kabul edip konuşuyorlar. İmzasız şekilde yapılmış ise, oradaki hatalı olan servisleri Aynı olay bende de oldu, ben bir evimize 9.90lık paket taktırdım, baktım hiçbir düzgün kanal yok, değiştirmek istedim paketi, bu sefer 24 ayın tüm parasını ödemek zorundasınız dediler. üyelik benim adıma olmasına rağmen benim imzam yok altında, 3 5 kere kavga ederek paketi değiştirdim ve beş kuruş para vermedim. mahkemeye vereceğimi, kriminolojide sözleşmedeki imzanın benim el yazım olmadığı ispat edeceğimi ve diğer 5 üyeliğimi iptal ettireceğimi söyliyerek tehdit ettim.
Bu tarz firmalar kurumsallığa ve marka imajına çok önem veriyorlar. sikayetimvar.com adresine bu şikayetlerini yazarsan bir çözüm bulabilirsin. digiturk, hsbc ile ilgili iki şikayetimi oraya yapmıştım ve gayette ağar konuşarak yazdım, aynı gün çözüm ulaştırdılar. Haberin olsun
Adam 6 aydır burada DT'ü kötülemekten yorulmadı bi de gelmiş Sinema paketimi iptal ettim diye mesaj yazıyor. Daha önceden üye olmuş olabilirsin-ki bu bile pek inandırıcı değil- ama bu saate kadar beklemezdin. Daha önce de dediğim gibi ne hayalgücü ...
Sen tanımazsın ama bu adam terstir. Tersi de pistir. Bulaşmaya değmez; senden zeki değildir. Lost izlemez, facebook hesabı bile yok modern zamanlarda bir delidir. Nargileden çektiği ilk(ve son) nefesten boğulur. Her yaştan alkolik felsefesini öğrenmiştir. Depremden, davul gürültüsünden dahi etkilenmez, uyur.. Ders çalışması gerektiğini bilir ama çalışmaz, ilgi göstermesi gerektiğini bilir ama göstermez; sorumsuzun biridir. Galeyana çabuk gelmez genelde durulur. Çılgın atsan dinmeni bekler, fırtınası sonradan gelir, ama gerekirse bir kaşık suda anafor çıkarır. Hiç uğraşma adam olsun diye, ben denedim olmuyor…
çevremde çok digitürke baone olanlar var ve hepside tek telefonla iptal ettirdiler,tabi digitürk müşteri kaybetmemek için 6 ay yarı paraya yada bedava izletiyor ama istemeyenede zorlayı hiç duymadım,iptal tek telefona bakar,inandırıcı gelmedi
Adam 6 aydır burada DT'ü kötülemekten yorulmadı bi de gelmiş Sinema paketimi iptal ettim diye mesaj yazıyor. Daha önceden üye olmuş olabilirsin-ki bu bile pek inandırıcı değil- ama bu saate kadar beklemezdin. Daha önce de dediğim gibi ne hayalgücü ...
Mrsilver'ın bugüne kadar yazdıklarından sonra da, Çamur at İzi kalsınn politikası..
Hem Hoş Paket üyeliğini iptal ettirmek istersin, senden bir de sana ait kutunu isterler. Elinde kapı gibi taahütname var, hakkımızın nerde aranacağı iyi bilinmeli ama böyle bir durum oldu mu o bile muamma..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeGeND06 -- 27 Nisan 2008; 21:55:22 >
inanmayan varsa buyursun gelsin. uzaktan sallaması kolay. ben digiturk le mahkemelik olmuş bu firmadan iyi bir tazminat alcak exski bir müşterisiyim.
bu kadar çok savunucusu olan bu firmanın kaç tane yürekli savunucusu var buyursun beklerim. Geldikten sonra tekrardan bu foruma neler yazacaklar çok merak ediyorum. Tabi tekrar yazmaya yüzleri olursa .... !!!
Sana göre hayal gücü bana göre gerçek. Ben ispata hazırım sen görünce ne yapacaksın????
Sana göre zaten sadece sen ve senin kankaların inandırıcı. At gözlüklerinizi çıkarın etrafınızda olan bitenleri görün. Göremiyorsanda gölge etmeyin yeter.
Digiturk ün daha fazla avukata ihtiyacı olduğunu sanmıyorum.