|
kedhy -> Cevap: İşte DIGITURK Bu Ben Yandım Siz Yanmayın (29 Nisan 2008; 0:26:09)
|
quote:
Orjinalden alıntı: jujuuu son arkadas biraz sert yazmis ama soledikleri cok ufak nuanslara katilmamamla beraber dogru hic bir ciddi sirket taahhutnamesine aykiri hareket etmez bir musterisinden 3 -5 lira fazla almak icin ama yok sen hata yaparak bir kampanyadan faydalanirken onu bozmayi goze alirsan bole kotu sonuclar cikabilir paket degisikliklerinde ve yeni kampanyalardan faydalanirken eger bir ekipman degisimi yok ise (yani yeni receiver fln teslimi gibi) o zaman kaydedilmis sesli yanit sistemleri veya direk ses kaydi ile ileride ispati yapilabilecek yontemler ile islem gerceklestiriliyor sen eger bir sekilde bu 24 aylik kampanyaya dahil olup sonra imza vermedim ki kalkanina siginirsan , burda sorun cikar ama eger cidden bir magduriyet soz konusu ise de ,o zaman diger arkadaslardan rica ediyorum , adama pek sallamayalim , olayin icerigini tam anlayamioruz suana dek yazilanlardan Haklısın işin iç yüzünü tam anlamı ile bilmeden konuşmamak lazım ama, @fuatturkrap, arkadaşada katılmamak elde değil. (kendileri kankam olmaz). @mrsilver arkadaşımızın açtığı 2 başlığa ve yazdıklarına şöyle bir göz atın anlarsınız. Digiturk - Akşam Gazetesi Komedisi - Son Çırpınışlar 2 :) Digiturk İptal Ettirmek İsteyenler İçin (bunlar açtığı başlıklar.) Birde bir arkadadaşımızın (next urla) (oda kankam değil) digiturk kampanyasını duyurmak için açtığı topic e yazdığı bir iki mesaj örneği. "Digiturk ile Dsmart arasındaki farkı söyleyeyim sana bir tarafta 24 ay boyunca 9.90 YTL alıp 3-5 dandik tematik kanal dışında standart turksat kanallarını düşük kalitede yayınlayan bir firma diğer tarafta aynı hizmeti aylık sabit ücret olmadan 24 ay kullandırma zorunluluğu olmadan ve daha kaliteli görüntü ile yayınlayan bir firma daha kaliteli görüntüyü kısaca açıklayayım bunu anlamayanlar olabilir özetle biri turksattan görüntüyü alıp eurotelsat a aktarıp ondan sonra abonelerine gönderiyor diğeri direk turksattan yayınları alıyor dolayısı ile arada ne kadar az aktarma olursa o kadar az kalite kaybı olur bu sadece bunun için değil herşey için geçerlidir. bununda doğruluğundan şüphesi olan varsa bilimsel olarakta kanıtlayabilirim hodri meydan" "sanırım bedava yapmadığı sürece artık kolay kolay satamaz uyandı millet uyandııı " Bu örnekler oldukça çok. Öncelikle sanırım arkadaşımız 24 anlaşmalı paketi seçmiş ama digiturk ün onlarca paketi var. Sadece eleştirilere buradan gitmesi biraz ön yargı gibi geliyor. Ayrıca Goldmax,Moviemax,ComedyMax, Dizimax, mymax, foxlife birkaç dandik temalı kanal değildir. örnekleri henüz olmayan oldukça kaliteli kanallardır. Digiturk kankam değildir. abonesi olduğum dönem içinde (hala abonesiyim) benide bol bol delirtmişlerdir. Ancak bu kadar insafsız eleştirilmeyi hak ettiklerini zannetmiyorum. Hiç bir aboneliği yada kampanyayı silah zoruyla kabul ettirmiyorlar. Teknolojinin içinde yaşıyoruz digiturkun söylediklerine körü körünede inanmak zorunda değiliz oturur internette araştırırız. Yani o beni kandırdı şu beni kandırdı demek çok doğru olmaz bence. Ayrıca lütfen şunu unutmayalım d smart yada digiturk ticari kuruluşlar tabiki temel amaçları para kazanmak. @mrsilver arkadaşımız tabiki yaşadığı olumsuzlukları yazacak ve paylaşacak ama abartmadan. Biraz da empati yaparak. Birde öyle bir noktaya geliyorki konu sanki (mrsilver arkadaşımızın yazdıklarında) digiturk berbat kazıkçı rezil 5 para etmez ama d smart mükemmel. Bende her ikiside var. kendi yorumumca uydu sistemi alacağıma gider d smart alırım okey. Ama asla digiturk ile aynı kefede değil. (en azından benim tv den beklediklerim açısından.) D smart için bu aralar tnt tnt diyip duruyorlar. hatta digiturk ün dizi kanalları ile kıyaslıyorlar. İyi güzelde (daha öncede bi yerde yazmıştım) digiturkün, cnbc e nin seneler önce yayınladıkları dizileri bölümleri yayınlıyorlar. Bence her ikisi ayrı kulvarlarda bu yüzen birazdaha objektif olmalı. (ayrıca kusurları eksikleri var şu bu ama türkiyede bi şekilde ilk ve tek Hd yayını digiturk yapıyor)
|
|
|
|