İşte DIGITURK Bu Ben Yandım Siz Yanmayın (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> Dijital Platformlar

mrsilver -> İşte DIGITURK Bu Ben Yandım Siz Yanmayın (25 Nisan 2008; 19:40:05)

Selam Arkadaşlar,

konu çok uzun ama kısaca anlatayım.

Digiturk sinema paketi üyesiydim paketim bitti iptal etmek istedim binbir zorlukla 9.90 lık paketi verdiler kabul ettim (24 ay taahütten kimse bahsetmedi)
sonra bu peketi iptal etmek istedim imzanız var dediler (ben hiç bir belgeye imza atmadım imzada sahtecilik yaptılar)
parası neyse söyleyin ödeyip sizden kurtulucam dedim fatura gönderdiler 149 YTL ödedim ve üyelik iptal oldu.
Kartı iade edin dediler kartı iade ettim.

Ancak tüm bu işlemlerden 1 ay sonra evimde bir kağıt geldi. Ekipmanları teslim edin yoksa 200$ ödersiniz diye.

1) Eksik kampanya bilgisi
2) imzada sahtecilik
3) parası ödenmiş dandik uydu alıcısının tekrar iade istenmesi (bu kampanyada uydu alıcısı üyeye ait oluyordu tüm gelecek borçlarımı ödedim)

bir firmaan daha ne beklenir ki

DIGITURK almayı düşünenler iyi düşünsün bunların tuzaklarına düşmesin.

Næccm -> Cevap: İşte DIGITURK Bu Ben Yandım Siz Yanmayın (25 Nisan 2008; 22:41:01)

bencede haklisin
bunlarin alayi bole bizdede digiturk varken iptal ettiriken cok zorluk cekmistik yok 6 ay bedava verelim fln bayagi direttiler almasi kolay iptal ettirmesi cok zor digiturkde

mrsilver -> Cevap: İşte DIGITURK Bu Ben Yandım Siz Yanmayın (25 Nisan 2008; 23:02:27)

ben zorluğuna razıydım bu düpedüz üçkağıtçılığın yeni yüzü.

o paralar ilaç paraları olsun....

jujuuu -> Cevap: İşte DIGITURK Bu Ben Yandım Siz Yanmayın (26 Nisan 2008; 10:30:59)

bu tip satislarda soylem esnasinda musteri hizmetleri temsilcisinin onayliyor musunuz tipi laflari ve buna verilen evet cevabi konuyu sabitlemek icin yeterlidir ..

cunku ilk sozlesmede bunlari pesinen kabulleniyorsunuz farkinda olmadan

tavsiyem hangi kampanyalarin hangi sartlarda yapildigini bu tip sitelerden takip edin ...

ayrica bole konularda en zararli sey sinirlenmektir , iptal etmen bastan yersiz .. kampanyalar para tuzagidir , kampanya bozmak hep musteriyi kayba surukler .. iyi kotu bi karar verip onunla dvm etmeyi bilmek gerekir

iTsUp2u -> Cevap: İşte DIGITURK Bu Ben Yandım Siz Yanmayın (26 Nisan 2008; 10:40:54)

mrsilver

imzan olmayan bir evrak varsa hiçbirşey ispat edemezler
müşteri hizmetleri sana "imzan var" demek zorundalar çünkü onlar sistemin imzasız olmadığını kabul edip konuşuyorlar.
İmzasız şekilde yapılmış ise, oradaki hatalı olan servisleri
Aynı olay bende de oldu, ben bir evimize 9.90lık paket taktırdım, baktım hiçbir düzgün kanal yok, değiştirmek istedim paketi, bu sefer 24 ayın tüm parasını ödemek zorundasınız dediler. üyelik benim adıma olmasına rağmen benim imzam yok altında, 3 5 kere kavga ederek paketi değiştirdim ve beş kuruş para vermedim.
mahkemeye vereceğimi, kriminolojide sözleşmedeki imzanın benim el yazım olmadığı ispat edeceğimi ve diğer 5 üyeliğimi iptal ettireceğimi söyliyerek tehdit ettim.

Bu tarz firmalar kurumsallığa ve marka imajına çok önem veriyorlar.
sikayetimvar.com adresine bu şikayetlerini yazarsan bir çözüm bulabilirsin.
digiturk, hsbc ile ilgili iki şikayetimi oraya yapmıştım ve gayette ağar konuşarak yazdım, aynı gün çözüm ulaştırdılar. Haberin olsun

fuatturkrap -> Cevap: İşte DIGITURK Bu Ben Yandım Siz Yanmayın (27 Nisan 2008; 11:52:55)

Adam 6 aydır burada DT'ü kötülemekten yorulmadı bi de gelmiş Sinema paketimi iptal ettim diye mesaj yazıyor. Daha önceden üye olmuş olabilirsin-ki bu bile pek inandırıcı değil- ama bu saate kadar beklemezdin. Daha önce de dediğim gibi ne hayalgücü[8D]...

gül iz -> Cevap: İşte DIGITURK Bu Ben Yandım Siz Yanmayın (27 Nisan 2008; 12:10:57)

çevremde çok digitürke baone olanlar var ve hepside tek telefonla iptal ettirdiler,tabi digitürk müşteri kaybetmemek için 6 ay yarı paraya yada bedava izletiyor ama istemeyenede zorlayı hiç duymadım,iptal tek telefona bakar,inandırıcı gelmedi

onboardx -> Cevap: İşte DIGITURK Bu Ben Yandım Siz Yanmayın (27 Nisan 2008; 12:49:05)

digitürk sunduğu kanal kalitesi ve türkiye koşullarına göre pahalı o yüzden dsmart aldım.

kedhy -> Cevap: İşte DIGITURK Bu Ben Yandım Siz Yanmayın (27 Nisan 2008; 16:20:58)

quote:

Orjinalden alıntı: fuatturkrap

Adam 6 aydır burada DT'ü kötülemekten yorulmadı bi de gelmiş Sinema paketimi iptal ettim diye mesaj yazıyor. Daha önceden üye olmuş olabilirsin-ki bu bile pek inandırıcı değil- ama bu saate kadar beklemezdin. Daha önce de dediğim gibi ne hayalgücü[8D]...

+ 100 [:'(]

sinanx -> Cevap: İşte DIGITURK Bu Ben Yandım Siz Yanmayın (27 Nisan 2008; 21:21:45)

DIGITURK PAHALI ARKADAŞLAR

etidamla -> Cevap: İşte DIGITURK Bu Ben Yandım Siz Yanmayın (27 Nisan 2008; 21:35:30)

digitürk iyidir,iyiki varsın digitürk[:'(]

LeGeND06 -> Cevap: İşte DIGITURK Bu Ben Yandım Siz Yanmayın (27 Nisan 2008; 21:55:28)

Mrsilver'ın bugüne kadar yazdıklarından sonra da, Çamur at İzi kalsınn politikası..

Hem Hoş Paket üyeliğini iptal ettirmek istersin, senden bir de sana ait kutunu isterler. Elinde kapı gibi taahütname var, hakkımızın nerde aranacağı iyi bilinmeli ama böyle bir durum oldu mu o bile muamma..

mrsilver -> Cevap: İşte DIGITURK Bu Ben Yandım Siz Yanmayın (28 Nisan 2008; 15:23:14)

inanmayan varsa buyursun gelsin. uzaktan sallaması kolay. ben digiturk le mahkemelik olmuş bu firmadan iyi bir tazminat alcak exski bir müşterisiyim.

bu kadar çok savunucusu olan bu firmanın kaç tane yürekli savunucusu var buyursun beklerim. Geldikten sonra tekrardan bu foruma neler yazacaklar çok merak ediyorum. Tabi tekrar yazmaya yüzleri olursa .... !!!

mrsilver -> Cevap: İşte DIGITURK Bu Ben Yandım Siz Yanmayın (28 Nisan 2008; 15:27:26)

quote:

Orjinalden alıntı: fuatturkrap

Sana göre hayal gücü bana göre gerçek. Ben ispata hazırım sen görünce ne yapacaksın????

Sana göre zaten sadece sen ve senin kankaların inandırıcı. At gözlüklerinizi çıkarın etrafınızda olan bitenleri görün. Göremiyorsanda gölge etmeyin yeter.

Digiturk ün daha fazla avukata ihtiyacı olduğunu sanmıyorum.

sepulturgay -> Cevap: İşte DIGITURK Bu Ben Yandım Siz Yanmayın (28 Nisan 2008; 21:00:53)

tüketici hakları derneğini ara[:'(]

fuatturkrap -> Cevap: İşte DIGITURK Bu Ben Yandım Siz Yanmayın (28 Nisan 2008; 21:24:55)

Sondan başlayarak anlatmaya başlayayım; burada kimse Digiturk’ün avukatı değil ama “Savcı” çok ateşli. Nedendir bilinmez(!?) sende dsmart aldığından beri Digiturk’e karşı bi nefret oluşmuş. Bunun bi anlamı yok. Sana hitap eden hangisi ise onu kullanırsın. Ben akşam evime geldiğimde adam gibi bi film izlemek istiyorum bu yüzden Digiturk kullanıyorum. Bir başkasının ihtiyaçları farklıdır dsmart kullanır ama “kin” kullanmanın bi alemi yok. Hele bu kin için saçmalıkları kullanmanında alemi yok…

Benim bu forumda kanka dediğim hiç kimse yok. İyi arkadaşlarım var ama onlarda Uydu bölümünde takılmazlar pek hatta hiç. “At gözlükleri” tamlamana cevap vermiyorum çünkü ceza almaktan hoşlanmam. Gölge etmek Digiturk’ten memnun olmamızsa istersen kafamıza silah daya memnun değiliz diyelim…

İspatlama konusuna gelince, ben seni tanımam sen beni tanımazsın. Gidip herhangi birinin Digiturk faturasını ya da Digiturk’ün yazdığı ihbarname’yi bana göstereceksin bu mu ispat olacak. Benim değindiğim nokta şu; sen Digiturk’ü iptal etmek için şunu şunu yapın, gibi konular açan bi adamsın. Digiturk’e nasıl subjektif baktığını herkes biliyor bu forumda. Ondan sonra baktın ortalık durulmuş yeni bişe bulayım dedin. Bence bu kadar. Akside olabilir ama bu saatten sonra benim buna inanmamı kimse beklemesin. Aşağıda alternatif konu başlıkları buldum senin için değerlendirebilirsin ama yaşadığın/yaşamadığın gereksiz mevzularla beyin yıkamanın alemi yok. Doğan Grubu sana komisyon bağlamış gibi hareket ediyorsun…

Foruma yazmak için senin bile yüzün varsa herkes rahat rahat yazar. Goldmax,Moviemax,ComedyMax ve Dizimax’in dsmartta muadillerinin olduğunu iddia etmiş birisin…

Alternatif Başlıklar:

1-Digiturk Abone Merkezi’nin önünden geçiyordum, üstüme ateş açtılar, kaçın canınızı kurtarın!!!
2-Digiturk 301.maddeye ters, Türk olan Digiturk almaz!
3-Digiturk’te terbiyesiz filmler yayınlanıyor, çocuklarınız için Digiturk’ten sakının…
4-Turkcell hattı olanlar Digiturk almasın, Digiturk çok kontör yiyor…
5-Digiturk dergisi yüzünden küresel ısınma oluyor!

jujuuu -> Cevap: İşte DIGITURK Bu Ben Yandım Siz Yanmayın (28 Nisan 2008; 22:09:47)

son arkadas biraz sert yazmis ama soledikleri cok ufak nuanslara katilmamamla beraber dogru

hic bir ciddi sirket taahhutnamesine aykiri hareket etmez bir musterisinden 3 -5 lira fazla almak icin

ama yok sen hata yaparak bir kampanyadan faydalanirken onu bozmayi goze alirsan bole kotu sonuclar cikabilir

paket degisikliklerinde ve yeni kampanyalardan faydalanirken eger bir ekipman degisimi yok ise (yani yeni receiver fln teslimi gibi) o zaman kaydedilmis sesli yanit sistemleri veya direk ses kaydi ile ileride ispati yapilabilecek yontemler ile islem gerceklestiriliyor

sen eger bir sekilde bu 24 aylik kampanyaya dahil olup sonra imza vermedim ki kalkanina siginirsan , burda sorun cikar

ama eger cidden bir magduriyet soz konusu ise de ,o zaman diger arkadaslardan rica ediyorum , adama pek sallamayalim , olayin icerigini tam anlayamioruz suana dek yazilanlardan

mrsilver -> Cevap: İşte DIGITURK Bu Ben Yandım Siz Yanmayın (28 Nisan 2008; 22:09:57)

Hele bu kin için saçmalıkları kullanmanında alemi yok…
Sen hala saçmalık demeye devam et. Sadece senin dediklerin doğru. Senden başka birisi negatif bişey dediği zaman kesin yalan dolandır.

İspatlama konusuna gelince, ben seni tanımam sen beni tanımazsın. Gidip herhangi birinin Digiturk faturasını ya da Digiturk’ün yazdığı ihbarname’yi bana göstereceksin bu mu ispat olacak.
Aklın çok güzel cinliklere çalışıyor. Banane digiturkten dsmarttan ben cebimden çıkan paraya aldığım hizmete bakarım.

Digiturk’ü iptal etmek için şunu şunu yapın, gibi konular açan bi adamsın.
Bunda kötü olan ne??? İptal etmek isteyen kişilerin hangi yolu izlemeleri gerektiğini söylemek suç mu??? Burası sadece kampanyaların anlatıldığı bir yerse biri çıksın söylesin??? Ben yaşadığım tecrübeyi anlattım. İptal etmek isteyenlere iptal etme yöntemini gösterdim. Ama bunu bile anlamak zorsa o kadarını ben artık bilemem. Dediğim gibi bakış açısı.

Digiturk e subjektif bakmam çünkü eski üyesiyim. Yaşadıklarım ortada. Aldığım hizmet ortada.

Ben senin gibi takım tutar gibi firma tutmuyorum. Yaşanılanları yazdım. Sen hayalgücü dedin. Senin hayal gücünün ne kadar kuvvetli olduğu son mesajındaki maddelerde zaten yer alıyor. İsteyen istediğini inanabilir. Problem değil.

Not: Digiturk e attığım mail sonucunda bugün aradılar. Gönderdikleri kağıdı Hoş paketi iptal eden herkeze gönderdiklerini söylediler. Ancak sistemde benim kartı teslim ettiğim göründüğü için herhangi bir şey teslim etmeme gerek olmadığını söylediler.

1) Bu kontrolü sistemden önce yapıp sonra kağıdı göndermiyorlar.
2) Gönderdikleri kağıtta tüm ekimandan bahsederken telefonda sadece kart diyorlar.
3) Kurtulduğum için mutluyum gerisi boş.

mrsilver -> Cevap: İşte DIGITURK Bu Ben Yandım Siz Yanmayın (28 Nisan 2008; 22:15:56)

quote:

Orjinalden alıntı: jujuuu

sen eger bir sekilde bu 24 aylik kampanyaya dahil olup sonra imza vermedim ki kalkanina siginirsan , burda sorun cikar

sinema paketi üyeliği bittikten sonra iptal istedim ısrarla 9.90 lık paketi önderdiler. Pakette bir taahhüt olduğunu hiç bir şekilde söylemediler ve sadece telefonda tamam gönderin dedim.

Daha sonraki şikayetlerimde Müşteri Hizmetleri Yetkilisi ve Finans Bölümünden sorumlu bir bayan ses kaydını dinleyip evet haklısınız taahhütten bahsedilmemiş dedi.

Ancak sonrasında imzanız var dediler. İmza için kağıt bile gelmedi ki imzalayayım. İmza konusunda zaten avukata verdim. O bambaşka bir konu.

Eve gönderilen kağıt ve bu kağıdı yanlışlıkla gönderdiklerini söylemelerinide bir önceki mesajımda zaten anlattım.

kedhy -> Cevap: İşte DIGITURK Bu Ben Yandım Siz Yanmayın (29 Nisan 2008; 0:26:09)

quote:

Orjinalden alıntı: jujuuu

son arkadas biraz sert yazmis ama soledikleri cok ufak nuanslara katilmamamla beraber dogru

hic bir ciddi sirket taahhutnamesine aykiri hareket etmez bir musterisinden 3 -5 lira fazla almak icin

ama yok sen hata yaparak bir kampanyadan faydalanirken onu bozmayi goze alirsan bole kotu sonuclar cikabilir

paket degisikliklerinde ve yeni kampanyalardan faydalanirken eger bir ekipman degisimi yok ise (yani yeni receiver fln teslimi gibi) o zaman kaydedilmis sesli yanit sistemleri veya direk ses kaydi ile ileride ispati yapilabilecek yontemler ile islem gerceklestiriliyor

ama eger cidden bir magduriyet soz konusu ise de ,o zaman diger arkadaslardan rica ediyorum , adama pek sallamayalim , olayin icerigini tam anlayamioruz suana dek yazilanlardan

Haklısın işin iç yüzünü tam anlamı ile bilmeden konuşmamak lazım ama,

@fuatturkrap, arkadaşada katılmamak elde değil. (kendileri kankam olmaz).

@mrsilver arkadaşımızın açtığı 2 başlığa ve yazdıklarına şöyle bir göz atın anlarsınız.

Digiturk - Akşam Gazetesi Komedisi - Son Çırpınışlar 2 :)

Digiturk İptal Ettirmek İsteyenler İçin (bunlar açtığı başlıklar.)

Birde bir arkadadaşımızın (next urla) (oda kankam değil) digiturk kampanyasını duyurmak için açtığı topic e yazdığı bir iki mesaj örneği.

"Digiturk ile Dsmart arasındaki farkı söyleyeyim sana

bir tarafta 24 ay boyunca 9.90 YTL alıp 3-5 dandik tematik kanal dışında standart turksat kanallarını düşük kalitede yayınlayan bir firma
diğer tarafta aynı hizmeti aylık sabit ücret olmadan 24 ay kullandırma zorunluluğu olmadan ve daha kaliteli görüntü ile yayınlayan bir firma

daha kaliteli görüntüyü kısaca açıklayayım bunu anlamayanlar olabilir
özetle biri turksattan görüntüyü alıp eurotelsat a aktarıp ondan sonra abonelerine gönderiyor
diğeri direk turksattan yayınları alıyor

dolayısı ile arada ne kadar az aktarma olursa o kadar az kalite kaybı olur bu sadece bunun için değil herşey için geçerlidir. bununda doğruluğundan şüphesi olan varsa bilimsel olarakta kanıtlayabilirim hodri meydan"

"sanırım bedava yapmadığı sürece artık kolay kolay satamaz uyandı millet uyandııı "

Bu örnekler oldukça çok.

Öncelikle sanırım arkadaşımız 24 anlaşmalı paketi seçmiş ama digiturk ün onlarca paketi var. Sadece eleştirilere buradan gitmesi biraz ön yargı gibi geliyor.

Ayrıca Goldmax,Moviemax,ComedyMax, Dizimax, mymax, foxlife birkaç dandik temalı kanal değildir. örnekleri henüz olmayan oldukça kaliteli kanallardır.

Digiturk kankam değildir. abonesi olduğum dönem içinde (hala abonesiyim) benide bol bol delirtmişlerdir. Ancak bu kadar insafsız eleştirilmeyi hak ettiklerini zannetmiyorum. Hiç bir aboneliği yada kampanyayı silah zoruyla kabul ettirmiyorlar. Teknolojinin içinde yaşıyoruz digiturkun söylediklerine körü körünede inanmak zorunda değiliz oturur internette araştırırız. Yani o beni kandırdı şu beni kandırdı demek çok doğru olmaz bence. Ayrıca lütfen şunu unutmayalım d smart yada digiturk ticari kuruluşlar tabiki temel amaçları para kazanmak.

@mrsilver arkadaşımız tabiki yaşadığı olumsuzlukları yazacak ve paylaşacak ama abartmadan. Biraz da empati yaparak.

Birde öyle bir noktaya geliyorki konu sanki (mrsilver arkadaşımızın yazdıklarında) digiturk berbat kazıkçı rezil 5 para etmez ama d smart mükemmel.

Bende her ikiside var. kendi yorumumca uydu sistemi alacağıma gider d smart alırım okey. Ama asla digiturk ile aynı kefede değil. (en azından benim tv den beklediklerim açısından.)
D smart için bu aralar tnt tnt diyip duruyorlar. hatta digiturk ün dizi kanalları ile kıyaslıyorlar. İyi güzelde (daha öncede bi yerde yazmıştım) digiturkün, cnbc e nin seneler önce yayınladıkları dizileri bölümleri yayınlıyorlar.

Bence her ikisi ayrı kulvarlarda bu yüzen birazdaha objektif olmalı. (ayrıca kusurları eksikleri var şu bu ama türkiyede bi şekilde ilk ve tek Hd yayını digiturk yapıyor)

bodrumlu2 -> Cevap: İşte DIGITURK Bu Ben Yandım Siz Yanmayın (29 Nisan 2008; 15:50:37)

Herkes bu forumda yazılan mesajları bir şekilde kendince yorumluyor,kim ne niyetle yazmış,yaşadığı tecrübeyi mi anlatmış,sadece ticari bir güdüyle mi yorum yapmış vs vs.o yüzden herkesin kişisel yorumlarını kabul ettirmek için anlamsız ispat çabalarına,kalp kırmaya gerek yok diyorum.Amacı ne olursa olsun..[sm=s15.gif]

Sayfa: [1]

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
0.921875