Şehrin karanlık sokaklarında, dirilen bedenler kol gezmektedir; kimileri paramparça, kimileri derilerinde wΔz kazınmış bedenler...
Dedektif Argo (Skarsgård) ve iş arkadaşı (George), bu dövmede yazan denklemi çözmeye kararlıdırlar ve fark ederler ki kurbanların hepsine korkunç bir seçim önerilmektedir: Sevdiğin birini öldür ya da ölmeyi göze al!
Yaşadığı bölgede insanlığa dair her tür sapkınlık ve vahşete alışkın hale gelen Dedektif Argo’nun hali yeni iş arkadaşı Helen Westcott’u da rahatsız etmektedir. WΔZ denklemini çözmeye girişen Eddie ve Helen, katilin nihai bir aşk testi uygulamakta olduğunu fark ederler. Bu test, akla gelebilecek her tür işkenceden daha ağırdır. Alıntı:Divxplanet
Arkadaşlar afişi görünce kendimden geçtim. Se7en i beğenen Bir saw hayranı olduğum için hemen kolları sıvadım. Malesef Altyazı bulamadım hiçbiryerde. Divxplanettede Gelecek program olarak gösteriyor. İzlemek için sabırsızlanıyorum. Altyazı çıkar çıkmaz birbirimizi haberdar edersek çok güzel olur. 2007 Yapım olmasına rağmen bugün haberdar olduğum için Kendime inanamıyorum...
se7en: 7 ölümcül günahı işleyenleri kendi vahşi yöntemleriyle öldüren bir seri katil ve onun peşindeki iki polis dedektifin çabalarını konu alan bir gerilim başyapıtı.
Saw: Kurbanlarına hayatın değerini öğretme takıntısı olan bir seri katil, onları hayatta kalabilmeleri için ölümcül oyunlar oynamaya zorlar. İmkansız seçimler yapmak zorunda bırakılan kurbanlar bir yandan zaman ve dehşetle yarışırken, diğer yandan da hayatlarının uğruna ne kadar çok şey feda edebileceklerini öğrenmeye başlarlar.
Seri Katil kurbanlarından sevdikleri bir kişiyi öldürmelerini istiyor sanırım. Bunu kabul etmezlerse işkenceye maruz kalıyorlar. Saw kadar etkileyici olmasada konu olarak güzel işlenmişe benziyor
imdb puanı 7.0 çok iyi bir puan. dvd rip leri çıkmış heralde yakında altyazıda çıkar umarım fazla beklemeyiz
Rip göremedim ben, henüz yok sanırım. Avrupa'da 2007 Ağustos'da çıkmış ama çok az kişi izlemiş, ilginç. ABD'de 2008 Haziran'da DVD Premier çıkıcak diyor, sanırım vizyona girmicek orada.
7 çok harika bir filmdi, hiçbir kanlı sahne olmaksızın nasıl bir gerilim filmi yapılır bunu ispatlamıştır. Hani testere iyidir hoştur ama 7 ile kıyaslamak pek doğru değil hele harmanlamak hiç mümkün değil. üç kişi toplanıp bir kasapta et kesme sahneleri ile Testere filmini taklit edebilirsiniz ama 7 için bu mümkün değil... umarım şaşırtırlar bizi...
Dört şey geri gelmez; söylenen söz, atılan ok, geçen zaman ve kaçırılan fırsat. İnsan aklın sınırlarını zorlamadıkça, hiç bir şeye ulaşamaz. Düşünmekten utanmıyorsan, söylemekten de utanma.
Yüksek Kaliteli versiyonu çıkmış waz [DVDRip][Spanish][Xvid][Ac3][SpaTorrent org] ama altyazı sadece cam versiyonu için var 25FPS. eğer FPS ler aynı ise uydurabiliriz. waz [DVDRip][Spanish][Xvid][Ac3][SpaTorrent org] Bu versiyonu indiren varmı? varsa kaç FPS olduğunu söyleyebilirmi?
Birde utanmadan çok değerli iki filmin benzetmesini yapmışlar ahlaksız sapık herifler tiksindim insanlığımdan ne idi o polis ile o zencinin ilişkisi
Filmi unuttum baya oldu seyredeli Afişi kadar güzel değil beklentileri vermedi. Ancak seyredilebilir bir kıvamda. Yanlız SAW ve Se7eN e haksızlık edilmiş bencede onu söylemek lazım şu anda User Rating: 5.9/10 IMDB