iki resimde alıntıdır arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum bana göre +7 name of shield +7 cs den daha iyi defans ve bonus bakımından +0 cs karıstırmayın lutfen +7 olarak dusunun siz olsanız hangisini tercih ederdiniz..
Not: İşe Bide +7 Ds ekledim bide boyle yorumları alalım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otnoukra -- 25 Nisan 2008; 19:03:48 >
pff bu ne biçim karşılaştırma cs anti defleri daha iyi cs nin resleri daha iyi cs nin hpsi daha iyi
70_kalkanın_o dex str int bonus ne işe yarıyacak merak ettim.Adam_zaten_adam_keserken_takmıyacak_kaçarken_takcak_onun_için_cs_4ever
anti def cs 50 digeri 38 arada 50 defans farkı unutma 180 hp demişsin +7 healt bonus 70 + warriora hemen hemen aynı hp verir zaten resistlere gelin cs 30 ar verior digeri 14 benm demek istedigim cs o kadarda buyutulcek bir item degil
+7görev kalkanı ve dread arasında kaldım ben.ikiside süper ks anında fln kaçarken vs durumlarda görev kalanı.ama asaslar kovalarken mageler kovalarken +7dread
+7görev kalkanı ve dread arasında kaldım ben.ikiside süper ks anında fln kaçarken vs durumlarda görev kalanı.ama asaslar kovalarken mageler kovalarken +7dread
ama gene l olarak +7dread shield
Dread shield de bir kere sadece defans var.Diğer kalkanlardan fazla olan yanı defansı ama Cs ile görev kalkanında spear,ax,clup,sword defans var.Csde ki 50 spear yaklaşık vurulan damageyi %50 azaltıyor.Ama fiyatı çok pahalı olduğundan ve cs artislik item olduğundan görev kalkanını giyerdim.(lDeathl ın dediği gibi.)
Sadece şekil ?
Cs pahalı bir item olabilir ama verdiği anti defansları hiç bir kalkan sağlamıyor bununla birlikte verdiği hp , resisler cabası . Adam ytl yönünden sormamış ki hangisi daha iyi kalkandır demiş sizce bunların arasından en iyi kalkan ds veya görev kalkanımı .. Tabiki cs !
Sadece şekil ?
Cs pahalı bir item olabilir ama verdiği anti defansları hiç bir kalkan sağlamıyor bununla birlikte verdiği hp , resisler cabası . Adam ytl yönünden sormamış ki hangisi daha iyi kalkandır demiş sizce bunların arasından en iyi kalkan ds veya görev kalkanımı .. Tabiki cs !
Warrior olsam Dread Shieldden başka kalkan takmam heleki +7 ise
365 defans 10 dagger defans 20 ax defans 20 spear defans 5 hp 30 fr 30 lr
+70 bi warrior bu kalkanı takınca defansi havalara uçuyor yediği damageler öyle bi azalıyorki size anlatamam 59 lvl olduğu zaman Cs daha çok işine yarayacak diyecektim ama DD vermiyor o da sadece defanstan yediği damage düşer 200 düşer belki
Warrior kaçarken kalkan takacağı için Dread Shield AKARRRR.....
Priestler kalkanla gezer (intçiler ) onlara defans lazım anti defans lazım Flame ve Lightning resistance lazım vede hp tabikide bunların hepsi Dreadde mevcut şimdi neden Cs değilde Dread derseniz Warriorlarda Critical skilli yok yani belli bi damage vurabilirler ama assaslarda 80 skilli ile inanılmaz damageler yiyebilirler 70 kalkanında da Cs de de dagger defans yok 10 dagger defans bile çok şeyler değiştirebilir...
Yani anlıyacağınız Dread AKARRRRRRR......
KenciHiMURA | Carnac | 75 | O.o | Warrior | RetroSpecT Ağustostan sonra ekilen darıdan , Bal vermeyen arıdan , Kocasından sonra kalkan hanımdan , Haram kazanılan paradan , "Lacivertin yanında olmayan sarıdan" hayır gelmez. Türkçe'ye 3 harf eklendi de bize mi söylemiyorlar!...