arkadslar hepsi burdadan siparişimi vercem acaba bu aldım parcalar hakkında ne dıceksınız . nasıl olur ii olurmu degiştirmemi istedigimiz parcalar solersenız sevınırım uygun olmayan parcalar var mı onuda tam anlayamadım 1300 ytl vercem beyler fiyatlarınıda yazıyorum.
işlemci daha ucuza E7200 serisi olabilir + ekran kartı 9600GT o fiyata bulabilirsin muhtemelen. Anakart olarakta Gigabyte p35 DS3L yada DS3R olabilir.
Dilini küfre alıştırma. Tatlı dilli ol. Yoksa önüne gelene havlayan köpeklere dönersin. Halkı zorla kendinden nefret ettirirsin. Sabır iki türlüdür: istemediğin, hoşlanmadığın şeye sabretmek ve sevdiğin, istediğin şeye sabretmek. Şahsınıza fenalık eden bir düşmanı affediniz. Lakin vatanınıza ve milletinize fenalık eden bir kimseyi asla affetmeyiniz. Hz. ALİ (r.a.)
10 lira daha ver LG Sata 20x Dvd Witer alırsın...ya da Asus dvd ye baskı yapan modeli var...45-50 ytl o da sanırım (LG de de var da bulmak mesele)
110 liraya Veritech 800 2x2gb alınabilir...bilgin olsun...ben tek 2gb aldım 55 ytl...940 mhz de çalışıyor sorunsuz.. oc düşünüyorsan 1000 i bulur bence...
İntel Çift Hipotalamuslu Beyin D945@4080MHz // Gigabyte EP35 DS3 Sinir sistemi // AOpen İskelet // LG 17'' LCD gözler // Microsoft Parmaklar // Veritech800 2GB Single @960MHz // LC Power 550W SuperSilenT
+++ anakart olarak benim anakartı düşünebilirsin ...1600mhz fsb desteği var oc ile...1200 mhz ram hızı destekliyor ayrıca...190 ytl ve aşağısına bulunabiliyor...DS4 te 1600 e 1200 ama 100 ytl daha pahalı...
İntel Çift Hipotalamuslu Beyin D945@4080MHz // Gigabyte EP35 DS3 Sinir sistemi // AOpen İskelet // LG 17'' LCD gözler // Microsoft Parmaklar // Veritech800 2GB Single @960MHz // LC Power 550W SuperSilenT
+++ anakart olarak benim anakartı düşünebilirsin ...1600mhz fsb desteği var oc ile...1200 mhz ram hızı destekliyor ayrıca...190 ytl ve aşağısına bulunabiliyor...DS4 te 1600 e 1200 ama 100 ytl daha pahalı...
anakard konusunda haklı ola bılırsın kardes ama ana kard iice arastırdım sonra dan gelıstırmem acısında bu bana daha ii ıık tuttu gibi
sen dedın ana kard baktım onuda dusunmustum ama tam olarak anlmadım dedınde sadece fıyat ıcın mı bundan vaz gecmelıyım yoksa benım kinin bi eksigimi var
ayrıca hepsini hepsiburada dan almayı düşünüyorsan bayaa fazla ödemeyi göze almalısın
-sata nın oturması diye bişey yok bence...sadece daha hızlı bağlantı...bende LG 20x vardı ide olanı..satıp 10 ytl ekledim sata aldım... özellik olarak fark yok...aynı model...sonunda S var ve bağlantı tipi sata sadece...diğer özellikler aynı...
ben şu an kullanıyorum ve memnunum...tek üründe sorun çıkmış olabilir ama sata ide den iyidir...
---ha bi de benim anakart rais olarak iki hdd destekliyormuş... EP35-DS3R olan model raid 6 hdd ye kadar destekliyormuş..o da 200 ytl civarında 2 den fazla hdd ile rais yaparım dersen onu da alabilirsin
anakard konusunda haklı ola bılırsın kardes ama ana kard iice arastırdım sonra dan gelıstırmem acısında bu bana daha ii ıık tuttu gibi
sen dedın ana kard baktım onuda dusunmustum ama tam olarak anlmadım dedınde sadece fıyat ıcın mı bundan vaz gecmelıyım yoksa benım kinin bi eksigimi var
eksiği yok...fazlası da yok gibi... iki ekran kartı desteği var... çift ekran kartı kullanırım dersen uyar...
kullanmayacaksan o özelliğe 100 ytl verme derim...bir de soğutucuları var azman...
ilerde çift ekran kartı kullanma ihtimalin varsa DS4 daha iyi
kardes surdakı grafikler neden bole olmus teste katılan dıer işlemci benkınden daha pahlı baya fark var aralarında bu işlemcı tercıh etmmın sebeblerinden biri bu degerler buna da bı acıklık getırır sen sevınırım