Şimdi Ara

SON GÜN:( %10 İNDİRİM. ÖNCE BİNDİRİM SONRA İNDİRİM DEĞİL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
0
Favori
16.007
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    BOZULANIN YERİNE GEÇİCİ
    ÜRÜN VERİYORUZ.

İndirimli Ürünlerimiz Sürekli Güncellenecektir.
    İlk Önce Sizin Haberiniz Olmasını İstiyorsanız , Sıtemize Üye Olunuz

Kampanya Ürünlerimizin Tamamı İçin Tıkla
    Sıtemizde Yorum Yaparak, Üye Olarak Bir Çok Bedava Hediye Kazanabilirsiniz. Çok YakındaDetaylı Bilgi
    Tüm alışverişlerinizde en geç 24 saat içinde ürünlerinizi kargoya veriyoruz.
    Tüm ürünlerimizde PEŞİN FİYATINA taksitlerimize bakınız.

22 VE 23 MAYIS
    TÜM ÜRÜNLERİMİZDE GERÇEK % 10 İNDİRİM.
    BU HİZMET BU FİYATA KAÇMAZ.
    Kıyaslaynız. Yoruma açıktır.

www.starbilgisayar.com

Mouse padde modifiyede son nokta. Kırmızı, yeşil, mavi ledlere sahip gücünü USb den alan bu mousepad ile oyun oynamak çok zevkli olacak.

Cyber Snipa Tracer Mouse Pad
    Ürün Kodu : MPXRB
    Marka : CYBER SNIPA

Fiyatı : 26,22 USD + KDV
    Kdv dahil : 38,46 YTL
    Havale ile : 34,61 YTL
    Taksitle : 3,05 YTL X 12

KAÇIRILMAYACAK FIRSAT

http://www.starbilgisayar.com/asp/show_stock.asp?product=CSMPTR01

Özellikler
    Hem moddingci hemde bir gamer ım diyorsanız Cyber Snipa Tracer Mouse Pad büyüleyici mavi ışıklı çerçevesi ve yüksek kaliteli hassas yüzeyiyle beğeninizi kazanacak. Dünyaca ünlü gaming aksesuar üreticisi Cyber Snipa'dan .

Işık şiddetini ayarlayabilenizi sağlayan ayar düğmesi

Cyber Snipa Tracer Mouse Pad
    Ürün Kodu : CSMPTR01

Fiyatı : 31,64 USD + KDV
    Kdv dahil : 46,41 YTL
    Havale ile : 41,77 YTL
    Taksitle : 3,67 YTL X 12

KAÇIRILMAYACAK FIRSAT

http://www.starbilgisayar.com/asp/show_stock.asp?product=CSMPTR01

Cyber Snipa Intelliscope 2400 DPI LASER Gaming Mouse
    Ürün Kodu : CSLM01

Fiyatı : 45,20 USD + KDV
    Kdv dahil : 66,29 YTL
    Havale ile : 59,66 YTL
    Taksitle : 5,25 YTL X 12

KAÇIRILMAYACAK FIRSAT

http://www.starbilgisayar.com/asp/show_stock.asp?product=CSLM01

* Güncel İncelemeler :
    http://www.pckoloji.com/urun-incelemeler/2057-cyber-snipa-sonar-5-1-kulaklik.html

Cyber Snipa Sonar 5.1 Headset (Siyah)
    Ürün Kodu : CSHSSO01

Fiyatı : 78,20 USD + KDV
    Kdv dahil : 114,70 YTL
    Havale ile : 103,23 YTL
    Taksitle : 9,08 YTL X 12

KAÇIRILMAYACAK FIRSAT

http://www.starbilgisayar.com/asp/show_stock.asp?product=CSHSSO01

Revoltec Fightboard Advanced Gaming Keyboard (Siyah)
    Ürün Kodu : RE084
    Marka : REVOLTEK

Fiyatı : 37,00 USD + KDV
    Kdv dahil : 54,27 YTL
    Havale ile : 48,84 YTL
    Taksitle : 4,30 YTL X 12

KAÇIRILMAYACAK FIRSAT

http://www.starbilgisayar.com/asp/brands.asp?brand=REVOLTEK

ASUS VW222S-BK 22" LCD (Siyah)
    Ürün Kodu : VW222S-BK
    Marka : ASUS

Fiyatı : 266,25 USD + KDV
    %8 indirimli
    244,95 USD + KDV
    Kdv dahil : 359,27 YTL
    Havale ile : 323,34 YTL
    Taksitle : 28,44 YTL X 12
    KAÇIRILMAYACAK FIRSAT

HP iPAQ 514 Voice Messenger - AKILLI TELEFON(TURKCE)
    356 YTL

http://www.starbilgisayar.com/asp/listgroup.asp?brand=HP&group=TELGSM

Fiyatlarımızla ve Hizmetimizle İddalıyız.

www.starbilgisayar.com (Global Sign tarafından sağlanan 128 bit SSL sertifikası vardır.)
    Şehit Adem Yavuz Sok (YKM Arkası) 11-2 Kızılay - ANKARA
    TEL:0312 425 25 58
    FAX:0312 425 69 93

GARANTİ VE ARIZA HK..
    TÜM ÜRÜNLERİMİZ FATURALI VE ASGARİ 2 YIL GARANTİLİDİR.
    ÜRÜNLERİMİZİ, SATIN ALDIKTAN SONRA İLK BİR AY İÇİNDE ARIZA DURUMUNDA BİREBİR DEĞİŞİM GARANTİSİ VARDIR.
    ÜRÜNLERİN ARIZA DURUMUNDA, MUADİL ÜRÜNÜ GEÇİCİ OLARAK GARANTİDE GEÇEN SÜRE BOYUNCA VERİLMEKTEDİR.
    TÜM LCD MONITOR VE NOTEBOOK ÜRÜNLERİMİZDE SIFIR ÖLÜ PİKSEL GARANTİSİ VERMEKTEYİZ.

2004 DEN BERİ HİZMETİNİZDEYİZ[simage][/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhanank -- 23 Mayıs 2008; 0:27:14 >

• htpc toplayacaklar dört gözle bekliyordu tık yok arkadaş satıcılar ne yapsın
  • olurmu dostum bende dortgozle beklıyenlerdendım
    bugun ılk is hiteknolıjıden verdim siparisi
  • lütfen konuya yazı yazarken link ve daha uygun fiyat verirseniz hem şirket için hemde kullanıcılar için objektif bir değerlendirme olur
  • Öncelikle şunu belirtmek isterim ki ; Burada amacımız Polemiğe girmek yada tartışmak deil. Yalnız bu açıklamayı yapmak mecburyetindee hissettim kendimi..
    bazı arkadaşlar, yok sıcak fırsat deil, yok iki dolar ucuz yok reklam filan gibi söylemlerde bulunarak mevcut ilan a taş atmışlardır. Burada bizler , firmamıza gelen müşterilerin yanı sıra , siz değerli binlerce DH üyesine de buradan indirimlerimizi ve bilgilerimizi paylaşmaktayız. Gördüğüm kadarıyla da burada birkaç firma da canla başla bu konuda sizlere hizmet etmeye gayret etmektedir. Firmam olarak geçen hafta sapphire hd3870 kampanyası yapmış ve onlarca üyemize buradan en uygun fiyatlı olarak ekran kartı alma imkanı sağlamış bulunmaktayız , tamamı kendi sermayemiz olan imkanlarımızla sizlere hizmet etme arzusundayız. ki teknosa, vatan , mavi vb alman firmaları amerikan firmaları da dahil olmak üzere milyon/milyar larca dolar sermayesi olan firmaların içerisinde , bu şekilde kampanya , indirim yapmak bunları sağlamak inanın çok zor.
    Burada ilanımızı verdikten sonra, verdiğimiz fiyat illaki en düşük fiyat olmayabilir, Bunun en büyük nedenlerindedn biri ürün ellerinde olmamasına rağmen , inanın ürünü ithalatcının maliyet fiyatının altında , sitesinde sunarak sizleri yanıltmaktadırlar. Fiyata söz eden arkadaşlar varr buraya sadace çamur atmak yerine azıcık gayret edip buldukları fiyatı link olarak da verirlerse mennun oluruz. ondan sonra bizler gerekirse zararına veririz veremiyorsak da özür diler ilanımızı sileriz. Tavsiyem yıkıcı , kırıcı deil, yapıcı ve sevgi dolu forumlar paylaşmaktır. Saygılarımla..

Gökhan ARI
    Starbilgisayar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhanank -- 25 Nisan 2008; 22:58:48 >

• quote:

vb alman firmaları amerikan firmaları da dahil olmak üzere milyon/milyar larca dolar sermayesi olan firmaların içerisinde , bu şekilde kampanya , indirim yapmak bunları sağlamak inanın çok zor.

kesinlikle katılıyorum. tüketici olarak bizlerde yok o açılış yok bu kampanya bir oraya bir buraya koşturmaca ile ne kadar bilinçli alışveriş yapıyoruz onuda bir düşünmemiz lazım. Kendi firmalarımızı unutup sabahın kör saatinde (sözüm meclisdedn dışarı ) yabancı firmaların kapılarında beklemekteyiz. açılışlarda azımıza bir parmak bal sürüyorlar sonra ne kadar bindiriyorlar bilmiyoruz. İşin milliyetçi tarafına bakacak olursak alışverişi yapmadan önce 2 defa düşünmemiz gerekiyor. (kendi adıma öyle düşünüyorum). Yakında her yer alman çin japon firması olursa şaşırmayalım . haksızmıyım.

• budur..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokhanank

Öncelikle şunu belirtmek isterim ki ; Burada amacımız Polemiğe girmek yada tartışmak deil. Yalnız bu açıklamayı yapmak mecburyetindee hissettim kendimi..
    bazı arkadaşlar, yok sıcak fırsat deil, yok iki dolar ucuz yok reklam filan gibi söylemlerde bulunarak mevcut ilan a taş atmışlardır. Burada bizler , firmamıza gelen müşterilerin yanı sıra , siz değerli binlerce DH üyesine de buradan indirimlerimizi ve bilgilerimizi paylaşmaktayız. Gördüğüm kadarıyla da burada birkaç firma da canla başla bu konuda sizlere hizmet etmeye gayret etmektedir. Firmam olarak geçen hafta sapphire hd3870 kampanyası yapmış ve onlarca üyemize buradan en uygun fiyatlı olarak ekran kartı alma imkanı sağlamış bulunmaktayız , tamamı kendi sermayemiz olan imkanlarımızla sizlere hizmet etme arzusundayız. ki teknosa, vatan , mavi vb alman firmaları amerikan firmaları da dahil olmak üzere milyon/milyar larca dolar sermayesi olan firmaların içerisinde , bu şekilde kampanya , indirim yapmak bunları sağlamak inanın çok zor.
    Burada ilanımızı verdikten sonra, verdiğimiz fiyat illaki en düşük fiyat olmayabilir, Bunun en büyük nedenlerindedn biri ürün ellerinde olmamasına rağmen , inanın ürünü ithalatcının maliyet fiyatının altında , sitesinde sunarak sizleri yanıltmaktadırlar. Fiyata söz eden arkadaşlar varr buraya sadace çamur atmak yerine azıcık gayret edip buldukları fiyatı link olarak da verirlerse mennun oluruz. ondan sonra bizler gerekirse zararına veririz veremiyorsak da özür diler ilanımızı sileriz. Tavsiyem yıkıcı , kırıcı deil, yapıcı ve sevgi dolu forumlar paylaşmaktır. Saygılamla..

Gökhan ARI
    Starbilgisayar..

Esnafa hep destek tam destek. Çoğu zaman online alışverişle daha ucuza alabileceğim malzemeleri memleketimden %5-10 kadar fazla fiyatına alıyorum. Amaç tamamen memleketimin insanının da biraz olsun nasiplenmesi. Artık bu konuda paronoyak olur hale geldim. Ulusal zincir marketlerden alışveriş etmiyorum. Edeceksem de Memleketimin marketlerini tercih ediyorum. Herkese de tavsiye ediyorum. Öyle her zaman 3ün 5'in hesabı yapılmaz. Aldığım ürünün vergisi kendi Ülkem'e yada İlime ödensin...

Size Teşekkür Ediyorum Gökhan Bey... Doğru yoldasınız. 10.cu köyde görüşmek üzere.

• quote:

ÜRÜNLERİN ARIZA DURUMUNDA, MUADİL ÜRÜNÜ GEÇİCİ OLARAK GARANTİDE GEÇEN SÜRE BOYUNCA VERİLMEKTEDİR.

bu konuda samimisiniz eğer oyleyse sanırım ilklerden biri benim gördüğüm takdir ettim doğrusu
  • Star bilgisayarı yıllardır tanırım müşteriyi kesinlikle mağdur etmezler , mutlaka bir çözüm yolu bulurlar , güvenle ve çekinmeden alışveriş yapabilirsiniz
  • quote:

quote:

bu konuda samimisiniz eğer oyleyse sanırım ilklerden biri benim gördüğüm takdir ettim doğrusu

evet doğrudur. Hizmet anlayışında ilklerden birini seve seve yapıyoruz ve gurur duyarak imzamızda bunu belirtiyoruz..
  •  SON GÜN:( %10 İNDİRİM. ÖNCE BİNDİRİM SONRA İNDİRİM DEĞİL

ŞOK FİYAT: 105.60 USD+KDV(PİYASADA 200 YTL CİVARINDA)

TAGAN 600W Kutulu Force II Serisi Power Supply İndirim e girmiştir.
  • Gigabyte 8800Gt'nin güvenilir bir incelemesi var mı acaba?
  • Başlığa gigabyte 8800gt yi koyarsanız daha iyi olur sanki..

Tagan dan daha dikkat çeker
  • Gigabyte ekran kartı sitelerinde yok..
  • Site ile ilgili yorum yapmam lazım, arayüzü bana kullanışlı gelmedi, en rahat kullandığım siteler Gigatek, mavibilgisayar, sitenizin arayüzü daha sade ve özelliğe göre filtreleyebilir liste şeklinde ürünleri sıralayabilse herkes siteyi her zaman ziyaret edecektir, bu da geniş zamanda çok müşteri demektir.

LCD TV kısmına girdim, FullHD olanları listeleyemedim mesela, yada sadece HD ready olanları, o kadar ürünü de tek tek kontrol edemem açıkçası.
  • quote:

Gigabyte ekran kartı sitelerinde yok..

http://www.starbilgisayar.com/asp/show_stock.asp?product=GV-NX88T512HP
  • Su an itibariyle ytl olarak hesabiniza ne kadar yatirmaliyim?kartin turk lirasi fiyati nedir Gokhan bey?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vommel -- 30 Nisan 2008; 2:52:26 >
  • Daha iki gün önce GA-MA78GM-S2H 167 YTL ye burda ilan veren, distribütörüyüz ilk bizde diyen bir siteden aldım. İçinden Arena nın garanti belgesi çıktı. Diğerlerini bilmemde GA-MA78GM-S2H nin Star bilgisayardaki fiyatı çok uygun. Bence ucuz değil filan diyenler piyasadan anlamayan yada sadece bakıpta alamayan sadece laf üreten kişiler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KaraKanarya

Site ile ilgili yorum yapmam lazım, arayüzü bana kullanışlı gelmedi, en rahat kullandığım siteler Gigatek, mavibilgisayar, sitenizin arayüzü daha sade ve özelliğe göre filtreleyebilir liste şeklinde ürünleri sıralayabilse herkes siteyi her zaman ziyaret edecektir, bu da geniş zamanda çok müşteri demektir.

LCD TV kısmına girdim, FullHD olanları listeleyemedim mesela, yada sadece HD ready olanları, o kadar ürünü de tek tek kontrol edemem açıkçası.

Bu firmaların sitelerini kendileri yapmıyor galiba..Yapanlar da sürekli değiştiriyor ama bi öncekinde daha kötü olmuş...Bi öncekini değil de daha iyisini yapabilirlerdi...Kasa fanı/Güç kaynağı vb. linkerinden bazıları çalışmıyor...Aynı ürün çeşidi için iki link eklenmiş...Galiba eski arayüzü silmeden üstüne eklenmiş bazıları...

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.