Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
acil yardım edin sistem iyimi

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> Receiver modelleri >> acil yardım edin sistem iyimi Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
ibrahimklc

25 Nisan 2008; 11:57:11 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

mrb
next ye2000cx alıcı, next ye222a lnb, next 85lik canak (sanırım ges uretmis), 7mm 75ohm luk kablo war birazdan bu sistemi kurmaya adam gelcek sizce nasl. degistirmem gereken parcalar warmi. birde catıda 1 anten daha warmıs ben catıdakini ve yeni aldıgım anteni beraber kullancam hangisi hangi uyduya baksun acil cevb yazrmısnız tesekkurler

http://prisonbreaksezon4.blogspot.com; http://prisonbreaksezon4.blogspot.com/ 4.sezon hakkında hersey burada gir ve indir
metalmen

25 Nisan 2008; 13:05:54 

quote:

Orjinalden alıntı: ibrahimklc

mrb
next ye2000cx alıcı, next ye222a lnb, next 85lik canak (sanırım ges uretmis), 7mm 75ohm luk kablo war birazdan bu sistemi kurmaya adam gelcek sizce nasl. degistirmem gereken parcalar warmi. birde catıda 1 anten daha warmıs ben catıdakini ve yeni aldıgım anteni beraber kullancam hangisi hangi uyduya baksun acil cevb yazrmısnız tesekkurler

Hayırlı olsun ne diyim ama keşke sistemi almadan önce buradan fikir beyan etseydin yardımcı olurdum alıcı pek iyi değil şöyle bu tür cihazların belli bi müddet sonra yazılım desteği bitiyor o yüzden şuan linux sistemli Dreambox Inpax gibi cihazlar revaçta keşke onlarada baksaydın

Alman gereken extra bi parçaya elinde bi çanak çatıda da bi tane varsa o hangi uyduya bakıyosa sende ona göre birini Türksat birinide Hotbirde ayarlat

Kolay gelsin

Inpax X-5100 Bir Linux Harikası
kabus_34

25 Nisan 2008; 13:16:00 

sectıgın urunler ıyıdır

quote:

Orjinalden alıntı: ibrahimklc

mrb

Sorularınız İçin PM Atmayın Forumda Paylaşalım.....

Konu Açmadan Forum üzerinde daha önce açılan Konuları inceleyin, İllaki konuşmuşuzdur Çokk konuşuyoruz zaten....
Se_co

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

26 Nisan 2008; 2:23:06 

seçtiğin ürünler gayet iyi herkes çoğunlukla o cihazları vs çanakları kullanıyor allah hayırlısyla kullanmanı nasip etsin yani hayırlı ve uğurlu olsun..
dreambox tarzı cihazlar profesyonel olduğu için herkes o cihazı kullanamaz özellikle parasıda çok tuzlu değil ama o cihazlar bu cihazlardan daha üstün ama herkesin bütçesi o cihaza yetmez..

VATAN BİR BÜTÜNDÜR BÖLÜNEMEZ

VATANINI EN ÇOK SEVEN KİŞİ SORUMLULUKLARINI EN İYİ YERİNE GETİRENDİR
M.KEMAL ATATÜRK.
ibrahimklc

26 Nisan 2008; 11:16:01 

tesekkurler verdiginz bilgler icn

http://prisonbreaksezon4.blogspot.com; http://prisonbreaksezon4.blogspot.com/ 4.sezon hakkında hersey burada gir ve indir
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> Receiver modelleri >> acil yardım edin sistem iyimi Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Monster T2-Rex 17 dizüstü
Hem oyun hem de iş için bir dizüstü bilgisayar arıyorsanız; mutlu haber buldunuz :)
Ninja Gaiden II video inceleme
Bir Ninja hiç bu kadar acımasız olmamıştı!

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar