Selamlar, Aşağıda resmini göreceğiniz pic programlayıcıyı uyguladım ve çalıştırdım çalışması gayet güzel. İhtiyacı olan arkadaşlar gönül rahatlığı ile yapabilirler uygulamaya ait dökümanları aşağıdaki linkten indirebilirsiniz. Benim yaptığım uygulamaya ait örnek resim:
Kardeş teşekkürler ilgi alakana. Bu programlayıcıyı birkaç arkadaşın laptopunda denedim sorunsuz çalışıyor. Birde AMD işlemcili bilgisayarlardada sorun çıkarmıyor. Entegreye gelince gittigidiyorda 15 tane alırsan adedi 10 lira elektrodepo adlı sitede ise 15 lira tek tek alabiliyorsun. Maliyeti yani 25 lirayı geçmiyor.
güzel olmus abi en kısa sürede yapacağım projelerden biri de bu olacak
Dell Inspiron 6400,320GB Harici WD, DIY 350W RMS ampli , JBL GT4 12'' Cömertlik ve yardım etmede akarsu gibi ol. Şefkat ve merhamette güneş gibi ol.Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.Tevazu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.Hoşgörülükte deniz gibi ol. Her ne olursan ol,ya olduğun gibi görün,ya göründügün gibi ol.
Rapid kedili versiyona geçmiş! Karakterler resim formatında ve net değil! 3 kez denedim indiremedim!
İcadeden sivriyi kutlarım!!!
Hazar'ın verdiği link daha çok işe yaradı, teşekkürler.
Rapid'e bir kez daha saygılar!!!
Hocam eline sağlık güzel olmuş,yanlız kulanılan pic sanırım 18f2550 idi bunun ve soketin fiyatı hakkında bilgi verebilirmisin? Ben en son 18f2550 nin 18 ytl filan olduğunu duymuştum sonrada bunu yapmaktan vazgeçmiştim
18 lira değil. 10 doların YTL karşılığının üzerinde para vermeyin derim. Bu aletin fabrika çıkışı 4.5 dolar. Ona göre.
Hocam eline sağlık güzel olmuş,yanlız kulanılan pic sanırım 18f2550 idi bunun ve soketin fiyatı hakkında bilgi verebilirmisin? Ben en son 18f2550 nin 18 ytl filan olduğunu duymuştum sonrada bunu yapmaktan vazgeçmiştim
Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar hala junior ile programlıyorum ve bazı pic leri programlayamadığı için kullanamıyordum. Malzemeleri alıp yapıcam hemen,tekar teşekkürler...
Dell Inspiron 6400,320GB Harici WD, DIY 350W RMS ampli , JBL GT4 12'' Cömertlik ve yardım etmede akarsu gibi ol. Şefkat ve merhamette güneş gibi ol.Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.Tevazu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.Hoşgörülükte deniz gibi ol. Her ne olursan ol,ya olduğun gibi görün,ya göründügün gibi ol.