Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Lütfen yardım

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> Receiver modelleri >> Lütfen yardım Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
geveze_22

25 Nisan 2008; 2:17:03 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Herkeze merhaba aranıza yeni katıldım. Benim bir tane next 5000 cı uydum var. 2 senedir kullanıyorum ama artık canıma tak dedi 1000 kanal varsa 800 şifreli bir kaç sorum olacak.ben bu uydudan pek anlamıyorum.

1- Ben uydumda bulunan kanallların şifrelerini nasıl kırabilirim
2- Sanırım pc ye bağlayıp bir kaç proram indirmem gerekli, Bunun için nasıl ara kablo almam lazım pc ye uyduyu bağlamak için.
3- Diyelim kabloyu aldık şifreleri nereden indiricem. Her knal için ayrı şifre bulunuyormu. Yoksa bir şifreyi veya dosyayı tüm kanallar için kullana bilirmiyim.
4- Pc ye indirdiğim dosyayı nasıl uyduya yüklerim. bana bunları açıklarsanız sevinirim.

Şimdiden yardım eden veya etmiyen herkeze teşekkürler. Saygılar.

Hasan Kiskanc
metalmen

25 Nisan 2008; 3:22:05 

quote:

Orjinalden alıntı: geveze_22

Herkeze merhaba aranıza yeni katıldım. Benim bir tane next 5000 cı uydum var. 2 senedir kullanıyorum ama artık canıma tak dedi 1000 kanal varsa 800 şifreli bir kaç sorum olacak.ben bu uydudan pek anlamıyorum.

1- Ben uydumda bulunan kanallların şifrelerini nasıl kırabilirim
2- Sanırım pc ye bağlayıp bir kaç proram indirmem gerekli, Bunun için nasıl ara kablo almam lazım pc ye uyduyu bağlamak için.
3- Diyelim kabloyu aldık şifreleri nereden indiricem. Her knal için ayrı şifre bulunuyormu. Yoksa bir şifreyi veya dosyayı tüm kanallar için kullana bilirmiyim.
4- Pc ye indirdiğim dosyayı nasıl uyduya yüklerim. bana bunları açıklarsanız sevinirim.

Şimdiden yardım eden veya etmiyen herkeze teşekkürler. Saygılar.

Hocam elinde cihaz 2 sene öncesine kadar süperdi hotbirdden hem yazılım yükleme hemde güncel key indirme vardı ama destek kesilmiş şimdi sadece arada bir editlenen yazılımlar kalmış en son 1 ay önce bir yazılım gelmiş istiyorsan yükle;

Buradaki dosyayı indir içinde herşey mevcut detaylı anlatım dahil ara kablo olarak sana en yakın uyducuya yada elektronikçiye next 5000 ci uyumlu rs-232 kablo de onlar verirler fiyatı 5ytl filandır.

Inpax X-5100 Bir Linux Harikası
bodrumlu2

26 Nisan 2008; 11:37:18 

Metalmen arkadaş güzel anlatmış .Bundan sonra yeni yazılım çıkıp çıkmadığını www.depo.shows.it adresinden öğrenebilirsiniz..

Nothing lasts forever
Even cold november rain
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> Receiver modelleri >> Lütfen yardım Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
HIS Türkiye Röportajı
AMD Spider Platformu Lansmanı : HIS Türkiye Genel Müdürü Hakan ABA ile Röportaj
WEB Dersleri Blog lara giriş 2
Selcukhoca.com ve Gunesintamicinde.com ile bloglar üzerine röportaj

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç