arkadaslar, kuzenim ile birlikte firma olarak ithalatini yapmayi dusunuyoruz. bu sekilde sanirim garanti sorunu da olmaz ve ucuza getirtebiliriz.
almak isteyenleri listeye ekliycem. eger yeterli sayiya ulasirsa getirtmeyi dusunuyoruz. buraya liste yapicam.
oncelikle marka ve model belirlememiz gerekiyor. once burada gorusleri alicam sonra bir anket acip oylama yapmayi dusunuyorum. en cok oyu alan MKV/HD player i getirtebiliriz.
benim simdilik yazacaklarim asagida. burada tek tek elestirisini yapip en uygun modeli getirtebiliriz. sonucta hemen hemen hepsi Cin mali sanirim ve islemcilerini bir tek firma uretiyor ( Sigma islemci diye biliyorum )
FİYATLAR YURTDIŞI SATIŞ FİYATLARIDIR. TÜRKİYE SATIŞ FİYATLARI VERGİLERDEN DOLAYI TABİ Kİ DAHA FAZLA OLACAKTIR.
arkadaslar, kuzenim ile birlikte firma olarak ithalatini yapmayi dusunuyoruz. bu sekilde sanirim garanti sorunu da olmaz ve ucuza getirtebiliriz.
almak isteyenleri listeye ekliycem. eger yeterli sayiya ulasirsa getirtmeyi dusunuyoruz. buraya liste yapicam.
oncelikle marka ve model belirlememiz gerekiyor. once burada gorusleri alicam sonra bir anket acip oylama yapmayi dusunuyorum. en cok oyu alan MKV/HD player i getirtebiliriz.
benim simdilik yazacaklarim asagida. burada tek tek elestirisini yapip en uygun modeli getirtebiliriz. sonucta hemen hemen hepsi Cin mali sanirim ve islemcilerini bir tek firma uretiyor ( Sigma islemci diye biliyorum )
Düşünce güzel, umarım amacınıza ulaşırsınız, çok kabaca modellerin yanına bir fiyat aralığı da yazarsanız (sanırım bi hesaplama yapmışsınızdır), daha kolay karar verebiliriz diye düşünüyorum.
LG 32LE2R TV, PS3 60GB Pal, Toshiba HD-EP 30 HD DVD Player, Digiturk+, Lenovo 3000 N200 Notebook, Pure Acoustics Dream 77, Pure Acoustics SL-W10 sub, Onkyo TX-SR 605 avr, Monster THX 1,5mm² kablo, Panasonic PT-AX200, fon-screen 200x200 perde, Tunçmatik 650VA UPS Oyun bittiğinde şah da piyon da aynı kutuya konur!.. SATILIK PROJEKSİYON PERDESİ VE TAVAN ASKI APARATI
slm ark.lar size şunu söyleyebilirim tomacro iyi bir alet ama baya ağır popcorn ve istar hafif tvixi bilmiorum ama özellikleri aynı zannediyorsam diğerleriyle aynburda satacağınız fiyatları yazarsanız herkes için seçmek daha kolay olacaktır. sanırım en pahalısıda tvix olacağını tahmin ediyorum...
seçimim ise tvix6500a olacaktır.full hd 1080p olmasıda büyük avantaj
Tomacro da 1080p ... sadece Tvix işçilik olarak daha iyi gibi... Ben tomacro kullanıyorum ve bir sorun yaşamadım... Ağır derken çalışmasını mı kütlesini mi kastettiniz anlamadım....
ağır derken çalışma olarak değil fiziki olarak ağır demek istedim.yoksa çalışması gayet ii ben memnunum.bu 4üründe aynı gibi gözüküyor.tvixle istarın yeni modeli 1.3 tomacro ve popcorn 1.1. ama performans açısından aynı diyebilirim.
arkadaşlar incelemeleri buraya koysak? veya review linklerini buraya koysak daha kolay bir fikir sahibi oluruz.
LG 32LE2R TV, PS3 60GB Pal, Toshiba HD-EP 30 HD DVD Player, Digiturk+, Lenovo 3000 N200 Notebook, Pure Acoustics Dream 77, Pure Acoustics SL-W10 sub, Onkyo TX-SR 605 avr, Monster THX 1,5mm² kablo, Panasonic PT-AX200, fon-screen 200x200 perde, Tunçmatik 650VA UPS Oyun bittiğinde şah da piyon da aynı kutuya konur!.. SATILIK PROJEKSİYON PERDESİ VE TAVAN ASKI APARATI