Cem Yılmaz, Türk Telekom ve Avea’nın katkılarıyla evinizde! (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ana Sayfa Haberleri >> Basın Bültenleri

bersaybulten -> Cem Yılmaz, Türk Telekom ve Avea’nın katkılarıyla evinizde! (24 Nisan 2008; 23:39:12)

Cem Yılmaz, Türk Telekom ve Avea''nın katkılarıyla evinizde!

Ünlü komedyen Cem Yılmaz''ın ''CMYLMZ'' isimli gösterisinin DVD''si Türkiye''de

ilk kez Türk Telekom ve Avea bayilerinde satışa sunuluyor

Türkiye''nin telekomünikasyon devi Türk Telekom ve yenilikçi GSM operatörü Avea, hayata geçirdikleri proje kapsamında,  ünlü komedyen Cem Yılmaz''ın 2001 – 2007 yılları arasında Türkiye''nin dört bir yanında sahneye koyduğu ve büyük ilgiyle karşılanan ''CMYLMZ'' isimli gösterisini DVD olarak piyasaya sundu.

Türk Telekom ve Avea''nın katkılarıyla hazırlanan ''CMYLMZ'' DVD''si 19 Nisan''dan itibaren 3 ay boyunca sadece Türk Telekom ve Avea bayilerinde KDV dahil sadece 14,90 YTL''ye satılacak.

V1ncent -> Cevap: Cem Yılmaz, Türk Telekom ve Avea’nın katkılarıyla evinizde! (25 Nisan 2008; 0:06:05)

Şahan Gökbakar Cem Yılmazın Tahtını aldı...[:(]

Give a five bro
check it out man!
iyi akşamlar diliyorum[;)]

mehmet328 -> Cevap: Cem Yılmaz, Türk Telekom ve Avea’nın katkılarıyla evinizde! (25 Nisan 2008; 0:11:04)

cem yılmaz gene çıkacaktır piyasaya[;)]

timiral -> Cevap: Cem Yılmaz, Türk Telekom ve Avea�nın katkılarıyla evinizde! (25 Nisan 2008; 13:44:11)

Cem yılmaz Şahanı çok pis döver . [:)]

dmxerkan -> Cevap: Cem Yılmaz, Türk Telekom ve Avea�nın katkılarıyla evinizde! (25 Nisan 2008; 15:00:02)

Şahan kim ya

Fakir_çocuk -> Cevap: Cem Yılmaz, Türk Telekom ve Avea�nın katkılarıyla evinizde! (25 Nisan 2008; 16:34:08)

quote:

Orjinalden alıntı: dmxerkan

Şahan kim ya

CEM YILMAZIN üretkinliği olsa şimdi şahan onu geçmezdi mesela gora güzel ama aşırı senaryo gibi geldi bana

dennzi -> Cevap: Cem Yılmaz, Türk Telekom ve Avea�nın katkılarıyla evinizde! (25 Nisan 2008; 16:41:43)

ayıptır yapmayın ikiside güzide sanatcılarımızdan dır[:D]

Reasonable -> Cevap: Cem Yılmaz, Türk Telekom ve Avea�nın katkılarıyla evinizde! (25 Nisan 2008; 17:14:05)

Şahan falan hikaye arkadaşlar.Cem Yılmaz Stand-Up kavramını ülkemize getiren isimdir bence.[:'(]

AnseLmo82 -> Cevap: Cem Yılmaz, Türk Telekom ve Avea�nın katkılarıyla evinizde! (25 Nisan 2008; 19:00:23)

Forever CEM [:(]

PongoLLe -> Cevap: Cem Yılmaz, Türk Telekom ve Avea�nın katkılarıyla evinizde! (25 Nisan 2008; 20:40:01)

Cem Yılmaz her zaman bir numara.

your_rock -> Cevap: Cem Yılmaz, Türk Telekom ve Avea�nın katkılarıyla evinizde! (26 Nisan 2008; 1:03:44)

Ben istemiyorum kardeşim o adamı evimde ne işi var ya [sm=ranting2.gif] [sm=muha.gif][sm=muha.gif]

The maXz! -> Cevap: Cem Yılmaz, Türk Telekom ve Avea�nın katkılarıyla evinizde! (26 Nisan 2008; 13:24:05)

Bence hem şahan hemde cem aynı derecede.

chakir -> Cevap: Cem Yılmaz, Türk Telekom ve Avea�nın katkılarıyla evinizde! (27 Nisan 2008; 17:03:05)

cem yılmaz telekoma çok pis kazık attı :))

bu piyasaya çıkan dvd, cem yılmazın rest esprilerinden oluşan bir dvd, orjinal cmylmz gösterisini seyredenler bilirlerki, bu gösteriyle alakası yok. asıl bomba dvd muhtemelen cem yılmazın telekom ile anlaşması bittiğinde, cem yılmaz tarafından piyasaya sürülecek. ayrıca burdaki performansıda çok kötü, ntv nin gecesindeki performansı bile katlanır bunun yanında. cem yılmazın baş yapıtı gora da değil bir tat bir doku gösterisidir. orjinal cmylmz gösterindeki bomba espriler ile bu dvd arasındakiler ( tabi aklımda kalanlarla )

zenci ler ile beyazlar arasındaki farklar ( bu dvd de çok yüzelsel ve basit esprilerle geçiştirilmiş )
sperm bankası ( çok daha fazla espri vardı, en güzellerinede rastlamadım bu dvd de )
atatürk şiiri ( orjinal gösterinin finalinde milleti komaya sokan performans bu dvd de yok )

daha da niceleri vardı aslında, aklımda kalmadı, 5-6 sene önce gitmiştim.

jr_alpha -> Cevap: Cem Yılmaz, Türk Telekom ve Avea�nın katkılarıyla evinizde! (28 Nisan 2008; 1:19:00)

ben bu dvdnin divxini indireli 1 hafta oldu :D

bodrumlu2 -> Cevap: Cem Yılmaz, Türk Telekom ve Avea�nın katkılarıyla evinizde! (30 Nisan 2008; 17:11:38)

Ben de Cem Yılmaz'ın telekom performansını beğenmeyenler arasındayım.Fakat tabiki bu Cem yılmaz'ı dibe vurmayı gerektirmez.Ayrıca Şahan ile Cem'i karşılaştırmak da elma ile armutu karşılaştırmak gibi bence ...[sm=s15.gif]

ali270 -> Cevap: Cem Yılmaz, Türk Telekom ve Avea�nın katkılarıyla evinizde! (1 Mayıs 2008; 9:19:46)

quote:

Orjinalden alıntı: bodrumlu2

Ben de Cem Yılmaz'ın telekom performansını beğenmeyenler arasındayım.Fakat tabiki bu Cem yılmaz'ı dibe vurmayı gerektirmez.Ayrıca Şahan ile Cem'i karşılaştırmak da elma ile armutu karşılaştırmak gibi bence ...[sm=s15.gif]

aynen ikiside komedyen ama kulvarları farklı.

A.vahit -> Cevap: Cem Yılmaz, Türk Telekom ve Avea�nın katkılarıyla evinizde! (3 Mayıs 2008; 21:29:36)

bence şahanda cem yılmazda aynı derecede kıyaslamaya gerek yok[>:]

westenasılgirilir -> Cevap: Cem Yılmaz, Türk Telekom ve Avea�nın katkılarıyla evinizde! (3 Mayıs 2008; 23:17:11)

.

kaspaz -> Cevap: Cem Yılmaz, Türk Telekom ve Avea�nın katkılarıyla evinizde! (6 Mayıs 2008; 19:00:17)

şahan halk kahramanı...
cem ise asillerden...
şahanın esprilerine ninem bile güler...
cemin esprilerinden belli bi kesim etkilenir...IQ gerek yani[;)] harbiden cem abimiz cok zeki bi adam [sm=s15.gif]

Sayfa: [1]

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
0.59375