Şimdi Ara

## Kodak'tan Çok Fonksiyonlu Yeni Yazıcı ##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  ## Kodak'tan Çok Fonksiyonlu Yeni Yazıcı ##


    Baskı ve görüntüleme teknolojilerinde sektörün önemli isimlerinden biri olan Kodak, ESP 5 kod adlı yeni yazıcısını duyurdu. Çok fonksiyonlu olan yani "all-in-one" sınıfında yer alan yeni yazıcı özellikleri ile dikkat çekmeyi başarıyor. Ürün döküman yazabilmenin yanı sıra tarama ve kopyalama yapabilen Kodak ESP 5 ayrıca resim baskısı da yapabiliyor. Çok formatlı bellek kartı desteği sunabilen yazıcı ayrıca 3" boyutunda renkli LCD ekrana da sahip. Ekran üzerinde yazıcıya ait pek çok ayar ve kontrol yapılabilirken Bluetooth desteği ile bilgisayar üzerinden çıktısı alınacak dosya yazıcıya aktarılabiliyor. 30 saniyede 4x6" boyutunda fotoğraf, 1 dakikada 30 adet siyah döküman çıktısı veya 29 det renkli çıktı yapabiliyor. Kullanılan kağıt tipini algılayan ve buna göre ayarlarını otomatik olarak gerçekleştirebilen Koda ESP 5, yanında getirdiği Home Center adlı yazılım ile kullanıcılara özellikle fotoğraf baskısı konusunda farklı ayar ve özellik alternatifleri sunabilmekte. Siyah renkli tasarımı ile de oldukça dikkat çekici olan ürünün 5 Mayıs'tan itibaren 170$'lık yurt dışı etiket fiyatı üzerinden kullanıma sunulacağı belirtiliyor.







  • Kamerada Kodak çok kaliteli ürünleri var fakat yazıcısını hiç kullanmadım, fiyat ve fonksyonel açısından iyi bir ürüne benziyor
  • Bakalım piyasaya cıksın nasıl olduğunu görürüz!!!
  • Fax fonksiyonuda varmı acaba?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: tolgaciik

    Fax fonksiyonuda varmı acaba?


    Sanmıyorum, bildiğiniz 3'ü bir arada (yazıcı, tarayıcı, fotokopi) bir yazıcı. Dakikada 29 sayfalık renkli çıktı hızı da fazla iddialı duruyor. Şayet dökümanlarınız bol grafikli ise baskı süresi daha da uzayacaktır.
  • Acaba görüntü kalitesi nasil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.