Hesabı Çalınan veya Bilgilerini Değiştirmek isteyenler için Ticket Örneği... (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Oyun] >> Knight Online >> KO Genel >> Konu Dışı

ArkandayIM -> Hesabı Çalınan veya Bilgilerini Değiştirmek isteyenler için Ticket Örneği... (24 Nisan 2008; 20:59:17)

Hesabı çalınan ( Hack yiyen ) veya bilgilerini değiştirmek isteyen arkadaşlar aşağıdaki ticket örneğini kullanabilirler...

-----------------------------------------------------------------------------------

Dear, Customer Support
I got hacked please change my account information.
I want to change my Account Password , My e-mail and 3 secret questions and answers.
These are my payment informations. Thanks for your help..

-----------------------------------------------------------------------------------

Hesabını geri alabilmek için veya bilgi değiştirmek için aşağıdaki bilgileri bilmeniz gerekmektedir..

Account Login ID : ********** [Giriş ID sini giriniz]
My Character ID: ************ [ Charını adı ]
Server : ******** [Serveri yazınız]
Hack Date : [Charınızın Çalındığı Zamanı Belirtiniz]
Character level before hack : **********[*Level*-*Exp* Kac Level Oldugunu ve Yaklasik % Kac Expte Olduğunu Yazınız]
Secret question answer before i got hacked : ***********[Hacklenmeden Önceki Gizli Sorunun Cevabını Yazınız]
Registration Date :********* [Hesabın Açıldığı Tarihi Yazınız]

Ödeme bilgilerinizin hepsini göndermeniz gerekmektedir. Aşağıda görülen sadece örnek olup, bütün C&B ve diğer ödemelerinizi bildirmeniz gerekir.

Click and Buy Information...

1st Click And Buy [Birinci Kredi Kartı ile Alışveriş yaptıgınız C&B Bilgileri]

Customer ID number : ********* [ 9 Haneli Müşteri Numarası]
C&B E mail : ********@hotmail.com [C&B maili yazınız]

2nd Click And Buy [ikinci Kredi Kartı ile Alışveriş yaptıgınız C&B Bilgileri]

Customer ID number : ********* [ 9 Haneli Müşteri Numarası]
C&B E mail : ********@hotmail.com [C&B maili yazınız]

Paypal Information...

PAYPAL ID : ************@hotmail.com [Paypal Maili yazınız]
Credit Card Last 4 digit: **** [Kredi Kartı Son 4 Hanesini Giriniz]

KESN CODE : ******** [Alışverişinde KESN kodlarını girip Submit yaptığımızda, size verilen şifreyi yazın lütfen]
Date : ****.**.** [KESN Aktivasyonunun Yapıldığı Tarihi Yazınız]

New Password : ********* [EN fazla 10 haneli yapınız (ex: ö, ı, ü, t, d, ç) Bunları kullanmayınız..]

New Mail : *********@hotmail.com

New 3 secret questions and answers ;

1)- What is your mother's maiden name? >> Answer :

2)- What city were you born in? >> Answer :

3)- Who was your childhood hero? >> Answer :

Sadece Yapmanız Gereken **** Yazan Yerleri Kendi Hesabınıza Uygun Şekilde Doldurmaktır

koray_mat -> Cevap: Hesabı Çalınan veya Bilgilerini Değiştirmek isteyenler için Ticket Örneği... (24 Nisan 2008; 21:07:04)

güzel paylaşım[:'(]

meteor4in -> Cevap: Hesabı Çalınan veya Bilgilerini Değiştirmek isteyenler için Ticket Örneği... (26 Mayıs 2008; 21:01:16)

karısık 5tane pre yolladım istemediler:( son 6ay dediler

MavimsiDünya -> Cevap: Hesabı Çalınan veya Bilgilerini Değiştirmek isteyenler için Ticket Örneği... (26 Mayıs 2008; 21:05:46)

quote:

Orjinalden alıntı: meteor4in

sende 1 ay sonra denesen olur belki

geexer -> Cevap: Hesabı Çalınan veya Bilgilerini Değiştirmek isteyenler için Ticket Örneği... (28 Mayıs 2008; 8:40:58)

Diyelim adam K-ESN kodlarını yolladı C&B bilgilerini yollamadı o zaman işlem yapmıyolar

Paysage -> Cevap: Hesabı Çalınan veya Bilgilerini Değiştirmek isteyenler için Ticket Örneği... (28 Mayıs 2008; 8:43:33)

şifreyi nasıl deiştircez acaba ben değiştirmek için tıklıyorum g1 sitesine yolluyo ordan nasıl yapcaz

meteor4in -> Cevap: Hesabı Çalınan veya Bilgilerini Değiştirmek isteyenler için Ticket Örneği... (28 Mayıs 2008; 10:25:09)

quote:

Orjinalden alıntı: MavimsiDünya

quote:

Orjinalden alıntı: meteor4in

sende 1 ay sonra denesen olur belki

2ay oldu tekrar yollucağım :(
click and buy ile hiç almadım hep cafeden aldım için elimde
500cash 4tane pre 2bronze 1gold 1silver var...

uğur22 -> Cevap: Hesabı Çalınan veya Bilgilerini Değiştirmek isteyenler için Ticket Örneği... (5 Temmuz 2008; 1:05:12)

Thank you for contacting Knight Online Customer Support. I am sorry to hear that you are having trouble with Password and E-mail change for account "***". Unfortunately, support for this issue does not fall under our Free2Play™ offering. I appreciate your frustration in this matter and apologize for any inconvenience this may have caused. To learn more about the support levels we provide, please review the Knight Online Service Level Agreement at: http://www.knightonlineworld.com/sla.php. Thank you for playing Knight Online and happy hunting!

Regards,

Knight Online Customer Support
www.knightonlineworld.com
www.gamersfirst.com

For quality assurance purposes we have updated the category on your behalf. This is to ensure efficiency and accuracy of the assistance you are provided.

geldi anlamı nedir?

ozgur__666 -> Cevap: Hesabı Çalınan veya Bilgilerini Değiştirmek isteyenler için Ticket Örneği... (5 Temmuz 2008; 7:50:17)

quote:

Orjinalden alıntı: kominiko

şifreyi nasıl deiştircez acaba ben değiştirmek için tıklıyorum g1 sitesine yolluyo ordan nasıl yapcaz

seni g1 sayfasına yönlendirdikten sonra giriş yapıcaksın orayada.daha sonra g1 sayfam kısmı üst tarafta.orayı tıkladıktan sonra şifre değiştirme ekranı için bi tıklama linki veriliyo oradan şifreni değiştirebilirsin.[:'(]

uğur22 -> Cevap: Hesabı Çalınan veya Bilgilerini Değiştirmek isteyenler için Ticket Örneği... (5 Temmuz 2008; 13:23:57)

quote:

Orjinalden alıntı: uğur22

Thank you for contacting Knight Online Customer Support. I am sorry to hear that you are having trouble with Password and E-mail change for account "***". Unfortunately, support for this issue does not fall under our Free2Play™ offering. I appreciate your frustration in this matter and apologize for any inconvenience this may have caused. To learn more about the support levels we provide, please review the Knight Online Service Level Agreement at: http://www.knightonlineworld.com/sla.php. Thank you for playing Knight Online and happy hunting!

Regards,

Knight Online Customer Support
www.knightonlineworld.com
www.gamersfirst.com

For quality assurance purposes we have updated the category on your behalf. This is to ensure efficiency and accuracy of the assistance you are provided.

geldi anlamı nedir?

bilen yokmu?

johonwayni -> Cevap: Hesabı Çalınan veya Bilgilerini Değiştirmek isteyenler için Ticket Örneği... (23 Temmuz 2008; 19:56:23)

Giden bilet gitmiştir geri geldigini ben hiç duymadim [sm=bye2.gif]

Malatya/Arapgir -> Cevap: Hesabı Çalınan veya Bilgilerini Değiştirmek isteyenler için Ticket Örneği... (26 Temmuz 2008; 18:28:31)

quote:

Orjinalden alıntı: johonwayni

+1

ArkandayIM -> Cevap: Hesabı Çalınan veya Bilgilerini Değiştirmek isteyenler için Ticket Örneği... (26 Temmuz 2008; 19:25:02)

quote:

Orjinalden alıntı: johonwayni

O senin sorunun bizzat zamanında kendi arkadaşlarımın charını geri aldık.[sm=dry.gif]

IaMChak0 -> Cevap: Hesabı Çalınan veya Bilgilerini Değiştirmek isteyenler için Ticket Örneği... (26 Temmuz 2008; 19:27:43)

Teşekkürler

deluhanlu -> Cevap: Hesabı Çalınan veya Bilgilerini Değiştirmek isteyenler için Ticket Örneği... (7 Ağustos 2008; 14:33:22)

tam buna ihtiyaç wardı arkadaşın 70 lvl warrior gitti çok teşekkürler[:'(]

ArkandayIM -> Cevap: Hesabı Çalınan veya Bilgilerini Değiştirmek isteyenler için Ticket Örneği... (7 Ağustos 2008; 14:37:31)

ne demek görevimiz yardımcı olmak.[sm=evillol.gif]

deluhanlu -> Cevap: Hesabı Çalınan veya Bilgilerini Değiştirmek isteyenler için Ticket Örneği... (8 Ağustos 2008; 12:20:10)

ya ama şöyle birşey war arkadaş mail şifreyi unuttu gizli soruyu da unuttu yani anlayacağınız biraz saf acaba yinede olur mu?[;)]

ArkandayIM -> Cevap: Hesabı Çalınan veya Bilgilerini Değiştirmek isteyenler için Ticket Örneği... (8 Ağustos 2008; 12:29:28)

hiç birini hatırlamıyorsa zor.

deluhanlu -> Cevap: Hesabı Çalınan veya Bilgilerini Değiştirmek isteyenler için Ticket Örneği... (12 Ağustos 2008; 13:07:00)

teşekkürler bilgler için

deluhanlu -> Cevap: Hesabı Çalınan veya Bilgilerini Değiştirmek isteyenler için Ticket Örneği... (15 Ağustos 2008; 16:41:38)

yupiiiii şappi şappi [;)] beyler ticketım kabul edildi arkadaşmın charını geri aldık artık ortağımla ebraber takulacağum da[8D]

Sayfa: [1]

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
0.453125