Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
samsung ml-1610 sorun var arkadaşlar.....

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Yazıcı/Tarayıcı >> samsung ml-1610 sorun var arkadaşlar..... Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
eakarvardar

24 Nisan 2008; 18:33:03 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaşlar dosyayı yazdırıyorum ama belgeyi sırada tutuyor yazmıyor sorun ne olabilir

faraklit

27 Nisan 2008; 2:41:20 

usb bağlantı noktasını değiştirip bir dene
olmadı başka bilgisayar
olmadı aldığın yer

oberen

27 Nisan 2008; 23:57:02 

arkadaslar bendede yazıcı sılık yazmaya basladı.toneri full dolu kendım doldurdum,dram kısmı temız ama anlasılmaz bır sekılde sılık cıkartıyor dokumanları.acaba baska yapılabılecek bır sey olabılırmı?sorun buyuk ıhtımalle tonerın oldugu mekanık kısımda ama onu almaktansa yazıcıyı cope atar baska bır yazıcı aırım daha ıyı.

vaynett
Uzaklaştırılmış

Cezası bitmiş fakat kullanıcı giriş yapmamıştır

6 Mayıs 2008; 19:14:39 

quote:

Orjinalden alıntı: oberen

arkadaslar bendede yazıcı sılık yazmaya basladı.toneri full dolu kendım doldurdum,dram kısmı temız ama anlasılmaz bır sekılde sılık cıkartıyor dokumanları.acaba baska yapılabılecek bır sey olabılırmı?sorun buyuk ıhtımalle tonerın oldugu mekanık kısımda ama onu almaktansa yazıcıyı cope atar baska bır yazıcı aırım daha ıyı.

Bende bu yazıcıdan aldım ve sorunsuz kullanıyorum silik yazmaya başladı demişsiniz acaba ne kadar zamandan sonra bu durum başladı ve sorun neymiş
Namaste.

8 Mayıs 2008; 14:41:06 

bu sorun pcr veya bıçak hatasıdır. ayrıca tonere uygun olmayan toz doldurulunca da da silik yazar.

quote:

Orjinalden alıntı: vaynett

quote:

Orjinalden alıntı: oberen

Bende bu yazıcıdan aldım ve sorunsuz kullanıyorum silik yazmaya başladı demişsiniz acaba ne kadar zamandan sonra bu durum başladı ve sorun neymiş

sony w55 7.2mp + Cowon u3 2 gb + Griffin EarThumps + hp dv6449us
oberen

11 Mayıs 2008; 0:53:04 

arkadaslar yazıcıdan daha 1100 sayfa falan cıktı aldım eskı degıl.tonere gelınce ılk olarak fotokopı tonerı doldurmudtum bır sure yazdı ama sorun cıkardı sanırım kalın geldı sılık yazmaya baslamıstı,ama sonra arastırdım ozellıkle bu yazıcının tonerınden ıstedım bılen bır kısıden ve bana gelen toner pudra benzerı cok ınce bır toner.ama bu tonerı koyunca da neredeyse cok sılık hatta hıc yazmamaya basladı.acaba ben yıne yanlıs toner mı koydum,nasıl bır toner kullanmam gerekıypr acaba?

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Yazıcı/Tarayıcı >> samsung ml-1610 sorun var arkadaşlar..... Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Sapphire HD 3850 ve HD 3870
ATIın merakla beklenen R670 GPUsu mercek altında
GeCUBE X-Turbo Dual HD3870 X2
GeCUBE X-Turbo Dual HD3870 X2 ekran kartı video incelemesi: ATI yine yeniden üst seviye bir ekran kartıyla sahnede

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar