Sunny AT-7011D Cihazım var. Türksat hariç 1700 kanal var ve bunların nerdeyse hepsinde ya Şifre var galiba nagravision MediaGuard felan yazıyor yada No av var. mesela gameOne kanalını izlemek istiyorum ama sağ üstte No Av yazıyor bi arkadaşım no av sorununa Antene birşey taktırman lazım dedi bu doğrumu? şifre konusunda ne yapmam lazım?
nagravision ve mediaGuard şifreleme sistemlerinden 2 sinin adı.No av da yayın yok anlamında .Antene taktıracağınız birşey yok. http://www.lyngsat.com/turk42.html ve http://www.lyngsat.com/hotbird.html linklerinden güncel kanal listesini cihazınıza yükleyin ve www.depo.shows.it linkinden de cihazınıza ait son yazılımı yüklerseniz emuyla açılabilen tüm şifreli kanalları izleyebilirsiniz...
yardımın için sağol deniycem, ama arkadaşımda açılan kanal bende no av yazıyor yayın olmasa ondada olmaz galiba.
@bu siteden kanal listesini nasıl indiriyoruz bişeymi kaçırdım
TP değeri değişmiş olabilir.Arkadaşındaki frekans güncellenmiş TP değeri olabilir.O sitede cihazına ait kanal listesini bulduktan sonra o dosyadaki txt dosyasında yüklemeyi nasıl yapacağınız yazar.Cihazınızı ben test etmediğim için daha fazla yorum yapamıyorum mualesef..
kafadan 1 taneyi karşılaştırdım. Mesela Karadeniz TV benim televizyonda anten işareti görünüyor ve açılmıyor. ve Linkdeki TP değeri ile aynı değil. TPyi nasıl değiştiricem
@doğru TP ile arattım düzeldi ama hotbird kanallarında TP ler aynı. ve NO AV var yada Anten işareti çıkıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sleepless^ -- 28 Nisan 2008; 18:53:31 >
kafadan 1 taneyi karşılaştırdım. Mesela Karadeniz TV benim televizyonda anten işareti görünüyor ve açılmıyor. ve Linkdeki TP değeri ile aynı değil. TPyi nasıl değiştiricem
@doğru TP ile arattım düzeldi ama hotbird kanallarında TP ler aynı. ve NO AV var yada Anten işareti çıkıyor.
Hotbirdten hiçbir kanal mı çıkmıyor yoksa sadece bazıları mı çıkmıyor?
sadece bazıları çıkıyor. hepsi donuyor veya no av veya anten işareti var
@bugün bir uydu alıcısı satan yere gittim durumumu anlattım adam sirius la beraber tüm hotbird kanallarını açtı orda denedik hepsi açılıyor ama eve geldiğimde kilitli ve no av. yani sorun çanağımda galiba yarın çanağada bakıcaklar umarım hallolur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sleepless^ -- 29 Nisan 2008; 21:39:24 >