Iphone Hoparlör Sesini Yükseltme (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Donanım sorunları, Aksesuarlar, Yedek parça

alprak -> Iphone Hoparlör Sesini Yükseltme (24 Nisan 2008; 18:17:21)

Mrb arkadaşlar bilindiği gibi Iphoneların dışarıya verdikleri ses gerçekten kalitesine gölge düşürücek bir seviyede.Etraftan çok kötü tepkiler alıyorum bu telefondan böle sesmi çıkar v.b şeyler.Forumu takip ettim ve araştırdımki bu sorun hepimizde olan bir sorun her nekadar yeni çıkan iphone'larda hoparlörü değişik deselerde inanmyrm öyle birşey olamaz standı neyse odur.Geçenlerde açık biyerde gece vakti etraf sessiz bi deneme yaptım ssi dışarıya nasıl veriyor diye.İlk incelemelerimde telefon mp3 ve mp4 formatında olan parçalarda farklılık gösterdi yani bi parçada gayet net ve düzgün bir şekilde ses alırken başka bir parçada veya videoda daha kısık bir ses veriyor dışarıya.Yine forumdan araştırarak telefonuma kurduğum volume boost diye bir program açıkcası bundanda randıman alamadım dışarıya yine aynı şekilde ses geliyor.Size sorum acaba forumda araştırıpta göremediğim biyerde bu ses kısklığının giderilmesi için bir program yayınlandımı yoksa yokmu yoksa donanımsal olarakmı çözüm bulmak zorundayız bu kısık ses olayına benim bu telefonda en büyük eksik dediğim nokta burası.Eğer sizden önce ben bu konuyla ilgili bir çözüm bulursam buradan size yayınlıyacağım sizdende aynı talebi görmek istiyorum.

ZeneX -> Cevap: Iphone Hoparlör Sesini Yükseltme (24 Nisan 2008; 18:55:40)

Program değil de, kullanacağın mp3 leri normalize et. Google da bir bak Audio Normalization diye...
Nomalize olayı, ses dosyasını mümkün olacak en yüksek kalitede en yüksek sese ulaştırır.. Şahsen ben zil sesi olarak kullandığım mp3 'ü bu şekilde bir işlemden geçirdim, şimdi bangır bangır çalıyor..

_SiN_ -> Cevap: Iphone Hoparlör Sesini Yükseltme (25 Nisan 2008; 17:01:41)

işe yaradı mı bılmıyorum bırazdan denicem zennex'in soledigini ama bunun dısında sanırım pek bi cozumu yok gibi neticede donanımsal olarak bı hoporlor bı yere kadar ses verebılır ...
En kotu yanı belkıde tek kotu yanı bu bence iphone 'un ...
almadan once bole olduıgunu bılmıyodum aldıktan sonra hayal kırıklıgına ugradım ...
ama bununda nedeni yine ticari amaclardan geldigine inanıyorum .. hepınız apple'ın ipod icin cıkardıgı hoporlorlu ufak stand'ı bılırsınız ... tek sebep bu oldugunu dusunuyorum sadece onlardan satarak daha cok kazanmak .. yoksa bu heralde bı telefonun en basıt kısmıdır ..bu kadar kotu olamaz..

sertach2 -> Cevap: Iphone Hoparlör Sesini Yükseltme (13 Mayıs 2008; 18:13:48)

Hoparlör sesi ewet düşük fakat kulaklık sesi çok ii bence tabii silikon kulaklık olsa süper olur onu da satın alıp kullanmak mümkün zaten... Ben sese karşı biraz uyuzumdur W810i kullanmıştım ve onun versiyonunu düşürerek ses ayarları ile oynama şansım vardı yine DH den bi arkadaş açıklamış saolsun onun yardımıyla yaptım ve birde 192kbps lik şarkılar atıyodum içine genelde ve sonuç muhteşem oluyordu tabiiki Sonyericsson ın silikon kulaklıklarının bu işte büyük rolü var acaba iphone da böyle bişi mümkün olabilirmi?

MuttFTS. -> Cevap: Iphone Hoparlör Sesini Yükseltme (13 Mayıs 2008; 20:34:36)

İstediğin kulaklığı alıp takabilirsin.. Silikon dediğin kulaklıklar sanırım IEM'ler, piyasada baya var.. Kulaklık ve aksesuarlar kısmını okuyabilirsin forumdaki..

quote:

Orjinalden alıntı: sertach2

Hoparlör sesi ewet düşük fakat kulaklık sesi çok ii bence tabii silikon kulaklık olsa süper olur onu da satın alıp kullanmak mümkün zaten... Ben sese karşı biraz uyuzumdur W810i kullanmıştım ve onun versiyonunu düşürerek ses ayarları ile oynama şansım vardı yine DH den bi arkadaş açıklamış saolsun onun yardımıyla yaptım ve birde 192kbps lik şarkılar atıyodum içine genelde ve sonuç muhteşem oluyordu tabiiki Sonyericsson ın silikon kulaklıklarının bu işte büyük rolü var acaba iphone da böyle bişi mümkün olabilirmi?

sertach2 -> Cevap: Iphone Hoparlör Sesini Yükseltme (13 Mayıs 2008; 22:33:07)

Ewet tabiikii kullanılır o kulaklıklar anlatmak istediğim ses yükseltme konusunda Sonyericsson W810i de olduğu gibi bi yazılım vasıtası ile iphone'un akustik ayarları ile oynamak mümkün olabilir mi? demek istemiştim

soulmate -> Cevap: Iphone Hoparlör Sesini Yükseltme (13 Mayıs 2008; 22:41:06)

Ses sorununa çözüm olabilir mi bilmem buraya resimli anlatıyorum. Uygulayın. Deneyin.

iTunes'u açın,
Şarkıya sağ klik yapın
Get Info'ya tıklayın ordan.
[image]http://img139.imageshack.us/img139/8246/picture1bk3.png[/image]

Yukarıdaki seçeneklerden options'a tıklayın, volume adjustment'i en sağa çekin.

[image]http://img180.imageshack.us/img180/4120/picture4hn4.png[/image]

ok diyip, iPhone'a şarkıyı atın(iTunes'a bağlayın cihazı). iPhone kullanıcısı değilim ama sesi muhtemelen yükseltir.[:'(]

sertach2 -> Cevap: Iphone Hoparlör Sesini Yükseltme (13 Mayıs 2008; 23:31:52)

denedim değişen bişi yok [:)]

dreamman115 -> Cevap: Iphone Hoparlör Sesini Yükseltme (13 Mayıs 2008; 23:45:24)

ya o degilde ben iphone un sesinden çok şikayetçi degilim acaba yeni serilerde fln düzeltilme fln olmus olabilirmi benim alette direk 1.1.4 yüklüydü mesela yeni alınma yani diger telefonumda se w800 ve gene evde w810 ide war yani telefondan ses kıyaslamarım war kalite olarak onlara yaklasması zor tabiki ama sesi çokda düşük gelmedi bilemiyorum

sertach2 -> Cevap: Iphone Hoparlör Sesini Yükseltme (14 Mayıs 2008; 10:37:55)

Bu Mp3 leri zil sesi olarak kullanmam için sadece "Sendsong" programı mı kuru olması gerek yoksa başka bi işlem yapmak gerekiyomu? çünkü o kurulu olduğu halde zil olarak bir mp3 seçiyom ama arandığımda sadece titreşim oluyor ses çıkmıyor sorun nerede acaba?
bir de şöle bişi var itunes üzerinden m4v olarak zil sesi attım ringtones kısmına bi siteden indirdiğim , bunları iphone da göremiyom ?? bilen varmı?

iPhonedestek -> Cevap: Iphone Hoparlör Sesini Yükseltme (14 Mayıs 2008; 21:16:24)

hoparlor kısmındaki delikleri cihazınıza zarar vermeden iğneyle genişletin.farkı goreceksin;)

sorsoy -> Cevap: Iphone Hoparlör Sesini Yükseltme (9 Haziran 2008; 11:43:43)

Selamlar,
Hoparlorlerin ikisindende ses gelmesi gerekir değilmi? satan adam iphone larda sadece tek hoparlorden ses geldiğini ısrarla söyledide. [:)] Ona göre adamla papaz olacaz.

heLLWeapon -> Cevap: Iphone Hoparlör Sesini Yükseltme (9 Haziran 2008; 11:50:12)

quote:

Orjinalden alıntı: sorsoy

Selamlar,
Hoparlorlerin ikisindende ses gelmesi gerekir değilmi? satan adam iphone larda sadece tek hoparlorden ses geldiğini ısrarla söyledide. [:)] Ona göre adamla papaz olacaz.

Satan kişi doğru söylemiş çünkü tek hoparlör var[sm=bansign.gif]

apple_store -> Cevap: Iphone Hoparlör Sesini Yükseltme (9 Haziran 2008; 11:55:46)

İphone da tek hoparlör var ve de ses yükseltmek için hoparlörün deliklerine iğne sokun birşey deldiğinizi hissedeceksiniz bütün deliklere uygulayın bu işlemi ve sesi deneyin bakalım ne olacak..

sorsoy -> Cevap: Iphone Hoparlör Sesini Yükseltme (9 Haziran 2008; 12:03:12)

quote:

Orjinalden alıntı: heLLWeapon

quote:

Orjinalden alıntı: sorsoy

Selamlar,

Satan kişi doğru söylemiş çünkü tek hoparlör var[sm=bansign.gif]

Gerçekten şaşırtıcı!!! diğeri aksesuar ha? Adam böyle cihaz yapıyor ama ses yok! Çok enteresan. Valla içimi rahatlattınız. Gerçi problem yerli yerinde duruyor ama yapacak bir şey yok herhalde...
iğne işine gelince; çok akıllıca.

knghtt -> Cevap: Iphone Hoparlör Sesini Yükseltme (10 Haziran 2008; 9:28:25)

altta ki deliklerin bir taraftaki hoparlör diğeri mikrofon herhalde bende delicemde yanlışlık yapmaktan korkuyorum

vkturker -> Cevap: Iphone Hoparlör Sesini Yükseltme (10 Haziran 2008; 12:50:03)

Merhaba arkadaşlar,

Öncelikle forumdaki herkese cok tesekkür ederim, zira her geçen gün bir özelliğini daha randımanlı bir şekilde kullanıyorum iphone'umu sayenizde.. Ancak bir sorunum var, umarım yardımcı olursunuz.. geçen hafta sendsong'u yükledim, buradan da bir şarkıyı ringtone olarak atadım, ancak gerek sesin çok kısık olması ve gerekse titreşimin olmaması sebebi ile programı sildim... işte ne olduysa ondan sonra oldu, şimdi ne ses var ne titreşim.. tekrar bu programı install edip aynı şarkıyı seçeyim dedim, yine çözüm olmadı.. telefonu açıp kapama işlemlerini de yaptım her ringtone atamasından sonra, ama sonuç yok.. yardımcı olabilir misiniz?

(NOT: aynı mesajı "iPhone'a ringtone atma!! resimli rehberimiz!! " adlı konuya da atmıstım, oraya cevap verecek arkadaşlara da şimdiden teşekkürler)

teşekkür ederim....

deepdarque -> Cevap: Iphone Hoparlör Sesini Yükseltme (13 Haziran 2008; 2:00:15)

arkadaşlar uğraşmayın boşuna bir toplu iğne görüyor işinizi. Hoparlör üzerindeki 4-5 deliğe 2-3 mm kadar iğneyi sokun zaten altında kalın siyah kağıt veya bez gibi bişey var. o deliniyor yada hafif aralanıyor (ben alttaki siyah kapağı söktüğümde benimki aralanmıştı) ondan sonra dinleyin siz sesi. İnanın hiç gerek yok programla yada uzantı değiştirmekle falan delin gitsin. tecrübeyle kanıtlanmıştır birçok arkadaş bu şekilde kullanıyor delin gitsiiiiiin.[:(]

kelbocek -> Cevap: Iphone Hoparlör Sesini Yükseltme (13 Haziran 2008; 13:07:06)

arkadaşlar telefonu elinize alıp size dönük olarak tuttuğununz zaman solda kalan kısım hoparlördür. eğer becerebilirseniz siyah kapağı çıkarabilirsiniz. siyah kapağı çıkardığınız zaman hoparlörün üzerinde veya çıkış deliklerinin üzerinde siyah bir bez göreceksiniz. onu çıkarıp atarsanız ses miktarı yaklaşık iki katına çıkıyor. (tecrübeyle sabittir)

telefon biraz gürültülü ortamda çalınca duyamıyordum, şimdi böyle bir sıkıntım yok. fakat siyah kapağı çıkartmaya kalkışınca dikkatli olun çizilme yapabilir.

@ltuğ -> Cevap: Iphone Hoparlör Sesini Yükseltme (14 Haziran 2008; 18:26:23)

bence tek hoparlör vede iphone dan yeterli derecede ses çıkması mantıklı. Zaten koskoca ekranı var , hem dokunmatik , wlan da açık olursa şarj götürüyo. Birde üstüne yüksek sesli hoparlör olsa pil denen bişey kalmaz iphone da[sm=ok.gif]

ercan_karakus -> Cevap: Iphone Hoparlör Sesini Yükseltme (27 Haziran 2008; 10:29:41)

quote:

Orjinalden alıntı: deepdarque

arkadaşlar uğraşmayın boşuna bir toplu iğne görüyor işinizi. Hoparlör üzerindeki 4-5 deliğe 2-3 mm kadar iğneyi sokun zaten altında kalın siyah kağıt veya bez gibi bişey var. o deliniyor yada hafif aralanıyor (ben alttaki siyah kapağı söktüğümde benimki aralanmıştı) ondan sonra dinleyin siz sesi. İnanın hiç gerek yok programla yada uzantı değiştirmekle falan delin gitsin. tecrübeyle kanıtlanmıştır birçok arkadaş bu şekilde kullanıyor delin gitsiiiiiin.[:(]

ya arkadaşlar siz ciddi misiniz, iğneyle falan oluyo mu bu iş gerçekten? şimdi sokacam iğneyi yanlışlıkla hoparlorü delicem ondan sonra elimde patlicak alet :S

ahmetcantasci -> Cevap: Iphone Hoparlör Sesini Yükseltme (27 Haziran 2008; 13:51:57)

valla bilmiyorum gerçekten komik ama size şöyle anlatıyım.

etrafımda benim dışımda iphone kullanan 4 arkadaşım var. hoparlöre tek delik açan benim(hani şu zanbay hocamızın iğneyle hoparlör delme olayı var ya) arkadaşlar telefonun çaldığını titreşimden anlıyor-o kadar berbat yani- benimki çalmaya başlayınca o kadar çok ses veriyorki marimba olduğuundan ötürü hepsi cebini kontrol ediyor[:@]

bir kaç önerim var. hoparlördeki deliklere sokun iğneyi-hiç birşey olmaz sadece koruyucuyu deliyoruzki zaten istediğimizde bu- arkadaşların önerdiği gibi kesinlikle audio normalizer kullanın; eğer kullanamıyorsanız en çok ses veren melodi olan "old phone" u kullanın. evim 140m2 ve bi ucunda çalan telefonu televizyon izlerken duyabiliyorum[:'(]

Méxes -> Cevap: Iphone Hoparlör Sesini Yükseltme (27 Haziran 2008; 16:23:17)

tek bir deliği delmek yetiyorumu bide sonra bir toz problemi ile karşılaştınmı

ahmetcantasci -> Cevap: Iphone Hoparlör Sesini Yükseltme (27 Haziran 2008; 17:15:14)

quote:

Orjinalden alıntı: vavuli

iğne giren bütün delikleri del, ama mutlaka hoparlörü del; yanlışlıkla mikrofonu deliyim deme. bunun yanında istediğin kadar abanabilirsin. hoparlöre zarar gelmez. yani bişey deldiğin hissine kapılana kadar gir içeri. toz problemi yok ama plaj kumu gibi küçük partiküllerden etkilenebilir belki

Méxes -> Cevap: Iphone Hoparlör Sesini Yükseltme (27 Haziran 2008; 18:00:45)

quote:

Orjinalden alıntı: ahmetcantasci

quote:

Orjinalden alıntı: vavuli

iğne giren bütün delikleri del, ama mutlaka hoparlörü del; yanlışlıkla mikrofonu deliyim deme. bunun yanında istediğin kadar abanabilirsin. hoparlöre zarar gelmez. yani bişey deldiğin hissine kapılana kadar gir içeri. toz problemi yok ama plaj kumu gibi küçük partiküllerden etkilenebilir belki

bende kumun içinde bekletmek istiyordum [sm=icon_smile_big.gif][sm=icon_smile_big.gif]

ercan_karakus -> Cevap: Iphone Hoparlör Sesini Yükseltme (1 Temmuz 2008; 11:52:03)

harbiden deldim, harbiden ses tam kıvamında şu an

[;)] böyle bişey yaptığıma inanamıyorum

daha önce sesi az çıkıyo bunun beee die iphonuma b..ok atmaya çalışan bi arkadaşımla beraberdik, alet cebimde bangır bangır çalmaya başlayınca "Naaptın laaayynn bunaa?" die tepki verdi gerisini siz düşünün :)

tamerbozoglu -> Cevap: Iphone Hoparlör Sesini Yükseltme (2 Temmuz 2008; 23:03:29)

Arkadaşlar bu yazıları okuduktan sonra denedim gerçekten hemen hemen iki kat diyebileceğim kadar sesde artış gördüm. Bence yazılım ile değil de donanım ile bu problemi çözmek daha doğru. Bu işlemi yaparken o sırada iphone da çalmakta olan bir müzik de olursa çok daha iyi olur sesin nasıl arttığını o anda görebilirsiniz.

[image]http://img157.imageshack.us/img157/9582/iphonepq3.jpg[/image]

alprak -> Cevap: Iphone Hoparlör Sesini Yükseltme (13 Temmuz 2008; 15:49:54)

denedim ve cok olumlu sonuc aldim

umut8136 -> Cevap: Iphone Hoparlör Sesini Yükseltme (13 Temmuz 2008; 21:06:02)

Bende bu iğneyle delme yöntemini denedim ve kesinlikle çok olumlu sonuç aldım.Sesde farkedilir bir yukselme gerçekleşti...
Teşekkürler

nofear666 -> Cevap: Iphone Hoparlör Sesini Yükseltme (17 Temmuz 2008; 12:43:04)

iyi tamam delin diyorsunuzda şunu sormak istiyorum.
Bizim deldiğimiz hoparlörün kendisimi yoksa hparlorü tozdan korumak için yapılmış üstündeki bezmi. Eğer hoparlörse bir süre sonra ciddi sorunlar verebilir.

_2FAST4U_ -> Cevap: Iphone Hoparlör Sesini Yükseltme (17 Temmuz 2008; 14:51:14)

quote:

Orjinalden alıntı: nofear666

iyi tamam delin diyorsunuzda şunu sormak istiyorum.
Bizim deldiğimiz hoparlörün kendisimi yoksa hparlorü tozdan korumak için yapılmış üstündeki bezmi. Eğer hoparlörse bir süre sonra ciddi sorunlar verebilir.
yukarıda koruyucu bez olduğu 3-4 mesajda ayrı ayrı yazıyo.(nofear) korku yok demek.korkma delebilirsin
[:)]

v01kan -> Cevap: Iphone Hoparlör Sesini Yükseltme (18 Temmuz 2008; 0:50:07)

ohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... yaw 3 aydır kullanıyorum cihazı neden delmemişim bu güne kadar yaaa ... bi deldim o lanet bezi ses kendine geldi yaaa... ne ses sorunu beee ... ses sorunu yok bez sorunu var bu cihazda delmeyenin aklına s.ç.yım :)

sylargray -> Cevap: Iphone Hoparlör Sesini Yükseltme (18 Temmuz 2008; 1:05:46)

Peki deldikten sonra dışarı verilen seste cızırtı falan oluyormu?

v01kan -> Cevap: Iphone Hoparlör Sesini Yükseltme (18 Temmuz 2008; 22:48:24)

ne cızırtısı ne vızırtısı yawwww... herşey süper ses yüksek ... ses boğuk çıkıodu önce şimdi net çıkıo . .. iphone un her tarafı kapalı ki yaw... ses çıkamıo dışarı kurtarın beni diodu ... açtık yolu kendine geldi ... rahatladı ... hapis kalmıştı cihazın içinde lambanın cini gibi fırlayıverdi dışarı ... oh ama ne ii de oldu bee... duyuyoruz artık sesini

nofear666 -> Cevap: Iphone Hoparlör Sesini Yükseltme (19 Temmuz 2008; 17:16:34)

deldim valla ;)

Coctus -> Cevap: Iphone Hoparlör Sesini Yükseltme (19 Temmuz 2008; 19:46:05)

Arkadaslar bende gaza gelıp deldım ama delmez olaydım basta ses yukseldı ama bıraz daha delınce ses coz azaldı, az daha derıne abandım sımdıde hıc ses gelmıo b.k ettık ıyımı telı...icini acacam artık ne yapalım sız sız olun deleceksenız 3- 4 kez dusunun derım......

Coctus -> Cevap: Iphone Hoparlör Sesini Yükseltme (19 Temmuz 2008; 20:00:19)

Herhangı bır teknık servıs yapabılırmı dersıniz.....

moonwalker_arc -> Cevap: Iphone Hoparlör Sesini Yükseltme (19 Temmuz 2008; 22:22:06)

quote:

Orjinalden alıntı: Coctus

Arkadaslar bende gaza gelıp deldım ama delmez olaydım basta ses yukseldı ama bıraz daha delınce ses coz azaldı, az daha derıne abandım sımdıde hıc ses gelmıo b.k ettık ıyımı telı...icini acacam artık ne yapalım sız sız olun deleceksenız 3- 4 kez dusunun derım......

Hoca sen naptın ya iyice abandım filan ?

tas7035 -> Cevap: Iphone Hoparlör Sesini Yükseltme (19 Temmuz 2008; 22:49:49)

[8D]

Teknik.Servis -> Cevap: Iphone Hoparlör Sesini Yükseltme (20 Temmuz 2008; 0:15:19)

BU DELME KONUSUNDA ÇOK DİKKATLİ OLUN ARKADAŞLAR BEN ŞAHSEN GEREK DUYMADIM BAZI ARKADAŞLAR HEPTEN DALDIRIYO İĞNEYİ HEPTEN GİDİYO SES SİZ SİZ OLUN DİKKAT EDİN SES İYİ ÇIKSIN DERKEN ELİNİZDEKİ SESTEN OLMAYIN...

boronkay -> Cevap: Iphone Hoparlör Sesini Yükseltme (20 Temmuz 2008; 1:16:59)

SAKIN IGNE ILE DELMEYIN ZARAR VEREBILIRSINIZ COZUM BULUNDU

ARKADASLAR KESIN COZUM OLARAK SUNUYORUM.. BIRAZ UGRASTIKTAN SONRA DIKKATLICE ARKADAKI SIYAH KAPAGI CIKARTIN AMA NAZIK OLUN MERAK ETMEYIN KIRILMAZ..

KAPAGI ACTIKTAN SONRA ORDA IKI TANE SIYAH BEZ GORUCEKSINIZ BI TANESI HOPARLORUN ONUNDE DIGERI MIKROFONUN ONUNE GELIYOR
YAPISIKTIR KAPAGA TIRNAGINIZLA KAZIYARAK ATIN

VE VE VEEEE MUHTESEM SESI DUYUN... INANIN SES 4 KAT ARTTI DIYEBILIRIM.

VE UNUTMADAN KAPAGI GERI TAKARKEN DIKKAT EDIN ILK BASTA GIRMEYECEK GIBI GORUNUYOR.. ORADA OTURMASI GEREKEN YERLER VAR
EN ASAGIDAN SUREREK YERINE TAKIN SONRA GUMUS ARKA KAPAKLA SIYAH KAPAK ARASINDA UFAK BOSLUK KALACAK ONUDA SIYAH KAPAGI SAGINDAN VE SOLUNDAN BASTIRARAK ILERI SURUN KAPAGINIZ KAPANMIS OLUCAKTIR...

SES SIMDI MUTHIS OLDU YA.. HERALDE HICBIR TELEFONDA BU KADAR SES YOKTUR.. COZUMLER HERZAMAN VARDIR....

DIP NOT: MIKROFON KISMININ BEZINI SOKMEK SIZE KALMIS. ONU SOKMEYEBILIRSINIZ. IPHONE YI KENDINIZE CEVIRDIGINIZDE SOL TARAFTAKI HOPARLOR SAG TARAFTAKI MIKROFONDUR

BUNU GERCEKTEN TAVSIYE EDIYORUM BASKA BIR COZUM YOK ARKADASLAR... VE SONUC MUKEMMEL OTESI OLDU

dynner -> Cevap: Iphone Hoparlör Sesini Yükseltme (20 Temmuz 2008; 16:03:34)

Arkadaslar birde ipod ayarlarindan tiz yukselticiyi secin o zaman farki daha da cok goruceksiniz ;)

odysseus83 -> Cevap: Iphone Hoparlör Sesini Yükseltme (20 Temmuz 2008; 16:11:02)

hocam birde o arka kapağı sökebilmek mğmkün olsa! özel biryeri varmı sökerken bastırdığın??

dynner -> Cevap: Iphone Hoparlör Sesini Yükseltme (20 Temmuz 2008; 17:06:11)

bence yaralamayin etrafta satilio 15-20 liraya aparati alin onla cikarim istediiginizi yapin :)

dwadegok -> Cevap: Iphone Hoparlör Sesini Yükseltme (20 Temmuz 2008; 19:31:06)

Arkadaşlar telefonu müzik seti olarak kullanmak istiyorsanız Anycool alın, Harlemde o omzuna teybi alıp gezen çocuklar gibi olabilirsiniz?[sm=s17.gif][sm=s17.gif]

boronkay -> Cevap: Iphone Hoparlör Sesini Yükseltme (20 Temmuz 2008; 23:52:36)

quote:

Orjinalden alıntı: odysseus83

hocam birde o arka kapağı sökebilmek mğmkün olsa! özel biryeri varmı sökerken bastırdığın??

ben cıkarmaya tam hoparlorun ordan başladım. delikli yerin metal kısımla birleştiği yerden ayırdım. aynı şeyi mikrofon kısmındanda yaparsınız.
acele etmeyin.. çıkıyor yani..

Teknik.Servis -> Cevap: Iphone Hoparlör Sesini Yükseltme (21 Temmuz 2008; 10:05:12)

ARKA KAPAĞI SÖKMEK İÇİN MAKET BİÇAĞININ PLASTİK HALİNİ DÜŞÜNÜN UCU SİVRİ BİŞİ İLE BASTIRIRSANIZ PAT DİE GERİ ATIYO KAPAK BU YOLLA İSTEDİĞİNİZİ YAPABİLİRSİNİZ...

Coctus -> Cevap: Iphone Hoparlör Sesini Yükseltme (21 Temmuz 2008; 22:21:38)

Bozdugum hoperlorun yerıne yenı bıtane buldum ebaydan 5 dolara cargo fılan 20 dolar de :D bakalım artık onu beklıom gelsede taksam

Coctus -> Cevap: Iphone Hoparlör Sesini Yükseltme (29 Temmuz 2008; 20:17:15)

Gecenlerde bozdugum hoperlor vede mıkrofonuda bozmusum nasıl becerdıysem onuda neyse teknık servıse vermmıstım bıldıgınız gıbı 60 ytl ye yaptı valla adam 1 gun ugrastım yaparken dedı ama valla helal olsun kavustum ıphonumun sesıne....[sm=heyo.gif]

vdemirci -> Cevap: Iphone Hoparlör Sesini Yükseltme (30 Temmuz 2008; 20:42:57)

ALLAH RAZI OLSUN DOSTUM...

SONUÇ MÜKEMMEL...

HERKESE TAVSİYE EDERİM.

quote:

Orjinalden alıntı: boronkay

SAKIN IGNE ILE DELMEYIN ZARAR VEREBILIRSINIZ COZUM BULUNDU

ARKADASLAR KESIN COZUM OLARAK SUNUYORUM.. BIRAZ UGRASTIKTAN SONRA DIKKATLICE ARKADAKI SIYAH KAPAGI CIKARTIN AMA NAZIK OLUN MERAK ETMEYIN KIRILMAZ..

KAPAGI ACTIKTAN SONRA ORDA IKI TANE SIYAH BEZ GORUCEKSINIZ BI TANESI HOPARLORUN ONUNDE DIGERI MIKROFONUN ONUNE GELIYOR
YAPISIKTIR KAPAGA TIRNAGINIZLA KAZIYARAK ATIN

VE VE VEEEE MUHTESEM SESI DUYUN... INANIN SES 4 KAT ARTTI DIYEBILIRIM.

VE UNUTMADAN KAPAGI GERI TAKARKEN DIKKAT EDIN ILK BASTA GIRMEYECEK GIBI GORUNUYOR.. ORADA OTURMASI GEREKEN YERLER VAR
EN ASAGIDAN SUREREK YERINE TAKIN SONRA GUMUS ARKA KAPAKLA SIYAH KAPAK ARASINDA UFAK BOSLUK KALACAK ONUDA SIYAH KAPAGI SAGINDAN VE SOLUNDAN BASTIRARAK ILERI SURUN KAPAGINIZ KAPANMIS OLUCAKTIR...

SES SIMDI MUTHIS OLDU YA.. HERALDE HICBIR TELEFONDA BU KADAR SES YOKTUR.. COZUMLER HERZAMAN VARDIR....

DIP NOT: MIKROFON KISMININ BEZINI SOKMEK SIZE KALMIS. ONU SOKMEYEBILIRSINIZ. IPHONE YI KENDINIZE CEVIRDIGINIZDE SOL TARAFTAKI HOPARLOR SAG TARAFTAKI MIKROFONDUR

BUNU GERCEKTEN TAVSIYE EDIYORUM BASKA BIR COZUM YOK ARKADASLAR... VE SONUC MUKEMMEL OTESI OLDU

boronkay -> Cevap: Iphone Hoparlör Sesini Yükseltme (23 Eylül 2008; 17:51:11)

evet baya oldu buraya yazmayalı.. bazı arkadaşlar arka siyah kapağı sökememişler yada sökmeye kıyamamışlar..

kapağı sürgü şeklinde düşünün.. hoparlörün olduğu yerden ayırınca aşağı doğru çekin.. sonra siyah parçanın üst tarafından destekleyin ayrılması için.. yavaş yavaş acele etmeden.

korkmayın siyah plastik kırılmaz.. cesaretli olun.

ilk seferde olmadı bırakın....bekleyin tekrar deneyin.. ilk seferde beni 15 dakkamı aldı..

Tacarsoy -> Cevap: Iphone Hoparlör Sesini Yükseltme (24 Eylül 2008; 15:48:09)

iğneyle deldim bişi olmadı ses canavar gibi oldu sadece:D ama dikkat etmek lazım yinede abanmamak lazım :D

say -> Cevap: Iphone Hoparlör Sesini Yükseltme (25 Eylül 2008; 0:49:26)

arkadaşlar 3g ler için hoparlör sesi nasıldır acaba onu da delmek gerekirmi bilen varmı [8D]

mertcenk -> Cevap: Iphone Hoparlör Sesini Yükseltme (25 Eylül 2008; 12:17:28)

iğneledim..
harbiden ses çıkışı canavar oldu..
abartı abanmadan usulca iğnenin ucunu batırın..
ses nasıl sağlam çıkıyor.. vay be..

yildiray35 -> Cevap: Iphone Hoparlör Sesini Yükseltme (25 Eylül 2008; 13:26:30)

bende şimdi iğneledim ama müzik çalarken pek bir artış olmadı.

mertcenk -> Cevap: Iphone Hoparlör Sesini Yükseltme (25 Eylül 2008; 14:25:25)

quote:

Orjinalden alıntı: yildiray35

bende şimdi iğneledim ama müzik çalarken pek bir artış olmadı.

tüm hoperlor deliklerine iğne batırdın mı kardeş?

Tacarsoy -> Cevap: Iphone Hoparlör Sesini Yükseltme (25 Eylül 2008; 14:36:33)

dikkat sol taraf hoparlor sağ taraf mikrafon delerken sol tarafı deliyoruz sadece. yildiray35 sıfır mı aldın cihazı ikinci el mi ikinci el aldıysan senden önceki sahibi delmiş olabilir..

yildiray35 -> Cevap: Iphone Hoparlör Sesini Yükseltme (25 Eylül 2008; 15:06:50)

arkadaşlar 2. el aldım ama bazı delik yuvaları kapalıydı onları açtım. kapağı çıkarmaya çalıştım ama hiç kolay bir iş gibi görünmedi ve vazgeçtim.

rütük -> Cevap: Iphone Hoparlör Sesini Yükseltme (17 Ekim 2008; 17:35:02)

3g lerde ses yükseltmek hakkında fikriniz varmı?

digilaz -> Cevap: Iphone Hoparlör Sesini Yükseltme (23 Kasım 2008; 1:30:47)

Az önce ben de deldim.
Sonuç : Konuyu açandan ALLAH (cc) Razı olsun.
Arkadaşlar telefon sesi en az 4 kat artıyo gerçekten. Telefondaki en büyük eksiklik (benim gözümde) buydu...
Nasıl yaptığıma gelince: Müziği açtım iğne ile çok yavaşça en köşedeki deliklerden başlayarak delmeye başladım. ilk başlarda hiç bi değişiklik olmadı, tam moralim bozulupta bırakıyordum ki, ortadaki deliklerden birine iğneyi batırınca bir anda ses 2 katına fırladı. Hepsini dikkatlice delince en az 4 kat artmış oldu ses.
Şimdi benden de bir soru: acaba kapağı açıpta korumayı kaldırınca şimdikinden yani delme yönteminden daha iyi bir sonuç alınabilinir mi?

Sayfa: [1] 2   sonraki >   >>

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
1.109375