Öncelikle belirtmek isterim bu tamamen oyunun özelliğidir, illegal bir durum yok yani.
Şimdi, oyundayken sol altta görevlerimizin yazılı oldugu bize gülümseyen çocuga tıklıyoruz, arkasından görevlerin yazılı oldugu ekran açılıyor, açılan ekrandan options seçeneğine tıklıyoruz, tıkladıktan sonra aynı ekranın sol tarafında altta familiar options seçeneğine tıkladıkladıktan sonra gelen ekranın üst köşesinde bulunan, yanında " not use chat ballons " yazan kutucuga tıklayarak içinin boş olsanını sağlıyoruz. son olarak aşağıdaki save settings butonuna tıklayarak kaydediyoruz.Hayırlı uğurlu olsun artık petimiz bize hp mizin azaldıgını, karnının acıktıgını, yada uzun süre cevap vermediğimiz bir pm oldugunu söylüyor tabii ingilizce olarak.
NOT : Petimizi türkçe konuşturmak için bir TBL dosyasına ihtiyacımız var onu buraya koymuyorum. Petimizi küfür ettirmemek koşulu ile Türkçe konuşturmak ban sebebi değildir. TBL ile oynayıp bunu yapıyoruz fakat ban sebebi değildir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArkandayIM -- 30 Haziran 2008; 13:25:44 >
=>Teröristlerin Mağarasındaki Bir Yazı ; Eğer bir asker sizi gördüğü zaman durmadan ateş ediyorsa bilinki o acemidir kurşununun bitmesini bekleyin, bittiği zaman gidin kafasına sıkın. Eğer sadece sizi gördüğü zaman ateş ediyor saklandığınız zaman duruyorsa o bir komandodur, kaçın ve canınızı kurtarın. Eğer sizi gördüğü zaman ortadan kaybolmuşsa ve etraf sessizse bilinki o bordo berelidir merak etmeyin o sizi bulur.
Yarbay Olmak Marifetmi Sandın...Rütben büyük ama sen bizi baydın...Benim 2 sorumu görünce caydın...Ne yapalım Mesaj ile olmazsın aydın...(ima yok sadece sanat)
Adamlar pazara pet koyuyo yok işte kutu toplayan pet 25 m falan gibi.Toplayıp toplamadığını nasıl anlıycam? Bide adamda topluosa ben o pus ta satılan kağıttan almasam bendede toplar mı ?
peki herşeyi toplarmı? onun bi ayarı varm çer çöp almasını engellemek için? mesela magede kullanıcam 45 skili ile öldürcem o ne var ne yok toplayacak? peki serimi kutuların hepsine yetişebilirmi???
peki herşeyi toplarmı? onun bi ayarı varm çer çöp almasını engellemek için? mesela magede kullanıcam 45 skili ile öldürcem o ne var ne yok toplayacak? peki serimi kutuların hepsine yetişebilirmi???
Ayar yapabiliyorsun.Mesela bir fiyat giriyorsun 100k gibi. Npc değeri o fiyattan az olan itemleri toplamıyor.
@Eqartin
Peti aldığın adamdan alabilirsin. [ Tamer ]
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArkandayIM -- 1 Haziran 2008; 17:27:18 >
Pet auto loot voucher ile satılabiliyormu?[Lv. 55 den düşük]
Uefa Kupası (2000) - Super Kupa (2000) - Tekerlekli Sandalye Kıtalararası Şampiyon (2008) - Tekerlekli Sandalye Şampiyonlar Ligi Şampiyon (2008) - Eurocup Bayanlar Basketbol Şampiyon (2009) - Tekerlekli Sandalye Şampiyonlar Ligi Şampiyon (2009) - Bayanlar Basketbol Super Kupa Final (2009) - Tekerlekli Sandalye Kıtalararası Şampiyon (2009) This is the best still we do better...
Hyr. Pusdan Aldıgın Her Item 55 Den Once Satılamaz..
Sorun o değil onu biliyorum. Ben şimdi certifice aldım onu bozdurdum sonra Auto Loot Voucher geldi. Bu pet in inventorysindeyken pet satılabilirmi?
Uefa Kupası (2000) - Super Kupa (2000) - Tekerlekli Sandalye Kıtalararası Şampiyon (2008) - Tekerlekli Sandalye Şampiyonlar Ligi Şampiyon (2008) - Eurocup Bayanlar Basketbol Şampiyon (2009) - Tekerlekli Sandalye Şampiyonlar Ligi Şampiyon (2009) - Bayanlar Basketbol Super Kupa Final (2009) - Tekerlekli Sandalye Kıtalararası Şampiyon (2009) This is the best still we do better...
Hyr. Pusdan Aldıgın Her Item 55 Den Once Satılamaz..
Sorun o değil onu biliyorum. Ben şimdi certifice aldım onu bozdurdum sonra Auto Loot Voucher geldi. Bu pet in inventorysindeyken pet satılabilirmi?
Bozdurulduktan Sonra Satılamaz.. Valkrie Gibi Dusun..
Yahu anlamıyorsunki!
Ben voucheri satmayı düşünmüyorum. PET i satmayı düşünüyorum fakat PET in inventorysinde voucher var!