|
berhansoylu -> SHERWOOD RD-8701, ucuz fiyata aldım... (24 Nisan 2008; 15:47:11)
|
öncelikle belirteyim acemiyim, müzisyenlikten(bas gitarist) kalma ve sahne kurup ses düzeni ayarlamaktan kalma naçizane bilgilerim var. http://www.bitenekadar.com/?fuseaction=gecmis.detay&id=201 ürününü 499ytl ye aldım. önce tereddütle yaklaştım, fakat fiyatı görünce önce kutuyu açmam dedim, satmaya çalışırım dedim çok az kar koyarak. sonra bir tahlil yapıp kullanmaya açtım. Akşam kuracam bakalım. birisi yurtdışı fiyatına bile 650 euro demiş. ve bende şu anda.. philips fw878c stereo müzik seti output power: left right:2x240W MPO / 2 x 120W RMS surround: 2x40W MPO / 2x20W RMS speakers: 3-way; double port bass + 1 G-bass port impedance 6 ohm woofer 1 x 6.5" weight: 5kg surround speakers: 6ohm, 3", 20W müzik setim vardı, empedanslar da tuttuğu için ve de bu müzik setinin kolonlarını sevdiğim için amfiye takıp deneyeceğim. hoşuma giderse kalacak, gitmezse yavaşan değiştiricem, çünkü masraflı iş hepimiz biliyoruz ki ve de bu aralar sıkıntılıyım, zaten center ım eksik, ona bir şeyler yapacağım. derin ve güçlü basları sevdiğimden bas reflex hoparlörler(diyaframın dışındaki kartonumsu şey kabine direkt bağlı değil) yüksek baslarda kütlemiyo(bu deyimle anlatabildim, hani kolon kaldıramaz, cızırtı değil ama ses toklaşır, yumuşaklığını kaybeder, bir çok sinemada böyle mesela..) kendini bana sevdiriyor, ve şu anki eski müzik setimdeki kolonlar da bu şekilde. sesini açabildiğim kadarıyla ses sistemine para vermek istiyorum açıkçası. film, müzik ve ağırlıklı olarak ps3 bağlayacağım. salon standart büyüklükte ve zemin parke, sağ ve solun yeterince güçlü olduğunu düşündüğümden şimdilik subbass alma niyetinde değilim açıkçası. hoşuma gittiği taktirde center alacağım bir tane, çok değerli bir abimden tavsiyeler(morfoz) aldım, aranıza yavaştan katılmak ve bu masraf denizine dalmak için hikayemi paylaşmak istedim. eheh, varsa fazladan center sattığınız kullanmayacağınız, önerileri de değerlendiririm bu arada. izmirdeyim, karşıyakaya gideceğim, akbank sokağında bir dükkan varmış, orayı ziyaret edeceğim. bir de sorum olacak, bağlantı için iyi ve yeni kablolar almalı mıyım, yoksa zaten bu şekilde hoparlörler için eski kablolarını kullansam çok bir şey farketmez mi?
|
|
|
|