Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Sağlam Ses Sistemi..!

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> Ev Sinema Ses Sistemleri >> Sağlam Ses Sistemi..! Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
AdwatcH

24 Nisan 2008; 14:32:36 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Merhaba arkadaşlar;

Ses sistemleri hakkında kendi çapımda bir araştırma yaptım. ( 5.1 ler olsun 2.1 ler olsun) fakat şöyle bir sonuca vardım. Mixer + 2 Hoparlör yani = bu şekil bir ses sistemi yapmaya karar verdim. sordum soruşturdum. Mixerli anfi 500 ytl 1 büyük hoparlör ( o düğünlerde çalan kolonlardan :) ) 300-400 ytl arası. yani yaklaşık 1 milyara ama tek tek parça parça alıp yapıcağım bir ses sistemi yapmak istiyorum. Bazıları Doğubank tan al garantisiz ama olsun orda daha ucuzdur diyor. ve bu işten pek anlamıyorum Yardımcı olucak arkadaşlar varsa bi fikir verebilirlermi... yavaş yavaş alıcağım için önce amfi sonra hoparlör diye gidicek....pc ye veya divx playere bağlicam mixeri sonra büyük 2 kolondan film izle ?... düşünceleriniz ve yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

Çok teşekkürler

ØØØØØØ Saygılarımla AdwatcH ØØØØØØ
sertacer

24 Nisan 2008; 14:45:39 

Kim demiş doğubank da garantisiz diye daha yeni alışveriş yaptım sayılır faturasıda var garantiside eskidenmiş onlar hatta ben alışveriş yaparken fatura lazım değil dedim fiyat yapın adamlar malesef faturasını ve garantisini vermek zorundayız dedi aldık tabii.Benim alış veriş yaptığım yerde senin bahsettiğin tarzda şeylerde var ama ben pek anlamam telefonunu vereyim bir ara istersen 0 212 526 24 13

AdwatcH

24 Nisan 2008; 14:55:48 

Çok teşekkür ederim. :) bu konuda fikri olan arkadaşlar yardım ederseniz çok sevinirim.

ØØØØØØ Saygılarımla AdwatcH ØØØØØØ
AKREPmt.

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

24 Nisan 2008; 15:28:35 

müzikle uğraşıyormusunuz
yoksa sadece dinleyicimisiniz

SATILIK PC: Intel Q6600 işlemci, Msi x38 platinum anakart, ati 3870x2 ekran kartı, 2x1375mhz DDR3 ram, 2x160 gb HDD, Tagan2 force 700w. PSU, RC-831 CM Stacker kasa, DVD RW, X-fi platinum seskartı (2000 $) Logitech Z4, Logitech Z5500, Creative G500
withhonour

24 Nisan 2008; 18:45:56 

merhaba
@AdwatcH arkadaşım dışarından bakıldığında fiyat ve görüntü olarak ve teoride gerçekten mantıklı bir çözüm üretmişsinizi kendinizce ancak bahsettiğiniz tarzdaki sistemler profesyonel sistemler adı altında geçer. onlara profesyonel dememizin sebebi de ev kullanımı için değil de açık alanda uzun süre yüksek güçte çalışabilmeleridir. yani üretim amaçları budur söylediğiniz tipteki sistemlerin. yani basit olarak şu şekilde düşünürsek kalite ve güç aynı kefede biraz masraflı oluyor e maliyeti çok fazla olmayan ve güçlü olması gereken bir sistemde de kaliteden biraz kısılması gerekiyor. şuna bağlamak istiyorum siz o tür bir sistemi alıp evinize kurarsanız sesi sizi tatmin edecek kadar açtığınız an direk mahallenize yayın yaparsınız ki insanlar bundan hoşlanmaz. kulak tırmalayıcı tizler ve temizlikten yoksun gürültülü baslar alırsınız. bunların yanında mixerlar ın asıl amaçları mikrofon ile seslendirme veya müziktir film için kullanmanız çok yanlış bir tercih olacaktır. kullanamayacağınız extra güç ve evinizde boşuna yer kaplayan yine istediğiniz gibi kullanamayacağınız speaker lara para vermek yerine 1000YTL ye kadar olan son derece başarılı paket sistemler var ev sineması için onlara yönelmenizi tavsiye ederim.

Daneel

24 Nisan 2008; 21:17:22 

Bu fiyatlarda mixerli amfi deyince arkayı dönüp uzaklaşmak lazım, ev ortamında en alt seviye receiverdan daha iyi ses alırsınız. Tecrübe ile sabittir.
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> Ev Sinema Ses Sistemleri >> Sağlam Ses Sistemi..! Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Crysis DH Özel: Cevat Yerli il
Crysis DH Özel: Cevat Yerli ile Röportaj
Biostar 8600GT V-Ranger
Biostar in GPU ve bellek voltajlari ayarlanabilen 8600GT ekran karti

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç