Ses sistemleri hakkında kendi çapımda bir araştırma yaptım. ( 5.1 ler olsun 2.1 ler olsun) fakat şöyle bir sonuca vardım. Mixer + 2 Hoparlör yani = bu şekil bir ses sistemi yapmaya karar verdim. sordum soruşturdum. Mixerli anfi 500 ytl 1 büyük hoparlör ( o düğünlerde çalan kolonlardan :) ) 300-400 ytl arası. yani yaklaşık 1 milyara ama tek tek parça parça alıp yapıcağım bir ses sistemi yapmak istiyorum. Bazıları Doğubank tan al garantisiz ama olsun orda daha ucuzdur diyor. ve bu işten pek anlamıyorum Yardımcı olucak arkadaşlar varsa bi fikir verebilirlermi... yavaş yavaş alıcağım için önce amfi sonra hoparlör diye gidicek....pc ye veya divx playere bağlicam mixeri sonra büyük 2 kolondan film izle ?... düşünceleriniz ve yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.
Kim demiş doğubank da garantisiz diye daha yeni alışveriş yaptım sayılır faturasıda var garantiside eskidenmiş onlar hatta ben alışveriş yaparken fatura lazım değil dedim fiyat yapın adamlar malesef faturasını ve garantisini vermek zorundayız dedi aldık tabii.Benim alış veriş yaptığım yerde senin bahsettiğin tarzda şeylerde var ama ben pek anlamam telefonunu vereyim bir ara istersen 0 212 526 24 13
merhaba @AdwatcH arkadaşım dışarından bakıldığında fiyat ve görüntü olarak ve teoride gerçekten mantıklı bir çözüm üretmişsinizi kendinizce ancak bahsettiğiniz tarzdaki sistemler profesyonel sistemler adı altında geçer. onlara profesyonel dememizin sebebi de ev kullanımı için değil de açık alanda uzun süre yüksek güçte çalışabilmeleridir. yani üretim amaçları budur söylediğiniz tipteki sistemlerin. yani basit olarak şu şekilde düşünürsek kalite ve güç aynı kefede biraz masraflı oluyor e maliyeti çok fazla olmayan ve güçlü olması gereken bir sistemde de kaliteden biraz kısılması gerekiyor. şuna bağlamak istiyorum siz o tür bir sistemi alıp evinize kurarsanız sesi sizi tatmin edecek kadar açtığınız an direk mahallenize yayın yaparsınız ki insanlar bundan hoşlanmaz. kulak tırmalayıcı tizler ve temizlikten yoksun gürültülü baslar alırsınız. bunların yanında mixerlar ın asıl amaçları mikrofon ile seslendirme veya müziktir film için kullanmanız çok yanlış bir tercih olacaktır. kullanamayacağınız extra güç ve evinizde boşuna yer kaplayan yine istediğiniz gibi kullanamayacağınız speaker lara para vermek yerine 1000YTL ye kadar olan son derece başarılı paket sistemler var ev sineması için onlara yönelmenizi tavsiye ederim.